Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulagulaagukaa

mezczyzno zaakceptowalbys mloda dziewczyne z taka blizna?

Polecane posty

Gość gulagulaagukaa
bo ja nie wiem czy dam rade z kims byc a mm 21 lat;/

Gość flapjack
Na pewno zaakceptuje. pytanie czy zaakceptuje jeśli ciągle będziesz narzekać i mieć z tym problem. Wiesz nie przepadamy za dziewczyny z wiecznymi problemami nie potrafiących się cieszyć tym co jest.

Gość gulagulaagukaa
tylko pytam jestem mloda ciezko mi miec taka blizne:/ na kolanie

Gość flapjack
to nie jest zdjęcie twojego kolana?

Gość gulagulaagukaa
to zdjecie z netu ale mialam identyczny zabieg i blizna taka sama

Gość gulagulaagukaa
figure mam dobra 165 i 55 kilo

Gość flapjack
co ci się stało co ci robią z kolanem?

Gość gulagulaagukaa
mialam w perspektywie chodzenie o kulach albo operacje:o juz nie przesadzaj z tymi wymiarami ludzie se i tak zmieniaja kto wie jaka bede za 20 lat a szukam mezczyzny na stale

Gość MalinowaKrólowa
Jak się kogoś kocha to się nie zwraca uwagi na takie bzdury, wręcz przeciwnie- kocha się nawet wady. Trochę głupie pytanie zadałaś...

Gość flapjack
co w sobie lubisz?

Gość lejla28
boze dziewczyno kogo będzie obchodziło twoje kolano...nie przesadzaj....

Gość gulagulaagukaa
moze glupie ale jestem mloda i wiecie;( mlode dziewczyny maja swira na punkcie wygladu

"juz nie przesadzaj z tymi wymiarami ludzie se i tak zmieniaja kto wie jaka bede za 20 lat a szukam mezczyzny na stale" otóz to - sama sobie odpowiedziałaś. Jak sie jest młodym to tylko się gada ta ładna/ten przyjstojny/ten ciacho/ta laska...;) A cobacz na ulicę...chodza po niej n-o-r-m-a-l-n-i przeciętni ludzie, którzy nie narzekają na prak powodzenia...I masz racje nikt nie wie jaki bedzie za 20 lat - chociaz jedno jest pewne jesli dozyje, to bedzie straszy i nie ładniejszy...

Gość gulagulaagukaa
mam nadzieje ze nie sa to tylko slowa i wasza partnerke tez zaakaceptowalibyscie z czyms takim

Gość strasznie to wygląda
tez mam bliznę tyle, że w innym miejscu, nie wygląda az tak strasznie, a i tak w ogóle nie pokazuje nóg, a ty pokazujesz?

Jezeli cos bedzie miało byc z danego związku to blizna nie bedzie przeszkodą... A ile rzeczy zmienia się po slubie... ile facetów zeni sie ze slicznymi kobietami z gladka skórą;0 a potem za rok poród i olbrzymie rozstepy i 10 kilo wiecej... Takie jest życie. Ludzie maja zmasakrowane twarze...noga nie zawsze jest widoczna...

Gość gulagulaagukaa
nie pokazuje zawsze w spodniach

teraz to pokazalas Asilma, brzuch baby która o siebie nie dbała w ciązy, sama mam rozstępy, choc nawet nie rodziłam, ale taki ogromny brzuch? jadła za troje w ciąży.

gulagulaagukaa Nie masz większych problemów? To tylko blizna. Dziwnie mi się nawet wydaje chowanie nóg z tego powodu... Pewnie z wiekiem zrozumiesz że blizna czy pryszcz to nie są podstawowe życiowe problemy.

Gość gulagulaagukaa
no brzuch brzydki ale to wina jej zaniedbania a moja blizna jest konsekwencja choroby nie mojej winy

oj rozstepy to nie tylko kwestia jedzenia...Wielkosc brzucha ciażowego tez nie zalezy tylko od tego ile jemy,ale także ile wazy dziecko, wody płodowe, kolezanka przytyła 25 kilo, przy czym po porodzie zostało jej tylko 5 nadwyzki, ale rozstępy zostały..Ma na to wpływ także kondycja skóry, genetyka...

Zapomniałam o najwazniejszym: hormony Wymienia się kilka możliwych przyczyn powstawania rozstępów, a kobieta w ciąży jest szczególnie narażona na ich pojawienie się nawet jeśli wcześniej nie miała podobnych problemów. Szacuje się, że problem rozstępów może dotykać nawet 90% ciężarnych. Na powstawanie rozstępów ciążowych ma wpływ kilka elementów. Działanie hormonów, niewłaściwa dieta, szybki przyrost masy ciała i rozciąganie się skóry, a nawet uwarunkowania genetyczne to wszystko może mieć związek z pojawianiem się szpecących skórę linii. Dlatego rozstępom należy zapobiegać jeszcze w ciąży, zanim się pojawią potem właściwie niemożliwe jest ich usunięcie.

ja tez miałam operację i mam bliznę i nie pokazuję nóg, a lat mam 20, chłopaka nie miałam.

Gość flapjack
strasznie to wygląda możesz wklepać zdjęcie blizny teraz jak to wygląda jesteś wysoka szczupła?

Gość gulagulaagukaa
my tu o kolanie a nie ciazy:o

mam 170 i wazę 64:P nie mam czym zrobić zdjęcia, blizna to jeszcze pół biedy, nogi mam asymetryczne przez gips.