Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patusia426

DO POLEK MIESZKJĄCYCH W UK !

Polecane posty

Witam jestem młodą dziewczyną , mieszkam w Polsce . Mam do Was pytanie , czy ktoraś z Was była by chętna na taki mały biznes a mianowicie jak wieceie ubrania, ciuchy w Polsce są drogie , i moje pytanie brzmi czy ktoraś z Was mogłaby kupywac ciuchy w UK (najlepiej w primarku) potem wysyłaś mi -oczywiscie nie za darmo! czekam na wasze odpowiedzi:)) ps. chodzi tu o to byś i Ty i ja miała zysk z tego . Pozdrawiam gorąco

Gość taka sobie jedna z uk
powiem ci ze to jest dobry biznes ale taki to powinno sie tylko zrobic z ZAUFANA osoba.

Gość gfrger
biznes? jakie korzysci niby bede miec z tego

no tak zgadzam sie zarówno z jednej strony jak i z drugiej :) ale ja niestety nie mam nikogo w UK wiec szukam osoby uczciwej :) jesli bys chciała o tym pogadac np jak by to miało wygladać to zpraszam na GG 7969888 :) możemy pogadać , jesli nic nie wyjdzie z tego to trudno:) pozdrawaim

no tka, ale jezeli ja zakupie ciuchy za np. 200 funtow to jaka mam GWARANCJE ze ty mi za nie zaplacisz? jak powiesz,ze np. zmienilas zdanie i jednak taki biznes sie nie oplaca czy nie chce ci sie go robic to wtedy ktos zostanie na lodzie,a ty NIC nie stracisz.

koszysci finansowe :) tylko chodzi mi o osobę uczciwą :) wiem , ze przez internet ciezko takową znalezć ale szukam:)

poza tym , ktos zainwetsuje 100 czy 200 f zeby ile dostac z prowtem ? 20 fu ntow ? 40 funtow??? poza tym pomysl ze paczka do polski ksoztuje minimum 15 jak nie 18 funtow.

inaczej to sobie wyobrażam :) jestem osobą uczciwą :) wiem ze to tylko interenet i kazdy może tak sobie mowić:) ale jesi chciałabys o tym pogadać to zapraszam na GG tak jak mowiłam :)

przemysl dokladnie czy to by ci sie oplacalo bo nie wydaje mi sie zeby ktos by w to wszedl. dla osoby mieszkajcej w polsce 400zl zysku to moze byc duzo ale dla kogos mieszkajcego w uk 100funtow zysku z biznesu z nieznajomym to juz raczej nie jest ciekawa opcja.