Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackwater1981

Szybki numerek z nieznajomą/nieznajomym.

Polecane posty

Pupciaan a czemu zaraz HIV? no powiedz, przecież równie dobrze zarażonym może być ktoś z kim zanim pójdę do łóżka zaliczę trzy randki...

Hudraulik kojarzy mi się ze starym brudnym facetem :P Monter kablówki w sumei też, ale ostatnio przyszedł taki śliczny chłopaczek montować nam coś... że aż żałowałam, że facet był w domu, bo tu nawet slodkich oczek porobić do neigo nie mogę, ehh...

Do nas przychodzi mega seksowny facet spisywać licznik, hmmmm ale mała mieścinka gdzie wszyscy się znają więc to byłby znajomy-nieznajomy :P

[zgłoś do usunięcia] truskawka:) a Wy znowu o seksie kilka palcówek i juz nie masz siły?

pupcian - fantazja wg. Ciebie jest niebezpieczna i grozi zarażeniem? Dobrze zrozumiałam? ;-)

Pupciaan to rozumie, że zanim pójdziesz z kimś do łóżka wypytasz o wszystkich byłych partnerów, ich choroby, prawdopodobieństwo zarażenia itp? Lub wyślesz na badania? Życie to jedna wielka loteria, no a tak jak już napisała Ci Bella my nie planujemy tylko fantazjujemy...

A black się chyba wystraszył i uciekł... :p Black, wracaj, nie zgwałcę Cię ;-)

Zdzichu, nie obraziem ani ciebie, ani innego czarnego forumowicza, ale masz racje . Puściły mi nerwy za co zresztą przeprosiłem. Tak -1981 to rok mojego urodzenia. Tak- jestem z kimś w związku. Porozmawiać i pofantazjować zawsze można :)

Pupciaan - nie robię barana, tylko staram się Cię zrozumieć. Rozmawiajmy na poziomie, nie złość się od razu. Logicznie rzecz biorąc, tak to właśnie napisałeś :D

blackwater1981 - jeśli już, to nie odwagi, a siły fizycznej... O ile to byłby gwałt ;-)

Gość baśka mi ukradła nicka
A ja miałam taką akcję i było beznadziejnie, nigdy więcej. Nie w sensie jakości sexu, ale czułam się jak szmata i nie potrafiłam osiagnąć zadowolenia.

truskawka ludzie się zmieniają. Naprawde. Taki się ci/wam nie podobam ? Przeszkadza wam to że się zmieniłem ? Bella_ A czemu pytasz ? Czy to ważne ? i tak tylko gadamy sobie o głupotkach :)

Pupciaan zagłębmy się, wiemy już że pytasz partnera o przeszłość jaką masz pewność że mówi prawdę? Ryzyko takie same jak z nieznajomym... kolejna rzecz... wypytujesz dokładnie? np żeby partner opowiadał o byłych partnerach swojej byłej partnerki.... bo przecież mógł nie pytać, co równa się z tym że jest nieświadomym nosicielem choroby...

Black - pytam, bo jesteś jedyną osobą, której odpowiedź zapamiętam. ;-) Ok, przypuśćmy, że nieważne... Podobasz mi się ze zmianą. a in real tez tak klniesz? ;>

Pupcian mogę ci przesłac kartę zdrowia faksem :classic_cool:🖐️

Pupciaan - gdybym przed seksem z Tobą musiała wypełniać słownie taką ankietę byłych partnerów, związków, kontaktów seksualnych to dostałabym smiechawki i nici z seksu, ale byłoby przemiło zapewne :-D Nie bądź taki ostry bejb, balansujesz na granicy wkurzenia mnie ;-)

ciekawe czy Pupcian w tych zabawach oddaje też swoje kakaowe oczko? :classic_cool:

Pupcian - ja miałam dwóch stałych i teraz trzeciego stałego. Nadaję się? ;-D Pytam czysto teoterycznie oczywiście :) Czyści, zadbani, na poziomie mężczyźni.