Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t 78

spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość t 78

ciaze wykluczam bo robiłam wczoraj test i wyszedł negatywny.. a moze sie myli ?powinnam dostac okres 26.08 a jeszcze go nie ma ;/ po ostatnim okresie przechodziłam infekcje smarowałam sobie mascia pimafucort przepisana od lekarza kiedys, bo miałam ten sam problem i przeszło.. ostatnio miałam 4 godziny intensywnych cwiczeń ale niewiem czy to moze byc przyczyna.. strasznie długo jzu mnie to dreczy.. niewiem czy przez to taka zmeczona chodze i senna pieresi mnie bola, i mam biały śluz a okresu nie widac ;/ a moze to przez ta maśc ? bo w sumie to antybiotykla ja bez konsultacji z lekarzem zaczełam tym smarowac ;/ wizyte dopiero mam w przyszły czwartek ..ale niepokoi mnie to :(

wyluzuj mi sie okres spoznia co miesiac:P raz jest raz nie i tak zawsze bylo jest i pewnie bedzie;p

Gość t 78
ale ja miałam regularne cykle ateraz takie cos ... juz 9 dzien ..niepokoje sie bo nie miałam tak wczesniej ;/

Gość t 78
wyczułam przec chwilą guz pod kolanem, czy to mogłaby byś ciąża pozamaciczna? Prawdopodobnie takiej test nie wykrywa.....

Gość t 78
podszyw spadaj

Gość t 78
bezpłodna?

Gość fasada
bezmozgowa :D

no racja ponoc niereguralne miesiaczki oznaczaja ze moze sie byc np bezplodnym:) ja np od zawsze mam niereguralne, czasem nawet baardzo a nastolatka juz nie jestem mam prawie 22 lata.

Gość t 78
ja mam 21 ale zawsze miałam regularne.. pierwszy ram mi sie to zdazyło dlatego sie niopokoje.. ostatnio chodze zmeczona po pracy ciagle bym spoała.. wydaje mi sie ze to przez ten antybiotyk sie spoznia;/

ile razy robiłaś test ? jeden raz? Jeśli test wyjdzie pozytywny to jest napewno. podczas gdy wychodzi negatywny należy go powtórzyć ponieważ mogłaś go zrobić źle, mimo, że robiłaś wg. ulotki

Gość alles
dziewczyny jestem w podobnym wieku do was i tez mi sie spóźnia...

ja np ostatnio mialam tak. okres zaczal sie : 20 lutego, kolejny 27 mraca, nastepny 3 czerwca, i teraz od 6 dni mnie bola piersi (zawsze bola na zwykle 7 dni przed okresem, czasem bylo 3 dni albo nawet 9) wiec pewnie za jakies 2 dni dostane moze

a najwieksza przezrwe miedzy okresami mialam chyba 3 miesiace, to bylo w tamte wakacje

"u ginekologa nie bylam nigdy." Na co czekasz? A potem będzie płacz, że w ciążę zajść nie mogę. :o 🖐️

Gość alles
no ja miałam cykle takie miedzy 34-36 czyli dosyc długie, ale w sumie regularnie teraz spoznia mi sie nie całe 2 tyg ale w sumie było pare spraw przez które mogł mi sie przesunac wiec czekałam dla pewnosci jutro zrobie test jak wyjdzie negatywny to pozniej do lekarza