Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dentysta brudas

Czy zgłosic zaniedbania u dentysty?

Polecane posty

Gość dentysta brudas

Wlasnie wrocilam od dentysty(prywatnego). Gabinet nowoczesnie urzadzony, muzyka itp ale zauwazylam, ze asystentka pracowala na 2 gabinety, tj chodzila do 2ch pacjentow jednoczesnie, przy czym nie zawsze zmieniala rekawiczki, odbierala tez telefony. Jak wstalam z fotela, to chcialam o to zapytac dentystke, ale to jakas wredna i bucowata baba. Zaplacilam(drogo bierze) i zniesmaczona opuscilam gabinet. Za Miesiac ide zrobic badania, bo slyszalam ze mozna sie zarazic roznymi chorobami. Maz mowi zebym zglosila ten gabinet do sanepidu, ale nie wiem czy mi uwierza i w ogole czy warto. Co o tym myslicie? Zglaszac?

Gość dentysta brudas
podnoszę temat

Gość 5636446364
na twoim miejscu przepłukałabym usta wrzątkiem i zgłosiła :O to kurwa skandal jest!

Gość dentysta brudas
Nie strasz mnie, Odkaze chyba alkoholem. Hmm może faktycznie nalezaloby zglosic, ale tak zeby z nienacka wpadli, bo jak zapowiedza wizyte, to wtedy wszxystko moze byc na cacy.

Gość sok pomidorowy z bazylią
Ja bym zglosila, najpierw opieprzylabym dentystke i asystentke. Zdrowie mamy jedno, zwlaszcza, ze jeszcze za to placisz. To jakis skandal. Szkoda ze do Wc nie poszla w tych rekawiczkach.