Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaa199283

rozjasnianie a potem farba blond ! pomocy !

Polecane posty

Gość kasiulkaaa199283

hej! mam wlosy koloru brazowego, chce je rozjasnic i nalozyc farbe blond. Pytanie czy po rozjasnianiu jak naloze farbe na wlosy tez moze wyjsc ciemny kolor? zawsze mialam rozne brazy i jakiej farby nie kupilam kolor wyszedl ciemniejszy :/ dlatego mam pytanie czy z blondami i od razu po rozjasnianiu jest tak samo??

Gość mam dzisiaj pecha.....
Ja miałam ciemny brąz można powiedzieć czarny. Nakładałam rozjaśniacz 2 razy i wyszedł jasny brąz. Polecam Ci rozjaśniacz z Joanny:)

Gość kasiulkaaa199283
mam rozjasniacz zjoanny i farbe szampanski blond z londy. I troche boje sie ze kolor wyjdzie mi ciemniejszy... :/

Gość kasiulkaaa199283
nie wiem czy po rozjasnianiu wlosow i nalozeniu farby Blond.. ten blond nie wyjdzie ciemny :P to moje pierwsze rozjasnianie..

wyjdzie ciemniejszy ale po kilku myciach ci sie wyplucze i tak do nakladania trzeciej farby bedziesz miala z tym wyplukiwaniem problem jak nie dluzej, ja kiedys mialam faze na blond, rozjasnilam u fryzjera zdielam dwukrotnie kolor i mialam blond tylko ze oczywiscie sama musialam go podpicowac wec kupilam blond z garniera, wyszedl na wlosach czarny/1 ale po 3 myciach byly znacznie jasniejsze nasczescie mi przeszedl pomysl z blondem i jestem znowu brunetka;p

Gość kasiulkaaa199283
aha :P kurcze boje sie.. ale zobaczymy co wyjdzie ;D

Gość kasiulkaaa199283
chce rozjasnic poprzez pasemka, duzo ich, wiem z ekolopr moze wyjsc nierownomierny, bo konce mam ciemniejsze niz nasade, na to chce nalozyc ta farbe z londy, a i tak wzielam jasna farbe ;P a pwoiedzcie mi czy przy nastepnym farbowaniu moge wziac jasniejszy blond? czy lepiej farbowac ta sama farba? i czy moge ta farbe zuzyc tylko na odrosty i reszte zostawic do nastepnego farbowania czy cos z nia sie stanie? :P

Gość kasiulkaaa199283
nie nie ;) zafarbuje mi kolezanka, ktora uczy sie jako fryzjerka ;p mam do niej zaufanie ;) ona nie raz schodzila z brozow na blond poxniej znowu na braz i tak w kolko.. tylko torche glupio mi tak jej sie pytac ;D

Gość 344444444444
zrob pasemka rozjasniaczem i jak ladnie przytrzymasz nie bedziesz musiala zadnej farby klasc bo rozjasniacz jak odpowiednio bedziesz sprawdzac kolor zrobi ci odcien blondu jaki chcesz polecam ci londe takie niebieskie pudło farba podniszczy lepiej wez casting blonde costam glossy ja mialam nr 1021 i jest mega:)

Gość kasiulkaaa199283
chodzi mi juz o to jak bede miec farbe nalozona i np za 2 miesiace jak bedzie odrost to nalozyc tylko na odrost czy znowu na cale wlosy? tak wiem ze brazy ladsniejsze ;D ale mam juz dosc tego ze jakiej farby nie kupie a ten kolor mi wyjdzie ciemmny albo czarny :/ mama za jasna karnacje na takie ciemne kolory i ponadto niebieskie oczy. w jasniejszych sie lepiej czuje ;) a szczegolnie w jesieni i w zimie kiedy opalenizna zejdzie :P a przeciez nie bede na solarium chodzila ;P

Gość kasiulkaaa199283
za poźno :( juz kupilam rozjasniacz i farbe z londy szampanski blond :(

Gość ja też jak ktoś pisał
nakładałam rozjaśniacz 2 razy - w jednym dniu (ale z palette), a na drugi dzień farbę blond. Kolor wyszedł ładny, z włosami nic się nie stało :-) Z tym, że ja chciałam szybko przejść z rudych (farbowanych) na blond.

farbe sie beirze zawsze o ton jasniejsza niz ta jtora ci sie podoba bo innej reguly nie znam zeby nie miec zaciemnych;p a po zatym jak bedziesz chciala zeby ci sie szybko wyplukal zastosuj szampon przewilupiezowy bo bardzo wyplukuja farbe :)

