Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona mandarynka

Jutro on jedzie niby do pracy

Polecane posty

Gość Zielona mandarynka
Fakt,ze wtedy wyszedl byl dla mnie szokiem.W ten dzien mielismy nawet seks. Ja nie moge przeciez na to pozwolic by wychodzil i wracal kiedy chce.

Gość Zielona mandarynka
Czy moge mu wierzyc w ten dzisiejszy sms,ze mnie kocha ?

Gość alec czy to dziecko jest jego?
jego zachowanie temu przeczy raczej

Gość Zielona mandarynka
Czyli mam czekac,ze czas moze cos wyjasni ? Boje sie mu znowu uwierzyc.To tylko slowa ,,kocham Cie''.W rzeczywistosci nie ma go jednak od tygodnia z nami.

Gość alec czy to dziecko jest jego?
wydaje mi sie,ze napisal to tylko,zebys nic nie podejrzewala.nigdy nie odwalal takich dziwnych akcji??troszke dziwne zachowanie jak na kogos co ma 2dzieci

Gość Zielona mandarynka
Dziwne jest to,ze pisze to przed samym wyjazdem.Jutro jedzie do tej roboty.Nie bedzie go kilka dni. Przez czas jego nieobecnosci problemy sie nie rozwiazaly same.Znowu bylyby stresy...

Gość Zielona mandarynka
Moze sie nie dopasowalismy ? Dzis bylam pewna siebie i ladnie wygladalam.Bylam ze znajoma i dzieciakami caly dzien w zoo.Wczoraj nad jeziorem.Powiedzialam mu to.Nie siedze i nie placze za nim. Pierwsze dni byly bardzo ciezkie. Postanowilam,ze bede dbac o siebie i swoje samopoczucie.Nie pokaze jak bardzo mnie zranil. Takiej akcji z jego strony jeszcze nie bylo.Choc czesto mowil,ze ma tyle stresow z nami.Jakbym ja z nim nie miala. Czesto mowil,ze nie wie co bedzie.Przez to zylam w ciaglej niepewnosci.Po takich slowach nie potrafilam juz podejsc i sama podejsc do niego i zrobic cieply gest.Panowala zimna atmosfera. Przypuszczam,ze bylo to przykre dla obu stron.

Gość Zielona mandarynka
Rano krotko dzwonil,ze jest juz w tej robocie.Nie mogl jednak rozmawiac,bo powiedzial jest Polka w pracy.Obiecal zadzwonic wieczorem i wyglada na to,ze....zapomnial.

Gość prowo czy nie :P
może zatęskni...

Gość Zielona mandarynka
Nawet gdyby to na jak dlugo ? W zwiazku trzeba byc,trwac...a nie odchodzic,rozmyslac,robic jakies przerwy.Takie zachowanie nie swiadczy o niczym dobrym.:(:(:(

Gość Zielona mandarynka
Dzwonil dzis jednak,ale dopiero o 23.Bylam pod prysznicem i nie odebralam. Mial dzwonic wieczorem,a 23 to juz bardzo pozny wieczor.:( Wkurzam sie.Inaczej wyobrazam sobie zwiazek.Nie wierze,ze on sie zmieni. Teraz pewnie bedzie mial czesciej takie prace w terenie.

Gość Zielona mandarynka
Poradzcie cos prosze,bo zwaruje.:(

Gość kuleczka :)
szczera rozmowa z partnerem :)