Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzambo

Trójkąt 2m + k

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś roku pytam swoją dziewczynie czy nie chciałaby spróbować takiego trójkącika jak w temacie? Na początku była wściekła że jej o czymś takim mówię. Kupiłem wibrator i zaczeliśmy sie bawić w takiego udawanego trójkąta i z czasem nabrała przekonania i teraz jest gotowa się na to zgodzić, tylko teraz moje pytanie do was, jak się za to zabrać? Jakiego kandydata wybrać, czy ma to być ktoś obcy czy może znajomy? Jakie były wasze relacje po takiej przygodzie? Czy powtarzaliście to czy była to jednorazowa akcja? Przepraszam za tyle pytań ale chce znać wasze zdanie na ten temat. Oczywiście pytania kieruję do osób, które już coś takiego przeżyły albo są w takich układach. Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi.

Gość tylko obcy ale dobrze
sprawdzony, mieszkajacy w innym miescie, ze znajomym juz nic nie bedzie takie samo, a i moze sie kiedys po pijaku wypaplac przy ludziach, poza tym istnieje zawsze ryzyko ze ten facet jej sie bardziej spodoba i bedzie chciala spotykac sie z nim pozniej, ze znajomym bedzie latwo, gorzej z obcym z innego miasta np.

Gość mąz znudzony
dzambo ja chetnie wam towarzysze pn-wsch polska..