Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rose1110

czy ktoś wie, jak wyszczuplić uda i pośladki w 2 dni??

Polecane posty

za dwa dni mam bardzo ważny dzień, już mam przygotowaną kreację na ten właśnie moment i moje jeansy są zbyt obcisłe, musze w ciągu tych 2dni pozbyć się choć 2cm. Proszę, poradźcie coś. Co jeść? Jakie stosować ćwiczenia, może jakieś masaże?? Please...

Gość diary8
nic nie zrobisz w ciągu 2 dni:P jedynie zakwasów sie nabawisz przy tak intensywnych ćwiczeniach, wczas ci się kapło... :D

Gość trele morele30
kup sobie z vichy celudestok i smaru sie 2 razy dziennie. Efekt bedzie ale nie na dlugo. Czyli to o co ci chodzi.

Gość ja znam skuteczny sposób
ZAŁÓŻ GACIE WYSZCZUPLAJĄCE KTÓRE UNOSZĄ POŚLADKI efekt murowany

Jeść regularne, lecz skromne posiłki i dbać by w miarę możliwości zażywać często jakiegoś ruchu ;) Jednak takich efektów nie da się osiągnąć w tak krótkim czasie, a zbyt rygorystyczne ćwiczenia mogą źle odbić się na Twoim zdrowiu ;)

Jeśli chodzi ci o ćwiczenia to tutaj masz bardzo fajne ćwiczenia na te partie, które cię własnie interesują :) i są doskonale opisane.. http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48 pomysł z wyszczuplającymi majtkami jest dobry, ponadto masaż pod prysznicem szorstką gąbka/rękawicą/szczotką, możesz wcześniej nałożyc peeling.

Gość już pewnie za późno
ale ja bym poradziła tak: 1. rzeczywiście kup sobie majtki wyszczuplające takie z nogawkami 2. balsam wyszczuplający, owinąć się folią, (można założyć te majtki, o których piszę wyżej) i ćwiczyć intensywnie - nie schudniesz, ale wypocisz w tych miejscach :-) U mnie zadziałało :-)