Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frich

Usg dopochwowe a dziewictwo ?

Polecane posty

Gość frich

Mam pytanie. W wieku 13 lat miałąm robione usg dopochwowe ponieważ jak się później okazało miałam torbiel na jajniku. Czy przez to badanie mogłam stracić dziewictwo? proszę o szybką odpowiedź.

Gość jak sie robi taki piercing sam
j.w.🖐️

Gość frich
ale myślałąm,że utracenie błony dziewiczej strasznie boli, a ja czułam tylko lekki ból.

Gość frich
aha,....czyli nie mam już tej błony, tak? kurde, jak sobie przypominam te przeżycie.....a jeżeli to było w tak młodym wieku, to nie ma możliwości,że ona się zrośnie ?

Gość frich
coooo ?

Gość Torbiel tu i tam
Jestem ciekawa ktory madry lekarz zrobil usg dopochwowe 13 latce i to dziewicy.Zal za dupe sciska w moim regionie to jest niedopuszczalne i Twoi rodzice podpisali zgode na takie badanie.A torbiel mozna wykryc przy robieniu normalnego usg bo tez mialam

Gość frich
aha.... ale właśnie u mnie nie było jakiejś tam pewności,bo myśleli,że to coś tam innego, i dlatego mi tak chyba zrobili.

Gość Torbiel tu i tam
mysleli :D to co nie zrobili ci badan innych np normalnego usg ,usg dopochwowe najczesciej jest robione jak podejrzewaja raka szyjki macicy lub ciaze pozamaciczna.U mnie w miescie nawet jak robia cytologie to chce zgody z podpisem.

Gość frich
robili mi normalne usg, i nagle w czasie tego usg lekarz powiedział że zaraz wróci, przyszedł za chwilę z innym lekarzem, a ten tak po prostu mi zrobił to badanie. a potem na operacje.... ale to juz nie ważne.

Gość a co z tą dziewczyną z
najprościej by zobaczyć kartę choroby, operacji, tam powinno byc napisane czy utracilas blone dziewicza?? lub idz normalnie do ginekologa na badanie to ci powie... po co ci teraz ta informacja? ile masz lat?

Gość frich
no, wgl się ich nie pytali, chyba, nie wiem, nie pamietam bo to dosc dawno było. a teraz tak po prostu sobie o tym przypomniałam bo dokładnie w tym miesiącu miałam ten zabieg robiony, tą operacje i dlatego sobie jakoś o tym oprzypomniałam. tak po prostu, chciałam wiedzieć