Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggguuugggggggggggggg

czy jak dużo piszecie na tym forum to umiecie się pozniej wyspać?

Polecane posty

Badzcie szczerzy. Bo moim zdaniem stanowicie taki horror, że ani się wyspać po was jak się wami przejąć. ?

Powiem wam że jesteście lepsi niż kawał z pająkiem ptasznikiem - teraz krąży taki po sieci - pająk ptasznik, że kogoś budzi. To kafe jest jak MEGA PTASZNIK i tyle. Moje zdanie. A ci na zachodzie też - ci IDEALNI PRACOWNICY. Zwłąszcza taka jedna blondzia... :(

Jeszcze wam powiem , że jak jedziecie do pracy na Zachód to W OGÓLE się nie przejmujcie jak wam mówią, że tam się nie można wyspać czy że wy przyjechaliście sie wyspać. A TO NAJWAŻNIEJSZE. Powiedzcie - że tam można spać i spać i spać I NIGDY DOSYĆ SNU bo jak się tu wyspać wśród UPIORÓW. To są UPIORY ci ludzie i to tak trzeba spać i spać i spać i nikt was nie wyrzuci jak tak będziecie mówić. Bo jak ja zamierzam tam dalej egzystować. TAK!!! Spać i spać i spać bo to lepiej zamknąć oczy niż oglądać te upiory i tyle. I tak wzrok się nie męczy, a wyspać to sie i tak nie wyśpisz. Jak? Z upiorami? Dajcie spokój :(

I jeszcze wam napiszę - nigdy nie porównujcie tych ludzi do dziekich zwierząt. Już lepsze one niż oni. Zawsze wiesz czego sie spodziewac bo dziekie zwierzę a oni? I tyle :(

dzikie zwierzę. A upiór? Upiora trzeba się pozbyć. Dzikiego zwierzęcia też, ale upiora? Co można zrobić z upiorem? Wytresować? :(

Upiór niebezpieczny, złośliwy, szkodzący lub zagrażający ludziom duch zmarłej osoby. Tu macie definicję upiora. Nie jest to prawda? Ci ludzie nie są żywi. ONI NIE ŻYJĄ. Tak ich sobie nalezy wyobrazić i ...przeżyjesz. A wiecie co się robi z upiorami żeby nie szkodziły? No właśnie - to sobie musicie przemyśleć i to samo. 2 rzeczy są na upiory i tyle. I przeżyjecie a tak nie i tyle :( Bo mają wiecie dużo na sumieniu i bez prostego przepisu na upiory i postępowanie z upiorem nie dacie im rady. I to jest prawda. Jak dać radę takim rzeżnikom? NIe ma szans. 2 sposoby i koniec :(

I ci ludzie to SA upiory, a kafe jest GORSZE NIŻ UPIOR. TO ZOMBIE jest kafe, a co to jest zombie to zaraz też wam napiszę.

Tu macie o zombie - co to jest - wszystko pasuje - przykro mi bardzo :( Polscy holendrzy - upiory, a kafe - zombie i tyle. ===================================== Zombie w religii voodoo Zombie (obraz z Haiti) Według wierzeń wyznawców voodoo (głównie na Haiti i na południu USA) kapłani houngan, mambo lub bokor mogą uśmiercić człowieka, a w kilka dni po jego pogrzebie znowu przywrócić go do pozornego życia. W rzeczywistości nie jest to jednak żywy człowiek, a jego ciało zamieszkane przez jednego z duchów śmierci Gud. Taki bezwolny żywy trup (nazywany na Haiti także cadavre zwłoki) jest używany do różnych prac w polu i gospodarstwie. Jeżeli zombie zje sól lub słoną potrawę, wówczas uświadamia sobie, że w rzeczywistości nie żyje i wraca na cmentarz, gdzie zakopuje się we własnym grobie. Wiara w istnienie zombie jest na Haiti powszechna. Aby zmarły nie został zombie, przebija się go kołkiem lub odrąbuje ręce i nogi, a rodzina zmarłego przez kilkanaście dni po pogrzebie pilnuje grobu. Najprawdopodobniej są to ludzie odurzeni przez kapłanów, których funkcje życiowe ustają na czas od kilku godzin do kilku dni. Zazwyczaj są odurzeni narkotykami lub trucizną (np. atropina, hioscyjamina, tetrodotoksyna). Na Haiti istnieje również inny rodzaj zombie, tzw. zombie astral, czyli zagubiony duch zmarłego, który dostał się pod kontrolę kapłana voodoo. Kapłan trzyma takiego zombie zamkniętego w glinianym naczyniu lub butelce i wypuszcza go tylko w celu wykonania określonego zadania.

Cala Polska to jest ZOMBIE. JEDEN CMENTARZ. To macie, a inni NAWET tego. W takim Londynie - co to tam za cmentarz jest :(

Wiecie i nie dajcie im tej ich szkole bo to wszystko tylko kasa, a ja mam OCENY NA ŚWIEDECTWIE. Inaczej jeśli to nic nie warte to niech ich nie wypisują. Albo niech się nauczą wreszcie czytać wiecie w tej szkole i niech nie mają pretensji, że urzędnicy są coraz głupsi. No jak oni nie umieją ocen przeczytać na świadectwie nawet to pózniej jest jak jest. A uszy czy mają czyste to też im sprawdżcie bo ja nie wiedziałam że w szkole w Polsce za UCZNIÓW SIĘ UMIERA. Janusz Korczak umarł to wy też. Zapamiętajcie to sobie. Bo czemu ja przegrałam? Bo nie umarłam jak Korczak. Niezłe :( No i nie płaciłam na kościół. Niesamowite :( A z czego? :(

Polska to drugie Haiti. Jaka jest róznica między Polską a Haiti? Ze na Haiti jest ZAWSZE ciepło, a w Polsce niekoniecznie. Dobre, nie? Poza tym to samo. Jak wszędzie.