Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany chyba jestem

Zakochałem się w dziewczynie z tego forum!!!

Polecane posty

O wielu rzeczach nie wiesz Pchło :classic_cool: Ja przytyć zawsze mogę, a Ty IQ sobie nie zwiększysz. Bo długość interesu, wzrost czy brzydką gębę w dzisiejszych czasach zmienić to już nie problem

Gość IMO13850
Nadarine "ja tam sie nie zakoch*je w nikim i zyje" Nawet się nie pytam, jak ta Twoja "miłość" wygląda, skoro nawet cenzura ją wykropkowała. ;)

Gość IMO13850
Dobrze, to nie na mój żołądek. :classic_cool: Kiedy umawiamy się do chirurga? Ty będziesz się targowała. ;)

Gość Zakochany w kafeteriance
NB, jesteś tu?? :( kochana, mam dla Ciebie świetny zestaw ćwiczeń i dietę rozpisaną przez profesjonalistę- sam zapłaciłem dasz mi szansę??

Gość Zakochany w kafeteriance
Kurde, chcialem zaczernic nick bo sie podszywaja i co bym nie wpisal to wyskakuje wpisane hasło jest błędne... Kultura to ze szmata nie ja pisałem.

Gość a kto to NB
bo ja nie czaje

no ja wlasnie nie wiem dlaczego cenzura objela moja wypowiedz :D moze jest zbyt seksowna :D:D haaaaha

Gość a kto to NB
kto to jest NB???

Gość a kto to NB
wyjasni mi ktos kim ona jets NB bo po skrocie nie czaje

Gość IMO13850
Kici, kici! Materialistyczne stworzenie. I jakże ironiczne. Oboje wyjdziemy stamtąd, jako prawdziwi przedstawiciele swojej płci. :classic_cool:

Gość a kto to NB
kurna odpowie ktos kto to jest NB ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

no udało sie, ja jestem autorem, spóznilem sie troche z zaczernieniem:) chcialem sie po prostu kultura wytlumaczyc, bo ja tak do kobiet nie mówie, nie musisz sie tak unosic...:O

Gość IMO13850
Oszałamiająco wysokie IQ Kota, bez problemu przejrzało figle podszywa. :classic_cool:

Gość a kto to NB
co to skrot NB caly nick kurwa tak trudno napisac

Gość noxi to
luknijcie na temat o kociej krwi noxi je swój okres :O

Hę? Ze ja się uniosłam? Gdzie? Po prostu nie zwracam na takie pierdoły uwagi IMO, już ustaliliśmy, że moje IQ w najśmielszych marzeniach nie będzie dorównywać przeciętnemu iorazowi na kafe:classic_cool: IMO, a co Ty sobie cycki odessać masz zamiar? :)

Gość IMO13850
Kultura mam na drugie "IMO, już ustaliliśmy, że moje IQ w najśmielszych marzeniach nie będzie dorównywać przeciętnemu iorazowi na kafe" Ale starasz się, starasz. ;) "IMO, a co Ty sobie cycki odessać masz zamiar?" Zazdrość, czy żal? :classic_cool:

Żal odessanego tłuszczu w Twoim ciele, tyle kobiet byłoby obdarowanych Ale, ale, masz kolegę/koleżankę pod którym chętnie się podpiszesz: "Kultura mam na drugie to to jeszcze niedorozwinięta w stopniu lekkim szczeniara z gimgównazjum która boi się życia w realu jak wesz dezynsekcji Większość bo ludzie wchodzą poza logowaniem by uczestniczyć w wymianie myśli. A w czarne nicki wchodzą tylko by zaistnieć dlatego w tym drugim towarzystwie nie ma prawie nikogo ciekawego." Buuuu 😭 :D

Gość IMO13850
Kultura mam na drugie "Żal odessanego tłuszczu w Twoim ciele, tyle kobiet byłoby obdarowanych" Podaj swoje namiary, to jakoś się zgadamy. :classic_cool: Nie wnikam w Twoje potrzeby zaistnienia w internecie. Jestem raczej zaniepokojony Twym dotychczasowym tonem wypowiedzi i brakiem jakiegokolwiek cienia honoru (ale to akurat normalne jest u kobiet - nawet tych mało je przypominających). ;)

Pewne osoby o honorze nie powinny się wypowiadać :P Zwłaszcza plociuchy, fałszywce i przerabiacze zdjęć;) Już już podaję namiary na siebie:classic_cool: A teraz szanowna pchła wybaczy, zmykam bo juz 18 prawie 🖐️

Gość IMO13850
Psik! Parszywcu! :classic_cool:

Gość Lilly Evangeline*.
prowo jak nic:P

Gość Zakochany chyba jestem
To nie prowo!!!