Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniechecona swoja ojczyzna

W Polsce nie ma pracy :( Od 7 lat zarabiam na chleb swoim cialem. Studia mi nic

Polecane posty

nie daly :( Czuje sie okropnie. Przyjechalam do Warszawy z podgranicznej miejscowosci. Mialam same 5- tki od gory do dolu. Dostala sie na 2 kierunki- politologia i kulturoznastwo. Niestety nie dostalam stypendium bo rodzice niby mieli "Za duzy dochód". Chcialam pracowac nawet w MC Donalds ale sie nie dalo przez nawal zajec. Zaczelam sie sprzedawac od 1 roku studiow i ciagle sie sprzedaje. Studia mi nic nie daly, dyplom z wyoznieniem nie otworzyl mi drzwi. Mam 4 stalych klientow ktorzy chca bym z nimi jadala kolacje, chodzila do teatru plus sex. Dostaje od kazdego mniej wiecej tyle ze po oplaceniu rachunkow mam podwojna srednia krajowa na reke. I szczerze- mysle ze jestem z owile lepszej sytuacji niz pani ktora siedzi na kasie i ma kredyt na 40 lat.

Podam Wam ich wymiary jak stoja: 1) Edek - 7 cm :( 2) Zenek - 6 cm :( 3) Wiesiek - 9 cm :( 4) Tomek - 10 cm :(

Wszyscy wiemy jak w Polsce jest, ale polacy to kretyni i dają sobie pluć w twarz i udają, że to deszcz.

11:40 podszyw

ten zawod ktory wykonuje przechodzil u nas w rodzinie z matki na corke

tu mnie znajdziecie http://www.odloty.pl ale zeby was nazwa odloty nie zmylila-ja nie pracuje na lotnisku