Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Miła niespodzianka..

Polecane posty

ale powiem szczerze ze to by było zaskoczenie z tym browarem a ja seksi wdzianko i z kumpelami na imprezkę :classic_cool: Ajron sprawdzimy czy działa :classic_cool:🖐️

Gość gryfffff
to jak juz podziękowałaś to mozesz spierdalać:)

slodka ale ty jesteś słodka, jak słodka idiotka.:) kup sobie koronkową bluzeczkę i ładne majteczki. rozbierz go i wij się nad nim, nie pozwól się dotykać, całuj go w okolicach ust i po całym ciele.

pieprzy się toto na prawo i lewo, zaniedbując edukację, a potem płacz będzie, że nawet na kasie w lidlu przyjąć nie chcą

bAjron-buhahahahahahahaahahaha :-) wypraszam sobie te na prawo i lewo bo mój facet jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim moim partnerem seksualnym.. a jeśli o szkołę chodzi to bez nerwów :D Radzę sobie bardzo dobrze :D kafara- ale dlaczego od razu idiotka :-):p

jeśli walisz równie durne błędy co tutaj, to ja nie chcę wiedzieć co rozumiesz przez to "bardzo dobrze" no chyba, że uczęszczasz do szkoły specjalnej, co w sumie by mnie nie zdziwiło

właśnie... zrobiłam Ci coś złego? Bardzo dobrze miałam na myśli że teraz kończyłam trzecią klasę technikum i miałam średnią 4.4 więc nie uważam aby to był słaby wynik :-P

tak, samym swoim istnieniem burzy mój idealny obraz świata spier­dalaj :)

Gość kiciaka
Bajron chyba dawno nie ruchał to zazdrości :P

Gość Słodka18nastka jako już
41 letnia kobieta, to dawno powinnaś taką wiedzę posiadać :):):) Sądziłem, że Edykko masz już ,,jakieś" doświadczenia... :)

Słodka18nastka jako już 41 letnia kobieta, to dawno powinnaś taką wiedzę posiadać Sądziłem, że Edykko masz już ,,jakieś" doświadczenia... - CO ?! :DHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D

Zatem pogódź się z faktem, że czegokolwiek byś nie napisał, każdy ma prawo tu przebywać. Nikt Ci nie nakazuje samą swą obecnością poniżać się takim językiem.

no będzie z 8 godzin przerwy, dramat jeszcze raz apeluję - zamiast dupczyć się ze wszystkimi nauczycielami w szkole zabierz się za poważną naukę

Gość Słodka18nastka jako już
wejdź na swoje konto i poczyjaj... dno

Głupią? Nie znam jej na tyle, by wyrobić sobie jakąś opinię na jej temat. Ale zapytam: w czym objawia się jej "głupota"?