Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trojkacik2

boje sie wygladac dobrze

Polecane posty

Mam problem a mianowicie boje sie wygladac dobrze...tzn gdy np. ubiore sie umaluje itp i wszyscy mowia ze super fajnei wygladam to ja sie stresuje wtedy i czuje sie niekomfortowo...gdy ide ulica i ludzie sie na mnie patrza...Jak to przezwyciezyc? Wydaje mi sie ze ludzie sie patrza bo za bardzo sie odstawilam albo cos w tym stylu choc tak naprawde zaloze zwykle baletki itp. Mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi mniej wiecej chdozi. Nie wiem mzoe to kwestia pewnosci siebie?

Gość dfdhfhdfhd
jak ja dobrze wyglądam to obce dziewczyny i kobiety na ulicy się na mnie gapią tak jakby zaraz miały na mnie wskoczyć :o tak więc rozumiem, stresujące to jest i wolę wyglądać tak żeby się nie wyróżniać z tłumu

Gość bog mnie pokarał
bo nie wolno i chooj

Gość sdfsddffgdfdfsdsd
ja tez nie lubie sie wyroaniac z tlumu, no chyba ze jestem z chlopakiem, wtedy sila rzeczy trzeba wygladac dobrze, konkurencja nie spi :O ale cycow na wierzchu nie nosze ani dupy nie pokazuję

Gość bog mnie pokarał
albo wygladasz dobrze i faceci za toba gwizdza ale musisz sie liczyc z nieprzyjemnymi konsekwencjami zazrosci płci zęnskiej albo wtapiasz sie w tłum i masz spokój wybieraj , nie można miec wszystkiego :)

Ja tez nie mwoie tutaj o wulgarnym wygladzie typu wszystko na wierzchu ale o atrakcyjnym schludnym wygladzie itp.

Gość bog mnie pokarał
a po reszta to wkurwiajace gdy z ulicy robi sie sypialnia i babska łaza z gołymi dupami na wierzchu :)

Gość sdfsddffgdfdfsdsd
nawet nie wiem czy zazdrosci, bo przeciez moze byc tak ze komus sie wydaje ze wyglada super a tak naprawde wyglada jak idiotka i dlatego ludzie sie oglądają, bo np. ma krzywe nogi a zalozy krotką kieckę, wiec nie zawsze musi to byc zazdrosc

Gość sdfsddffgdfdfsdsd
mnie bardziej smieszą gole dupy na wierzchu, wywalone cyce (czesto sztuczne co widac od razu), albo przeswitujace sukienki i widac stringi, taka dziwa. ludzie patrza sie jak na glupia a nie dlatego bo ich to kreci.

Ale mi absolutnei nei przeszkadza zawistnosc innych kobiet itp bo to jakby w naszej kobiecej naturze i juz...chodzi o to ze ja po prostu chce zwalczyc w sobie uczucie dyskomfortu w takiej sytuacji

Ale wy chyba nei orzumiecie o jakim wygladzie mowie.... Chodzi mi ogolnie o to ze np ladnei sie ubiore i umaluje ze danego dnai ladnei wygladam ale PODKRESLAM NIE CHDOZE Z TYLKIEM NA WIERZCHU ITP.

Gość sdfsddffgdfdfsdsd
hm no to w sumie nie ma problemu, jak ja sie tak ladnie schludnie ubiore to jakos nie mam wrazenia ze ludzie na mnie patrza :O moze po prostu ci sie wydaje?

Gość czxczxczxc
ja mam tak samo. to dlatego ze jedstem bardzo ladna,a jak sie odstawie to ludziemnie tak komplementuja ze mi glupio i najchetniej schowalabym] sie przed swiatem. niektorzy to lubia, ja nie. mysle ze jest to zwiazane z niska samoocena i brakiem samoakceptacji

Gość a ja sobie nie wyobrażam
że mogłabym gdzieś wyjść i nikt by na mnie nie patrzył :-)

Gość sdfsddffgdfdfsdsd
ja tez brzydka nie ejstem a jakos nie czuje zeby ludzie na mnie dziwnie patrzyli :O moze dlatego bo ja nie patrze po ludziach i tyle. Poza tym nic tak nie sprawia, ze kobieta jest odpychająca jak jej próżnosc, ta wyzej: strasznie prozna jestes, nie wiem jak mozna pisac o sobie: jestem bardzo ladna :D :O

Nie wydaje mi sie tylko tak po prostu jest bo nawet jak nei ide sama to moi znajomi zazwyczaj szepcza do mnie " ty ale oni sie gapia" itp A podkresle po raz kolejny ze nie jestem panna w stylu cyc na wierzchu blond wlosy solara itp. I glownie nei chdozi mi o to ze sie gapia bo tego nei zmeinie tylko o to jak w sobei przezwyciezyc to ze boje sie wygladac dobrze... otrafilam kieys wyjsc np w spodnicy z domu i jakiejs zwyklej bluzce i zle sie czulam bo sie gapili wiec wracalam do odmu i sie przebieralam na zwyjle jeansy i trampki. tak by sie zlewac z tlumem

Gość czxczxczxc
strasznie prozna jestes, nie wiem jak mozna pisac o sobie: jestem bardzo ladna hahah wiedzialam ze ktos zaraz skomentuje to co napisalam:)) otoz mylisz sie...jestem nawet za bardzo skromna. wszyscy mowia mi ze powinnam byc bardziej pewna siebie jesli chodzi o wyglad bo mam urode modelki a nie wykorzystuje tego-i to sa ich slowa,ja osobiscie tego nie wiedze...tzn nie wterdze ze jestem brzydka,ale boska tez uwazam zenie jestem. jak to ludzie lubia czepiac sie za slowka...

