Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scotch single malt

Moja dziewczyna jest uzależniona od kodeiny

Polecane posty

Gość Scotch single malt

Miała uraz ramienia i odczuwała ból. Zaczęła brać kodeinę i wtedy czuła się dobrze, ale teraz już ją nie boli, została wyleczona, a ciągle codziennie bierze kodeinę. Kiedyś wziąłem to tak jak ona, 2 tabletki rozkruszone na pusty żołądek i po tym rzeczywiście się jest na haju. Najgorsze jest to, że ona nie widzi problemu, albo udaje, że nie widzi. Jak mam z nią rozmawiać?

Gość człowiek oświecony
Gdyby to była prawda twoja dziewczyna dostałaby tramal albo ketanol, jesteś ćpunem żrącym acodin, przyznaj się. :D

Gość człowiek oświecony
Swoją drogą gardze ludźmi którzy ćpają co się da, acodin, tussipect i inne gówna. Jak się bawić to porządnie, koks. amfa. extazy. :D

Gość Scotch single malt
Tak to jest na receptę, ale ona chodzi do prywatnych lekarzy, gada, że bardzo ją boli i te leki jej pomagają i dostaje recepty. Nie jest to jakiś gówniany acodin, żadne dxm. Ona zaopatruje się w czystą kodeinę i DHC. Ja wtedy wziąłem od niej właśnie DHC continus.

Gość Scotch single malt
I wtedy jak odczuwała te bóle to nie przepisali jej kodeiny, tylko jakiś znajomy jej dał, a potem powiedziała, że jej to lepiej pomaga i zaczęła to brać.

Gość Scotch single malt
No to pewno wiesz lepiej co ona dostaje. Chodzi mi o to, że to jest kodeina, a nie gówno w stylu acodinu, gdzie jest pełno dxm i biorą tego po kilka paczek. Nie wiem jak się nazywa ten lek z kodeiną, nie pokazała mi, powiedziała, że to kodeina. Widziałem tylko DHC continus i ukradłem 2 tabletki, bo widuję, że ona bierze właśnie po 2.

Gość Scotch single malt
W ogóle to może byś mi poradził co mogę zrobić.

Gość Scotch single malt
?