Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagooodaa88

calkiem nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość jagooodaa88

Czesc! jestem zdezorientowana bo juz nie wiem co mam myslec, chlopak ze mna zerwal to bylo juz 2 raz bo mialam sie zmienic a niby tego i tak nie zrobilam. No i tym razem postanowilam nie prosic go o powrot. Nie odzywalam sie do niego az wkoncu on napisal smsa ze dziekuje ze uszanowalam jego decyzje a ja poprosilam go zeby usunal moje zdjecia z pulpitu w komputerze na co on mi napisal ze nie bo je kocha ze maja magie w sobie bo jestem na nich ja i teraz jestem w calkowitej rozsypce bo calkiem nie wiem o co mu chodzi, im bardziej mi przestaje zalezec to jemu sie chyba nasila.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyy
tacy sa faceci :P

Gość piotresks
ludzie sie nie zmieniaja, tylko sie lepiej ich poznacje

Gość lksdmncjslndcsndlcs
kocha cie idiot wroccie do przedszkola

Bo facet niestety jak widzi że dziewczyna Go olewa to nagle się ogarnia i zaczyna za Nią biegać...a jak widzi że ma dziewczynę która za Nim biega i sama prosi o powrót to widzi że ją już ma i będzie..długo ze sobą byliście?? nie biegaj do Niego..nie proś o powrót..jak zobaczy co stracił to sam do Ciebie przybiegnie...tak to z Nimi niestety jest

Gość jagooodaa88
Prawie 4 lata bylismy ze soba ale ostatnio mielismy powazny kryzys

Gość chupaka
Pokaż mu że Ci nie zależy. Jeżeli to on będzie rozpoczynał konwersację (tel,sms, itp.) To znaczy że coś do Ciebie czuje

Gość piotresks
czarnamycha to jest cehca ogólno ludzka, kobiety maja dokłądnie tak samo! tylko same siebie okłamuje, ze jest inaczej

Gość jagooodaa88
Wlasnie zaczelam pokazywac, ze pogodzilam sie z jego decyzja i mi nie zalezy.

4 lata byliście to dużo czyli musiał Cię kochać i wgl... olej to jeszcze do Ciebie przybiegnie... ale Ty nie pokazuj że Ci zależy...jedynie coo możesz mu pokazać to to że stracił dobrą dziewczynę... i najważniejsze nie poniżaj się przed Nim !!!

Gość vfv343
wezcie sie za robote lepiej dzieciaki

Gość jagooodaa88
Staram sie choc wiem i czuje ze latwe to dla mnie nie jest, jeszcze jak mi mowi ze mimo rozstania chcialby miec ze mna jakis kontakt.

Powinnaś mu powiedzieć że skoro się rozstaliście to nei chcesz kontaktu... żeby zobaczył CAŁKOWICIE Cię stracił... wtedy mu szybciutko Cię zabraknie... i wiem że to nie jest łatwe ale tak jest najlepiej robić...też kiedyś byłam w takiej sytuacji

Gość jagooodaa88
Wiem wiem, ja wtedy mu napisalam, ze nie wiem czy bede chciala utrzymywac kontakt z nim. Ja tez nie ludze sie nadzieja, ze sie zejdziemy bo on byl bardzo zdecydowany w tym co mowil ze nie ma sil do tego zwiazku i ze mu on juz zbrzydl.

oboje zchowujecie się jak smarkacze i tyle :) Piszesz, że się wielce pogodziłaś, więc wyjaśnij mi zatem, w jakimj celu pisałas do niego głupie teksty, żeby usunął Twoje zdjęcia z pulpitu???? Cóż ci do tego, co on ma na pulpicie??? No powiedzmy sobie szczerze - dojrzała dziewczyna która naprawdę chce skończyc temat, ma daleko ... gdzieś, co wisi nad łożkiem byłego, co ma na pulpicie i w ramce nad biurku. Odcina się od niego i tyle. Ty zobiłaś to tylko po to, żeby rozgrzebać temat.I rozgrebałas, bo Twój były - również dzieciak, dziękuje, że uszanowałaś jego decyzję, a specjalnie sypie tekstami, które mają Cie sprowokowac do biegania z nim (czyli tej decyzji nie przyjmować). Zabawa w kotka i myuszkę, i to jeszcze w słabym stylu, dwójki dzieciaków - takie jest moje zdanie :)