Gość ...u la la.....
mysle, ze po prostu WYDAJE CI SIE. zeby sie rzucac w oczy to trzeba byc chyba ubranym w jakies jaskrawe kolory, a tak to i tak zlewasz sie z tlumem. A faceci w wieku kiedy im hormony szaleją to oglądają sie chyba za kazda dziewczyną i oceniają wiec nie ma sie czym podniecac ;)

Gość sdfsddffgdfdfsdsd
ja tez mam urode modelki, moj chlopak ciagle mi gada ze ejstem piekna a nigdy bym nie napisala o sobie: "bardzo ladna ejstem" :O po prostu obrzydliwy przejaw proznosci jak dla mnie. A zobaczyc taka w realu bez makijazu to sie okaze ze i tak ejst bardzo przecietna ;)

Mi się wydaje że przesadzasz :) Ja też zawsze słyszę od innych że ludzie się n mnie gapią, ale ja na to totalnie nie zwracam uwagi. Nigdy nie możesz mieć pewności co myślą jak tak patrzą - "ale laska" czy "ale kaszalot". Najlepiej mieć w pompie :)

Gość czxczxczxc
to juz tylko twoj problem skorowoja sprawa... skoro sama o sobie nie jestes w stanie powiedziec dobrego slowa odnosnie wygladu, ja w miare lubie siebire , uwazam ze jestem ladna wiec o tym mowie:)

Dobra nei wazne ktora ladna ktora brzydka jak wiadomo o gustach sie nei dsykutuje... Ktos napisal o kolorach- faktycznei o tym nei pomyslalam lubie kolorowe ciuchy i mam teraz rude wlosy to mzoe rzeczywiscie jakso sie wyrozniam... Ale znow napsize nei chdozi mi o to ze sie gapia tylko oto jak zniwelowac dyskomfort podczas takiej sytuacji? opracowac nad pewnoscia siebei czy jak? itp bo w tym jest problem a nei w tym ze sie gapia

Skoro macie urodę modelek to czemu nikt Was nie wyhaczył jeszcze? p.s. modelki wcale nie są ładne

Gość bghnjuhmki,o
też mi problem heh jak ci z tym źle to pozostan przeciętna niczym się nie wyróżniającą i przestaniesz skupiac na sobie uwagę

Gość czxczxczxc
Skoro macie urodę modelek to czemu nikt Was nie wyhaczył jeszcze a skad wiesz ze nie probowali?? mialam wiele propozycji- dluuuuga historia i wszytskie skutecznie odrzucalam bo bylam zbyt neismiala. modelki nie saladne-zgadzamsie 60 pre z nich to paszczaki wiezszaki, ale okreslenia ladna jak modelka uzywa sie ''skojarzeniowo''.

Gość magdalenii
NIEWARTO PATZREC NA INNYCH.WYGLADASZ DOBRZE? CZUJESZ SIE Z TYM DOBRZE? TAK MA BYC. MIEJ W DUPIE LASKI KTÓRE ZAZDROSZCZA!! ONE POPROSTU NIE MAJA ODWAGI WYGLADAC DOBRZEEEEEEEEE

Gość czxczxczxc
autorko masz problem z akceptacja samej siebie-nad tym musisz popracowac

czxczxczxc - kto Ci te propozycje składał? Podaj chociaż jedno nazwisko :) Nie uwierzę że ktoś kto mam możliwość zarabiać kupę kasy i jeżdzić po świecie zrezygnuje...

Gość czxczxczxc
miala ksywe margo stylistka cospmo[olitam glamour, wlascicel znanej agencji reklamowej -chyab cie pogeielo jesli myslsisz ze dlaabymci nazwiska tych ludzi fotograf znanego pisma dla kobiet kolezanka prowadzaca agencje modelek wholandii (tu mieszkam), kolezanka ta to min wspolorganizatorkamiss polonia to z tych wazniejszych. wczesniej jako nastolatka bylam pare razy zaczepiana przez roznych ludzi jeden koles ktorego pamietamorgaznizowal miss (mojego miasta wiwczas) oblukal mnie jak jakis zbok kazal pokazac paznokcie, i zaproponowal udzial w wyborach, poczulamsie jak rzecz. i mni tez dlategoniigdy nei chcialam byc modelka