Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Miła niespodzianka..

Polecane posty

Analfabetyzm to brak umiejętności czytania i pisania u osób powyżej piętnastu lat. Nie zauważyłam tu tego braku, zatem wnioskuję, że poprzez to wyrażenie masz na myśli błędy gramatyczne i ortograficzne, których raczej nie zauważam, bo nie mam tego w zwyczaju i nie są dla mnie odpowiednim kryterium do oceny drugiego człowieka.

Dla mnie są, bo oznacza to ignorancję, brak szacunku dla języka ojczystego i w większości przypadków jest równoznaczne z nieczytaniem książek. 🖐️

Jestem głupia bo niekiedy piszę cząsteczkę "by" z osobowymi formami czasowników rozdzielnie a powinno być razem?! Jeżeli szybko pisze na klawiaturze zdarza mi się popełnić czasami jakiś błąd aczkolwiek nie robię takich błędów aby nazywać mnie "głupią"

Szanuję Twoje zdanie, każdy ma własne. I ja także je mam, więc myślę, że wspomniane przez Ciebie "czynniki" nie są równoznaczne z głupotą.

perw jak chcesz wiedzieć to czytam książki ale nawet gdybym nie czytała to Ciebie powinno to interesować najmniej więc się nie wtrącaj w nie swoje sprawy. Nikt Ci nie karze Czytać moich wypowiedzi.