Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochajaca fonki Nokii

Dostalam od niego w twarz- czy o naprawde byla moja wina??

Polecane posty

Gość Kochajaca fonki Nokii

Poszlo o to ze on mnie naciskal abym mu powiedziala co mnie gnebi.A i wczesniej bylo tak ze mielismy jechac z jego znajomymi na wakacje- a ja ich nie lubie. No wiec on naciskal a ja mowilam ze nic i on dalej naciskal i ja ciagle zaprzeczalam i on si wkurkiw i powiedzial ze albo mu powiem albo koniec z nami. To ja mu powiedzialam ze ich nie lubie- tych jego znajomych bo te dziewczyny to dziwki i sie puszczaja z kazdym no i on mnie wtedy uderzyl i powiedzial ze on z tymi dwoma dziewczynami byl i one nie sa dziwkami i mam na nie tak nie mowic. I tyle. Ja nie jade, on jedzie z nimi, kasy powiedzial mi ze nie odda mi. I co?

Gość maturks4
I głupiaś, bardziej niż ustawa przewiduje

Gość Kochająca Gumisie
Tak, ja też mam 14 lat i ci pomogę. Oczywiście, że twoja wina, nie powinnaś obrażać swojego chłopaka, mówiąc brzydko o jego innych dziewczynach. Dobrze, że dostałaś, powinnaś go teraz przeprosić i błagać o wybaczenie. Jeśli obiecasz mu, że z tamtymi dziewczynami się pogodzisz a potem dasz mu d.. w czworokącie, to sądzę, że cię wybaczy. Przygotuj się, że w trakcie wybaczania da ci w pysk jeszcze parę razy, ale to normalne zachowanie każdego prawdziwego mężczyzny. Bądź dumna z tego, że jest taki silny i jurny. Ja mojemu misiowi nigdy nie zabraniam seksu z innymi dziewczynami, wiem że tego potrzebuje, a jak mnie bije czasem, to mu dziękuję, dzięki temu jeszcze mnie nie rzucił i jestem bardzo szczęśliwa.

Gość dziecko zajmij sie może
ogródkiem albo pomóż mamusi w sprzątaniu :O :O bo takie pierdoły piszesz ,że głowa mnie boli . Co to ma być?!?! Jeśli cie uderzył naprawdę i to nie prowo to rozpowiedz o tym wszystkim niech każda pinda w okolicy wie co z niego za skoo rwiel a sama odejdz ...co do kasy poproś kogoś DOROSŁEGO niech z nim pogada! OTO MOJA RADA...