Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 172 cm wzostu - kobieta

Ile powinna ważyć kobieta przy wzroście 172 cm ???

Polecane posty

Gość gość
Ja osobiście przy wzroście 164 waże 58kg, czasami zdarzało sie 62, ale wtedy już starałam sie "brac za sie siebie". BIEGI BIEGI BIEGI! i nie obżeranie sie na noc ;) hm..obecnie waże 68 kg ale to dlatego że czekam na rozwiązanie, jeszcze 3 tygodnie. Mimo to mam wszedzie czerwone rozstepy na brzuchu ;( Przy wzroscie 172 mysle że do 68 kg jest okeej ! ;)

Gość gość
dodam jeszcze że chuda dziewczyna to też nie jest atrakcyjność. kto by sie chcial przytulac od kosci? kobieta powinna miec sowje atuty, ale oczywiscie bez przesady. do 70 kg jest okej(u dosc wysokiej dziewczyny 170 i więcej ) natkomias do 160 i wiecej mysle ze do 60 kg jest okej ;)

Gość gość
jakieś 65 kg albo i 70

Gość gość
mam 175 i waga 63 kilo i moim zdaniem jestem za tłusta, wymiary: 93-64-97 masakra jak dla mnie , ja myślę, ze 55 będzie idealnie. Wszystko zalezy jak się czujesz ze soba, ja wolę siebie chudszą, chociaż 57 kg

Gość gość
ja mam 173, waże 58 kg :P

Gość gość
180 cm i 58 kg. 86/62/96 przy 55 czuję się najlepiej. przy 50 zaczynam wyglądać jakbym miała się przewrócić. przez jakiś czas ważyłam koło 62//63 i wszyscy mi mówili, że mam świetną kobiecą figurę a ja czułam się tłusta.

Gość paulaPola
a ja właśnie ważę 73kg i jestem tego wzrostu, uwierz mi, że mam powodzenie jak cholera:) wszystko zależy od rozłożenia na ciele, mam bardzo wąska talię i fajny tyłek, miałam wiele śmiesznych sytuacji kiedy dziewczyna szturchała swojego chłopaka bo się za mną oglądał;)

Gość Gość po czasie

Wiem, że mój komentarz jest dodany dużo po czasie. Ale wiem też, że trafiają tutaj młode dziewczyny, które zastanawiają się nad tym jak powinny wyglądać. Uważam, że każda kobieta powinna dobrze czuć się w swoim ciele. Ja mam 172 cm wzrostu i ważę około 56 kg, prowadzę zdrowy tryb życia i w ciągu tygodnia tańczę około 15 godzin. Moje wymiary to 83 cm w biuście, 60 cm w pasie i 88 cm w biodrach mam figurę klepsydry i też inaczej patrzę na moją wagę niż na wagę u osób, które mają inną figurę nawet jeśli mają ten sam wzrost. Moja przyjaciółka ma figurę chłopięcą, a waży 3 kg mniej niż ja i jest o 3 cm niższa ode mnie i wygląda jak patyk.