Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm wzostu - kobieta

Ile powinna ważyć kobieta przy wzroście 172 cm ???

Polecane posty

Pytam ponownie bo temat usunęli :O Normalny temat to usuwają a głupie zostawiają :O

Ważę 68 kg :O Chyba pora zabrać się za siebie... Ale mam taka już budowe ciała. Każdy mówi, że jak bym była szczuplejsza to bym brzydko wyglądała....

Gość dsdsds
ja waze 55 kg i chyba jestem juz troche za chuda

Gość M.arci.a
Ja mam 169cm i ważę 56kg, to Ty powinnaś ważyć gdzieś 58 kg

Autorka wg BMI ma wagę prawidłową. Natomiast 55 kg przy 172 cm to "niedobór masy ciała" ( a potem kłopoty z cerą/włosami/zajściem w ciąże/donoszeniem ciąży)

172 cm poniżej 15 - trupek albo wkrótce 15,0 - 17,4 - szkieletor 17,5 - 19,4 - chucherko aka licealna modnisia 19,5 - 24,9 - jest okej! 25,0 - 29,9 - trochę tu i trochę tam 30,0 - 34,9 - tylko nie odsłaniać brzucha! 35,0 - 39,9 - o jejku nie mogę na siebie patrzeć i inni też nie 40,0 i więcej - to już nie śmiechy, chichy a poważny stan

Gość kropkaaacsd
kazdy mowi... ludzie sie akurat znaja, skad moga przewidziec, jak zmieni sie Twoje cialo? ja mam 175 i zwykle bylam szczupla. mam tendencje do zajadania stresu i kidys w sesji zimowej przytylam 6kg-wazylam 68kg i czulam sie zle ze soba, postanowilam zrzzucic to i teraz waze 62, czyli schudlam tylko 6kg, ale dzieki cwiczeniom moje cialo sie zrobilo jakies inne, wiec jak juz sie odchudzac, to poprzez cwiczenia, fajnie modelujesie sylwetka. ja chyba nigdy jeszcze nie czulam sietak dobrze ze soba, choc wiadomo i teraz mam jakies kompleksy...;) wszystko zalezy jak TY sie cujesz, jesli taka waga i wyglad Ci odpowiada, to nie ma problemu;)

Gość kmael
to są danie BMI a ne funty

Wyniszczenie: poniżej 44.1 kg Wychudzenie: od 44.4 kg do 51.5 kg Niedowaga: od 51.8 kg do 57.4 kg Waga prawidłowa: od 57.7 kg do 73.7 kg Nadwaga: od 74 kg do 88.5 kg I stopień otyłości: od 88.8 kg do 103.2 kg II stopień otyłości: od 103.5 kg do 118 kg Otyłość kliniczna: powyżej 118.3 kg

Wiem, że BMI w normie ale takiej końcowej....

Gość sral pies wage-wymiary sa wazn
iejsze.Ja waze 53kg przy 162cm wzrostu i nosze rozmiar 34-36.Jestem odsyc ubita. Podaj lepiej swoje wymiary,to wtedy ocenimy:)

Gość gość
Ja przy tym wzroście ważę 63 kg, ale czuję się grubo. Chciałabym schudnąć 5-6 kg.

Gość gość
max 62

Gość gość
60 to optymalna waga, jeszcze musi się to prawidłowo rozkładać. Ja mam 173 i ważę 58kg, mogłabym te 2 przytyć, ale mi idzie w brzuch, zamiast w nogi i ręce, które są za chude.

Gość prawictwo pospolite128
51 kg

nalezy zauważyc , ze jest to najlepsza waga dla jej typu sylwetki .. Gdy masz inną budowe , to wyglada inaczej.. Może to być 51 kg , a rownie dobrze 54 kg

Gość gość
no to ciekawe ze przy 5 cm roznicach wzrostu dodajesz tylko 2 kg wagi wiecej??

wiesz może dlatego ze liczba 172 jest o 3 % większa od liczby 167 ? wiec nalezy dodać około 3 % wagi

Gość gość
50 kg żeby wyglądała na chudą

ale można przyjąć ze własciwie przy 172 cm jest od 51 kg do 56 kg powyżej 51k g i powyżej 56 kg to będzie masa nieprawidłowa

poprawka poniżej 51k g i powyżej 56 kg to będzie masa nieprawidłowa

Gość gość
zależnie od wieku

Gość gość
Mnie się wydaje, że poniżej 55, to już będzie spora niedowaga... Kobieta musi mieć kształty, a nie być z każdej strony płaska.

Gość sdffdss
nie mylić kształty z grubą d**ąą

Gość vcxvcxe
są osoby , które mylą te pojęcia i uważają , że 75 kg kobieta ma kobiece kształty .... To nie prawda .. Taka osoba jest zwyczajnie gruba jak świnia Tylko fetyszystom podobają sie otyłe jak Ewa Farna

Gość vcxvcxe
są osoby , które mylą te pojęcia i uważają , że 75 kg kobieta ma kobiece kształty .... To nieprawda .. Taka osoba jest zwyczajnie gruba jak świnia Tylko fetyszystom podobają sie otyłe jak Ewa Farna