Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Dla Verki, do pogadania :-)

Polecane posty

innych forumowiczow, oczywiscie tylko tych z wysoka kultura osobista, rowniez zapraszam :-D :-D :-D

jak vera przyjdzie poproś ją w moim imieniu by wysłała mi drugą telepatyczną czekoladkę :classic_cool: miłego dnia

nie moge powiedziec bo mnie zdemaskuja CI co nie poczebujom :-) ale az tak aktywna nie bylam, wiec nie ma co roztrzasac :-)

:D Ej, teraz mi zaimponowałaś i chyba rozłóżę nogi przed Tobą. :D Da sie to wymówić? :D

Ja kiedyś widziałem w prasie studenckiej słowo Fussballweltmeisterschaftspielsichtigungstreffen i ten, co go użył, pewnie nawet nie zauważył że przegina :P

tworzą a potem ich nie używają :D zawsze mnie śmieszy jak Polacy próbują wymówić Volkswagen i przy okazji przekręcają np. woldzwagen a Niemcy sobie uprościli i mówią na niego FauWe (VW)

"dojczlandologom" :D:D:D:D:D:D:D:D:D Najpierw 10 razy czytałam, żeby zrozumieć, a potem padłam. :D :p

hahahahah przypomnialo mi sie jeszcze jedno z moich ulubionych: Deckungsbeitragrechnungskalkulation :-D :-D :-D

to co napisałem wyżej to było (od końca) spotkanie w celu oglądania meczów na mistrzostwach świata w piłce nożnej