Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krissran

Problem z obcasami. Dziewczyny, pomocy!

Polecane posty

Gość Krissran

Hey! mam ogromny problem z noszeniem obcasów. Otóż- one mnie cholernie obcierają. Ostatnio wyszłam gdzieś dosłownie na godzinkę i wróciłam z nogą zakrwawioną. Nie wiem kompletnie co mam robić. Lubię obcasy, chcę w nich chodzić, ale nie wiem jak temu zapobiegać. Teraz jest lato, chodzi się w butach na gołą stopę, więc plastry nieestetycznie wyglądają, a poza tym wraz z chodzeniem zsuwają się z nogi co jest niekomfortowe. Poradźcie mi coś. Może po prostu powinnam kupować buty większe o rozmiar? Ale jak w nich chodzić?

Gość jak mogą cie obcasy
obcierać?

Gość jolalojalna
moze mas niewymiarowe stópki takie. nie zaczynaj od azu od 15 cm obcas, zacznij od mniejszych i tak stopniowo próbuj. możenp masz numer 38 i pół (jak ja) i kupujesz 38, bo 39 za duże?

Gość Krissran
Chociażby w Vagabondzie. Już nie wiem co robić. Zastanawiam się nad kupnem Labutenów, ale to bez sensu skoro nie będę mogła nogi do nich włożyć, bo od razu mnie obetrą. Ten spray naprawdę działa?

Gość Ja noszę normalne,
wygodne buty, bo mam faceta i innych adoratorów i mam gdzieś twój problem i to, że ty musisz koniecznie nosić obcasy żeby kogoś poderwać. Jak poderwiesz to co najwyżej blacharza, który leci na blachary i nie wróżę dobrej przyszłości temu związkowi.

Gość brzydkie_pośladki
Kup sobie w aptece specjalne plastry na otarcia:)

Gość Krissran
Ja noszę normalne- masz jakiś problem ze sobą? Czy po prostu denerwuje Cię jak kobiety chodzą w szpilkach? Rozumiem, że Ty wszystko co robisz to robisz dla faceta, ale ja chcę nosić obcasy dla siebie. To takie dziwne?

Gość 090i-0i-0oi
no dziwne, jak ci nogi krwawią. chyba że masochostka jesteś

Gość evaaaaaaaasssssss
tez tak miewam, ciezko mi dobrac takie buty co mnie nie obcieraja, a moj rozmiar to 36 choc niestandardowe, wiec czasem 35. na otarcia, odciski polecam COMPEED genialne plastry, niewidoczne na stopie i sa z lekiem od razu!