Gość kasiulkaaa199283
a poza tym boje sie ze po rozjasniaczu nasade bed emiala jasna a konce zolte.. ze wyjdzie nierownomiernie, dlatego kupilam ta farbe zeby nalozyc w razie czego :p i tak zastanawiam sie czy blondy tez wychodza ciemniej tak jak wszystkie farby w kolorze brazu, no i czy od razu po rozjasnianiu jest mozliwe ze ta farba wyjdzie inaczej niz na opakowaniu (ciemniej) przez te brazy juz mialam tego dosc.. dlatego zdecydowalam rozjasnic

Gość kasiulkaaa199283
rumianek chyba tez pojasnia prawda? pewnie znajde gdzies taki szampon ;D a poza tym wlosy myje codziennie.. to mam nadzieje z ejakos sie wyplucze na ten blond :P

Gość 344444444444
moze zwykle castingi tak ale ta linia blondow rewelka na wizaz.pl masz recenzje i caly topik na forum ja sie skusilam i rewelka zrib pasemka rozjasniaczem i nie kadz farby a pozniej sam odrsot na folie 4 lata tak robilam i mialam swietne wlosy odrost w psaemkach co 3 mies odnawialam i nie byly zniszczone dopoki mi fryzjerka nie zjarała farbą a robilam jasny popielaty blonfd i nic im nie bylo

Gość kasiulkaaa199283
czekaj czy dobrze cie zrozumialam :P nalozyc tylko rozjasniacz i tej farby nie.. tak? A poźniej jak bede miala odrosty nalozyc farbe? i tylko na odrosty? nie byloby glupie, tylko po pierwsze nie wiem jaki mi blond z tego rozjasniacza wyjdzie ;D i czy nie bede miala 3 kolorow ;p jasny blond blond i zolty :P bo po rozjasniaczu podobno tak wychodzi.

Gość kasiulkaaa199283
hehe okk ;) a mialas wczesniej zafarbowane wlosy? ja ma wlasnie farbowane i konce mam ciemniejsze od nasady, dlatego sie obawiam tych roznych kolorow ;D no zobaczymy co wyjdzie :) jak beda jakies nierownomierne to naloze ta farbe.. niech strace, chyba ze az tak źle nie bedzie tylko po rozjasniaczu ;)

Gość 344444444444
ja nie lubie tego rozjaniacza bo mialam po nim wlosy sztywne jak druty a nie miekkie ale to kiedys;]

Gość kasiulkaaa199283
ładny kolor ;) ciekawe czy mi tak wyjdzie :P jesli tak to nie naloze farby. Wszystko zalezy jak wlasnie ten rozjasniacz rozjasni moje wlosy ..

Gość kasiulkaaa199283
no kazdy wlos reaguje inaczej ;) w sobote biore sie za rozjasnianie wiec napisze jakie efekty ;) dziękuję za dobre rady ;**

Gość 344444444444
a ta twoja kolezanka sie nie zna? powiem ci ze teraz mi moj facet robi pasemka tak sie nauczył. serio sprawdza co chwilefolie zdrapuje ten proszek z wlosow i ocenia kolor:P i tam gdzie sa zoltawe czeka jeszce chwile i ot cala filozofia;] najpierw srodek glowy. pasmo normlanych,pasmo przekladanych wiesz slalom grzebiem - te co ida na folie i do fabowanie, nastepne normalnie i znow te mini pasmeka slalom do farbowania pasmo bez farnowania i tak do konca głowy. pozniej jeden bok - w tym czasie sciaga góre pozniej drugi bok i juz boki razem dochodza az do zimnego blondu

Gość kasiulkaaa199283
wystawila mnie :/ juz 2 raz... bede musiala isc do fryzjera z moim rozjasniaczem i farba :/ najwyzej zaplace tylko za robocizne :/ tak sie wscieklam dzisiaj.. moj chlopak mi tez farbował ale boje sie dac mu rozjasnic wlosy :P moze nie dac rady ;D chyba ze na czepku?? ale jakos boje sie :P

Gość kasiulkaaa199283
jest tu ktos z wczorajszego dnia ;P?

Gość kasiulkaaa199283
hejka ! mialam wam napisac jak po tym rozjasnianiu ;) otóż byłam u fryzjera z moim rozjasniaczem i farba, rozjasnila poprzez pasemka i jestem strasznie zadowolona ;) wyglada jakbym miala pasemka ;) nalozyla mi ta farbe i wyszlo super! powiedyiala mi, jak chce to moge jeszcze raz rozjasnic zeby nie miec brazowych wloskow albo nakladac farbe blond ;) zalezy ode mnie ;D chyba jeszcze raz rozjasnie i poxniej bede nakladala farbe ;) włosy sa miekkie i super sie ukladaja ;) jestem zachwycona!! dziekuje Wam za porady ;***