Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczona się znalazła

nie chce mi się pisać pracy mgr

Polecane posty

Gość uczona się znalazła

czy komus jeszcze? ludzie na roku już dawno maja za sobą, a ja wciaż nie mogę zacząć :( jak się zmotywować??

Gość dscvfEDCFDScf
dawaj dawaj, pisz codziennie troche, ja tak robilam i juz po obronie. a len ze mnie straszny :D

Gość haha ja to samo
cały urlop przesiedziałam nie tknac żadnej książki, żadnych materiałów. tak wiec jestem w czarnej doopie a wrzesien coraz blizej. z tym, ze dopiero licencjat.

Gość praska do czosnku
co za lenie, nie dość że pewnie łatwe, prywatne studia to jeszcze skończyć nie mogą:(

Gość uczona się znalazła
no ja też chce sie wyrobić do września, bo potem bedzie trzeba płacic za przesunięcie terminu, poza tym chce miec juz to z czapki, ale jak mysle ile jeszcze pracy przede mną :O

Gość witam w klubie573---
Ja za tydzień wyjezdzam nad morze (juz nieodwolalnie) wroce 26 sierpnia a do 15 wrzesnia musze oddac cala prace do dziekanatu, czyi na poczaktu wrzesnia musialabym dac promotorowi calą, a ja nawet nie zaczęłam(!). Jakby tego było mało, mam jeszcze poprawkę z ekonometrii. Mi to się chyba nie uda wybronić nawet w październiku. Porażka. Dwa tygodnie temu kupilam ksiazke do nauki hiszpanskiego i mnie to tak wciagnelo ze olewalam sprawy priorytetowe. A jak pomysle o ogromie materialu do nauki i ilosci podrozdz w pr.l to mnie odpycha;/

Gość a co!
dobrze, że mam to za sobą:)

Gość uczona się znalazła
ja sie pocieszam mysla ze jednak da sie napisac w 3 tyg jak się zepnie pośladki ale tez nie hardcorowo, planuje poświęcać 2 h dziennie po pracy + większość weekendów (oprócz wieczorów kiedy musze zresetowac umysl). mysle ze sie wyrobie...

Jak masz kogoś znajomego kto też musi pisać to motywujcie się nawzajem wyznaczając sobie deadliny, np. że do końca 20 sierpnia musisz mieć dwa rozdziały a jak nie to jakaś kara (ja tak z przyjaciólkami robiłam i ze stawianiem wina, ale to akurat zadna kara :P). Mozna połaczyc przyjemne z pozytecznym a takie deadliny faktycznie działają motywująco bo nie chcesz temu nie sprostac i sie starasz.

Gość witam w klubie
Tez tak mam, tylko u mnie na roku to obroniło się może jakieś 10% osób. Znalazłem już trochę materiałów i też mam zamiar wyrobić się do września i mieć to w końcu za sobą.

Gość Miraculum5
Ja teraz zaczynam V rok, mąż V rok skończył i nie obronił się od razu, bo mu się nie chciało pisać. I powiem Wam, że osoby, które mają pracę mgr ODTWÓRCZĄ i jej nie piszą, bo "ciężko" są zwykłymi nierobami... Piszę swoją TWÓRCZĄ opartą na własnych badaniach, wnioskach, analizach i to jest naprawdę ciężkie. Zero książek pomagających itp. A praca mgr męża? Siadamy, bo mu pomagam pisać, otwieram 5 książek, czytam, interpretuję bach bach i ponad 10 stron w moment powstaje...

Gość uczona się znalazła
a mam takie pytanie do osób ktore zaczely, bo na poczatku w kazdej pracy trzeba by puscic jakas ankiete do badań czy cos w ten deseń, ankiete juz mam, ale przydaloby mi sie kilka słów tytułem wstepu typu: - ankieta jest anonimowa, bada to i tamto, zajmie tyle i tyle, czy ktos juz to ma w miare ladnie ubrane w słowa? szukałam w necie ale same płatne :(

Gość Miraculum5
Nazywam się ...................... . Jestem studentką ... roku na ....... . Przygotowuję pracę magisterską dotyczącą/ na temat.......................... . Celem poniższej ankiety jest .................................. . Jest ona przeznaczona dla ..................... . Ankieta jest całkowicie anonimowa, a przedstawione w niej dane nie będą w żaden sposób rozpowszechniane ani wykorzystywane poza obrębem badań związanych z pracą mgr. Z góry dziękuję za odpowiedzi i tym samym pomoc w badaniu.

Gość uczona się znalazła
dzięki !!! :) o to chodziło :)

Gość uczona się znalazła
ale zrobili mnie w jajo !!!! wszystkie biblioteki albo czynne w zabójczych godzinach albo zupelnie zamkniete !!!! shit happens, kto to wiedział?!?! BN 8.30-15.30 - super akurat wtedy pracuje, co za niefart !!!

jak ja Was doskonale rozumiem, jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce:( fuck mam jeszcze połowę pracy do napisania, a muszę ją przesłać do promotora do zaakceptowania, pewnie jeszcze poprawki będą a praca w obcym języku..... ja nie wiem, przy licencjacie to miałam jakąś mobilizację a teraz zero, jak ja bym chciała takiego porządnego kopa dostać:o