Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla kafeteriuszka

Bede bogata

Polecane posty

Gość byla kafeteriuszka

Dzisiaj podczas gruntownych porzadkow znalazlam stara bronsoletke mojej babci,ktora pozniej podarowala ja mojej mamie. Mama jej nie chciala nosic, zapomniala o niej zupelnie i tak przelezala w kacie 30lat. I dzisiaj ja znalazlam. Wyglada zwyczajnie, jest zlota, wysadzana czerownymi kamieniami, mama mowi ze to prawdziwe zloto, a kamienie to rubiny. Bronsoletka ma jakies 50lat. I wyobrazcie sobie ze lezac te kilkadziesiat lat nic nie zczerniala,w ogole nie zmienila barwy, jest nadal zlota i blyszczaca. Zastanawiam sie jaka moze miec wartosc. Z wygladu jest naprawde nieciekawa, az wstydze sie z nia isc, no wlasnie gdzie sie chodzi z takimi rzeczami? Dobra wiem, chcialam sie tylko pochwalic ze bede bogata:P:)

Gość byla kafeteriuszka
zazdrosnicy:P morał tej historii jest taki, ze kazdy z was moglby byc bogaty... gdyby mial bogata babcie haha Cholera dopiero w poniedzialek pojde ja opylic hmm czyli mam dwa dni zeby sie zastnowic na co wydam forse:)

Gość byla kafeteriuszka
aż mi sie Was żal zrobilo, wy zawsze bedziecie biedni i liczyli na wygrana w totka, a mi sie tak poszczescilo:) Tak sie ciesze, kurde. Wiem ze babcia miala jeszcze brylanty, ale chyba ciotka zarabala hmm trzeba bedzie sie do niej wybrac...

Gość hhahhahahkjahahah
buhahahah pare stówek co najwyej to może być warte :O cóż, dla niektórych to bogactwo

Gość byla kafeteriuszka
No co ty! Ja juz tu plany robie, ze wyjade na Karaiby a reszte w cos zainwestuje:( Nie, musi byc wiecej warta