Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiecjjjjja

nie mam pieniędzy na prezent urodzinowy dla chłopaka :(

Polecane posty

Gość kasiecjjjjja

moj chlopak bardzo dobrze zarabia i itak wstyd byloby mi dac mu prezent za 100-200zl ale nawet tyle nie mam :( on na moje urodziny dal mi fajny aparat fotograficzny. a ja obecnie nie mam kompletnie kasy, jeszcze studiuje dziennie a nie mam juz za bardzo zadnego zrodla dochodu, utrzymuje sie ze stypendiow, oplacam pokoj, ledwo wiążę koniec z koncem, nie wiem co z tym fantem mam zrobic. dodam, ze to jego pierwsze urodziny jak jestesmy razem (kiedys wczesniej troche sie spotykalismy, ale ja wyjechalam za granice i ten okres jego urodzin mnie ominal, potem wrocilam i po jakims czasie zaczelismy byc razem). dodam, ze chlopak chyba o mnie mysli powaznie. co robic?

Gość 997.999
Ugotuje mu smaczny obiad, zrób torta jeśli potrafisz. Owiń się wstążką, i daj siebie w prezencie. Trochę wyobrażni, do tego nie trzeba kasy.

Gość real men 201cm
Klęknij przed nim bez słowa i chooja mu obciągnij. Na pewno mu się taki prezent bardziej spodoba niż jakiś przedmiot który sam mógłby sobie kupić :)

Gość 997.999
* ugotuj

Gość kasiecjjjjja
siebie juz mu daje :P

Gość gruby czarny kot
ten pierwszy wpis najlepsy, zaszalej, jak jest bogaty to mu nic materialnego nie trzeba. ubierz sie sexi, możesz mu zrobić striptiz albo cos

Gość kasiecjjjjja
heheheee, niee, striptiz odpada:P raczej nie daje sie za bardzo ogladac nago i tez nie ma na co patrzec :P moze jakbym byla jakas laska to wtedy tak:P

Gość 997.999
Skoro myśli o Tobie poważnie jak sama piszesz, to znaczy że na pewno mu się podobasz i akceptuję Ciebie taką jaką jesteś. Nie masz co się wstydzić, niech się przyzwyczaja do widoku Twojego ciała. :)

zadzwon do jego mamy, zeby ona pierwsza sprawila mu niespodzianke i zadzwonila pierwsza:) napewno bedzie szczesliwy:) co mozecie? ewentualnie niech jego mama zrobi ciasto, a ty zapalisz swieczki na torcie, na pewno ona to lepiej zrobi, wiem bo sam mialem taka sytuacje, dziwie sie do tej pory tylko czemu weronika sie wiecej nie odezwala?przeciez pocalowalem ją w rece tak jak i mame, odwiozlem do domu o 21.30, no ale po co wracac do domu pozno, zeby mama w oknie stala?

Gość jolalojalna
słuchaj a może masz jakiegoś znajomego fotografa, albo znajomi znają który by zrobił wam sesje taką niedrogą.

Gość jolalojalna
albo wasze zdjecie zrob w takiej duuuuuuuuużej ramie . w duzym formacie wydrukuj, to tez nie wynesie tak drogo. w ogóle prezent związany ze zdjęciami, jakaś fotopoduszka czy cos, byle z pomysłem. a co do striptizu to słuchaj, poprosisz koleżanke zeby ci zrobiła świetny mejkap, sexi bielizna, jakis półmrok żeby nie wiedział wszystkiego a potem... dziki sex do rana... albo taką grę dla dwojga z pozycjami, i razem zagracie w ten wieczór

Gość 997.999
chłopie z dzowoneczkiem: ke? :O

Gość kasiecjjjjja
hehehee, dzieki za wszystkie rady, jestescie kochane:*

Gość Malwinka_27
Witam wszystkich Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, którą mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość Zażenowana

Szanujcie się ludzie...
Szczerość, dobre serce. To normalne, że student nie ma pieniędzy. Dziwne by było gdyby chłopak od Ciebie oczekiwał nie wiadomo czego. Szczerze porozmawiać, powiedzieć że bidny student z serduszka daje prezent właśnie taki. Jak dla mnie to chińskie danie to spoko. Można zrobić domową pizze, babeczki.
Ja jestem student i swojemu chłopakowi daje prezenty kulinarne i dobrze to rozumie i sie cieszy.
Gdybym swojemu chłopakowi zaproponowała prezent typu striptiz czy dawanie siebie - to by pewnie stwierdził, że zwariowałam.
Szukajcie facetów z wartościami. Dla mnie seks to ostateczny wyraz miłości. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji żeby między mną a moim chłopakiem nie było szczerości, zbudowanej relacji, pewności że chcemy być razem do końca świata, a był seks. Dla mnie to ostateczny wyraz jedności. I powiem więcej, dla mnie na seks jest miejsce tylko w małżeństwie, jak już to wszystko jest zbudowane. Jestem ze swoim chłopakiem już prawie 3 lata i oboje nie zamierzamy tego robić dopóki nie staniemy przed ołtarzem i nie oznajmimy że tak, chcemy siebie i tylko siebie na zawsze.
Nie róbcie sobie krzywdy, nie warto.