Gość kuulka
czarnamycha ma 100% racji . Ja sama to juz nie raz przerabialam ZAWSZE WYGRYWA TA OSOBA KTÓRA MNIE POKAZUJE ZE JEJ ZALEŻY. . powiedz ze nie chcesz kontaktu bo tylko wtedy naprawde przestraszy sie ze cie stracil

Gość jagooodaa88
Wiem, ze masz racje w tym co napisalas bo tez odczulam to ze zachowuje sie dziecinnie jak na swoj wiek. Tylko jezeli on postanowil, ze sie rozstaniemy i jak mnie nie chce to po co mu moje zdjecia wiec dlatego mu napislam tak.

a co Cię to obchodzi, po co mu Twoje zdjęcia??? :) prowokujecie się wzajemnie, celowo nie dajcie sobie spokoju, nie pozwalacie o sobie zapomnieć. Wypisujecie jakieś bzdety w postaci podziękowań, roszczeń co do zdjęć ..., czyli rzeczy, które nie mają żadnego znaczenia, a tylko prowokują do utrzymywania kontaktu - naprawdę to jest śmieszne i dziecinne :) Jesteście niedojrzali, nie potraficie mówić o swoich uczuciach, oczekiwaniach i nie potraficie rozwiązywac swoich problemów!!!!!! Uciekacie w rozstanie, a potem wracacie do siebie - zabawa w ganianego. Zstanów sie, co to jest ROZSTANIE??? Jak się decydujesz na rozstanie lub on podejmuje taką decyzję, to koniec i kropka - nie ma powrotu, choćby sie paliło i waliło. I facet ma mieć to zapowiedziane na początku znajomości, Ty równiez powinnas sobie to uświadomić i się tego w życiu trzymać. Tylko wtedy będziecie rozwiązywać problemy a nie uciekac od nich, czasem w bólach znosząc swoją obecność, ale jednak razem. U Ciebie durnowate ucieczki w "rozstania" :D Żenada :) Dlatego nie będzie z tego udanego związku. Przynajmniej w w tej chwili :) I radzę Ci to sobie zapamiętać raz na zawsze, bo inaczej faceci będa Cię wodzić za nos. Raz sobie idz, potem wróć, znowu idz ... Co to w ogóle jest i gdzie Twój szacunek do samej siebie????

Hej! Swoją historię opisałam w innym wątku.2 tygodnie temu rzucił mnie facet, też twierdził, że jestem ach i och, tylko on nie wie czy kocha i że nie chce ranić(standardowa śpiewka)...więc przystałam na to, byłam wdzięczna że jest szczery i pomyślałam, że do miłości nie zmuszę...cierpiałam katusze, codziennie chciałam iść go błagać, żeby wrócił, nie wstawałam z łóżka, ale też olałam, zero kontaktu, nie odpisywałam na smsy, nie odbierałam telefonu, jak go spotkałam, byłam miła, ale nie pokazałam że mi źle albo że chcę wrócić...Po tygodniu poprosił o rozmowę, powiedział, że na 100% wie, że mnie kocha, że chce być ze mną ponad wszystko i jestem najlepszym co go spotkało, dwa dni się "zastanawiałam" i wróciłam. Minął tydzień od tego zdarzeni i nie chcę zapeszać, ale jest dobrze...tylko wciąż go olewam i nie będzie już tak jak było, czyli wchodzenie w d... i robienie wszystkiego z myślą o nim, bo tak naprawdę to nas zniszczyło...Polecam olać faceta, jak wróci, znaczy że jemu zależy, jak nie, do tego czasu zdążysz oswoić się z myślą, że to koniec. Naprawdę, czas robi swoje, słuchaj rozumu, a nie serca, to Ci pomoże tylko. 3mam kciuki. Pozdrawiam:*

Nie dodałam, że brak seksu jest conajmniej dziwny w jego przypadku. Każdy normalny facet chce się bzykać!!!! KAŻDY!!! Upewniłaś się, że z nim wszystko ok? A może Ciebie nie bzyka, bo "szanuje" a po kątach z każdą? I nie piszę tego bynajmniej żeby Cię zranić albo Ci dogryźć! No ale tyle czasu i nic, ja bym na głowę dostała!

Gość memememe
a ile masz lat?

Gość uczucia to nie zabawa
Uczucia to nie zabawa. To nie jest gra w której ktoś wygrywa a ktoś przegrywa. Nie należy się bawić uczuciami innych. To tak apropos tego, że wygrywa ten, kto mniej okaże, że mu zależy.

i tak wrócicie do siebie.. nie pisz do niego, nie odzywaj się, taka przerwa wam dobrze zrobi.. u mnie były podobne historie..