Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 7

Średnio 8 na 10 osób z tego forum niepotrzebnie żyje.

Polecane posty

Gość zyciejeststraszneeee
Z dzieckiem czy by to samo było? Ten Otto by jej nie chciał jakby chodziła do psychiatry mi ktoś powie i by mnie nie było. Ale on na nią nie leciał. On robił dziecko dla kasy. Tak jak ojciec młodszego z Figurą. TO SAMO. Jakaś byle jaka i dziecko z nią dla kasy bo do czego ona się nada. W tym nic więcej nie było. A zabiłaby się? Nie wiadomo. I tyle :( Ale za długo by nie pożyła i tyle bo nie rozeznała wiecie tego księdza - kto jej ten zakon doradził. Za to chyba. A czemu? Bo by się załamała? Nie wiem. Jakoś nie przyszło jej do głowy że poszło jedynie, żeby mieć od niej Londyn. I tyle. No a ta Amy nie rozumiała? nie pamiętała - nie brała pod uwagę, ze tak szybko sie uzależniła od jakichś ciasteczek? cukierków? Nie wiadomo - bo tak chciała zrobić karierę. Ale nie tylko o to poszło. I tyle :(

Gość zyciejeststraszneeee
No życie jest STRASZNE. Takie jest. STRASZNE. I trzeba STRASZNIE uważać wiesz. Taka jest prawda. Najgorzej jak człowiekowi jest za dobrze. Nie może. Lepiej jak jest żle niż za dobrze bo wtedy nie jest czujny i tyle. A człowiek powinien być czujny i tyle. Zdechłe to żle napisałam. Ale STRASZNE to dobrze i tyle. Pozdrawiam.

Gość bi kul
i git :classic_cool: