Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcvdsfsdc

wymowka na welese na nast.sobote, poradzcie cos!!

Polecane posty

Gość fcvdsfsdc

ok 3 tyg temu dostalam zaproszenie na slub na sierpien, wtedy sie ucieszylam i potwierdzialm,im blizej,tym bardziej nie chce isc:O ani pozyczac kase by dac do koperty (mam same dlugi teraZ), ani szukac stroju dla siebie (bylam dopiero na 1 weselu w zyciu i nie mam takich sukienek:O), w dodatkau dowiedzialam sie ze nikogo nie bede tam znac, a i mam depreseje i po prostu nie mam ochoty tam isc... potrzebuje jakies wymowki na szybko, ze nie przyjde......poradzcie!!!!!!!!!!!

Gość vgsdfdfsdfdfds
tak bo kurwa dwa tydnie temu dlugow nie mialas , lub o nich n ie wiedzialas. Nie mozna tak robic tydzien przed slubem, ne wypada!!!

Gość fcvdsfsdc
mialam dlugi , ale myslalam ze oszczedze do tego czasu, ale wlasnie lecze kanalowo dwa zeby :O

Gość fcvdsfsdc
skad wiadomo z ejuz za mnie zaplacili? swoja droga, tak pozno dostalam zaproszenie,nie pol roku temu,ale 3 tyg temu,pewnie ktos odwolal i na sile mnie biora, to nie moja przyjaciolka tylko dawna kolezanka..

Gość psycholog BT
Nie ładnie zrobiłaś ze od razu nie powiedziałaś że finansowo teraz nie dasz rady. Nie ma nic gorszego niż taki niezdecydowany gość który odmawia na 3 dni przed. Najlepiej zadzwoń i powiedz prawdę że nie dasz rady finansowo i żeby próbowali Cię zrozumieć.

Gość jestem kameleonem
mogę iść za ciebie, zaręczam, że nikt się nie zorientuje darmowej wódy nigdy nie odmawiam :D

Teraz to już możesz tylko powiedzieć że jesteś chora-jakaś grypa żołądkowa czy coś :p albo zmyślić pogrzeb w rodzinie.

Gość fcvdsfsdc
a jakby nie przyjsc bez slowa uprzedzenia?

Gość rk,ruy[poil
a msuisz sie tłuamczyc? nie pojdziesz i juz a jesli juz to powiesz ze mialas wirusa-cały czas biegunka +wymioty jelsi kots przechodzil przez to wie ze nawet do sklepu czasami sie nie da wyjsc a co dopiero na wesele

Gość fcvdsfsdc
wlasnie myslalam nad pogrzebem ale w sb to ich nie ma.... a grypa zoladkowa trwa pare dni? moge juz teraz ja dostac czy dopiero ze 3-4 dni przed slubem? btw,dowiedzialam sie tez ze to wesele bezalkoholowe:O

Gość moj brat sie niedawno ozenil..
moj brat potwierdzal ilosc talerzykow na 3 dni przed kucharzom a placil PO fakcie wesele w hotelu z resrtauracja

Gość rk,ruy[poil
trwa ok 3-4 dni jelsi chesz poinformowac to w piatek wieczorem nie wczesniej

Jak pogrzebu nie ma? Powiedz im w piątek ze człowiek zeszedł a że był wyznawcą islamu to co poradzisz, oni w dobę pochować muszą i tyle!!

Gość rk,ruy[poil
prziez nie zadzwonisz do nich w srode mowiac ze masz wirusa i nie przyjdizesz w sobote bo to kilka dni i moze ci przejsc zawsze mozesz pwoeidziec ze trzymalo cie od czwartku ale liczylas ze ci przejdzie ale nie przeszlo i nei jestes w stanie isc

Gość mam ten sam problem
tylkoz e u mnie wyglada troche inaczej kiedys kolegowalam sie z jedna laska ogolnie kontakt byl ograniczony przez to ze poznala swojego meza i wiedziala gdzie jestem tylko jak sie poklocili.... w grudniu zapytala sie czy bede jej swiadkowa zgodzilam sie... od tego momentu nic nie wspominala na temat swiadkowania... miesiac temu dala mi zwykle zaproszenie... w tamtym tyg zapytala sie czy bede na takiej malej posiadowie bedzie kilka kolezanek i jej swiadkowa i czy ja tez przyjde! no kur*** nie poszlam i na wesele tez nie pojde. co o tym sadzicie?

Gość rk,ruy[poil
pogrzeb to glupie wytlumaczenie bo trwa 1-2 godz wiec po poggrzebie moze isc na to wesele chyba ze to pogrzeb gdizes daleko i cały dzien na to straci

Ojej, powiedz, że masz ważne sprawy rodzinne i już. Tylko zadzwoń jak najszybciej, w tej chwili, moim zdaniem jest duża szansa, że jeszcze nie zapłacili za Ciebie, my ostateczną liczbę gości podawaliśmy w poniedziałek przed weselem i wtedy też płaciliśmy.

Gość rk,ruy[poil
a czy wtedy potiwerdzalas ze przyjdziesz? wesele robia w restauracji? bo jesli nie to nie płaca od osoby i 1 talerzyk mniej to nic straconego

Gość fcvdsfsdc
nie wiem gdzie jest wesele.....

Gość fcvdsfsdc
ok,sprawdzilam,robia w palacyku

Gość fcvdsfsdc
kurde:O