Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trojkacik2

boje sie wygladac dobrze

Polecane posty

Gość czxczxczxc
naprawde za kase pozwolilabys sie tyraktowac jak przedmiot do ogladania??? ja nie...no kurwa prosze cie

Gość tytryr
czxczxczxc-masz cohote popsac na gg?

Gość czxczxczxc
to zalezy w jakimcelu i czy jestes facetem czy kobieta

Gość tytryr
czxczxczxc-facet,moje gg:36768254

Gość czxczxczxc
faceci...poczytal pare postow napail sie i liczy na niewiadomo co... narazka

Gość tytryr
wcale nie,jestem normlanym samotnym chlopakiem

Nikt mnie nigdy nie traktował jak rzecz bo nikomu bym na to nie pozwoliła. Jeśli jakiś prezesunio czy fotograf liczył że mnie przeleci to dostawał po pysku... Pracowałam kilka lat w tym bagnie - nie żałuję, może czasem trochę - zarobiłam sporo pieniędzy, teraz mogłam ze spokojem zacząć studia i nie muszę się martwić że nie mam co jeść, zjeździłam prawie cały świat. Zawsze stawiałam tylko jeden warunek - nie będę pracować w Polsce :) I nigdy nie uwierzę że ktokolwiek z takiej okazji by zrezygnował... Chyba nie wiesz o jakich kwotach mówimy...

Gość czxczxczxc
wlasnie dlatego ze jest to bagno nigdy nie zdecydowalamsiedo niego wejsc. wiem jakie samozliwosci i jakie sa z tego pieniadze. wiem na temnat tej branbzy wiecej od ciebie jak widze. nie moglas zajsc zbyt dlaeko...w przeciwnym razie nie pisalabys takich glupot

To Ty Złotko niewiele wiesz - pytałam kto Cię próbował zwerbować i nie wymieniłaś nikogo znaczącego. Mało tego, Tobie się zdaje że w tym kraju można być modelką. Więc chyba się troszkę przeceniasz - ale może to i dobrze, dzisiaj warto być pewnym siebie, czy nawet wręcz zarouzmiałym. Mogłam zajść daleko, ale stan zdrowia mi nie pozwolił niestety... Nazwałam to bagnem bo młode naiwne dziewczynki często źle w tej branży kończą - dają dupy za kontrakt, a potem i tak zgarnia go ktoś inny. Rozumiem że dlatego nie chciałaś? No cóż, w takiej sytuacji wystarczy odmówić...

Gość czxczxczxc
czy ty naprawde oczelkiwalas ze na publivcznym forum podam nazwiska tych osob??? jezeli ty sama bys cos takiego zrobila to swiadczy to tylko o tobie....ja jestem profesjonalistka i tak tez podchodze do spraw dla mnie waznych. przemysl to sobie-zlotko... Nazwałam to bagnem bo młode naiwne dziewczynki często źle w tej branży kończą - dają d**y za kontrakt, a potem i tak zgarnia go ktoś inny. Rozumiem że dlatego nie chciałaś? No cóż, w takiej sytuacji wystarczy odmówić wlasnie to mialam na mysli. i wiele innych okrponych rzeczy jezeli ty sie z czyms takim osobiscie nie zetknelas to wybacz ale w dupie bylasi g....widzialas. i tyle moge o twojej krotkiej karierze powiedziec. wystarczy odmowic?:):):) skoro naprawde uwazasz ze to kwestia zwyklego powiedzenia nie to juz na 100 procent wiem ze zadna modelka nie bylas i nic o tej branzy,ale to nic nie wiesz!!!

Wiesz - wszystko zależy od człowieka... Jedne ćpają, dają dupy, jedzą watę, a inne chodzą co niedzielę do kościółka - ludzie wszędzie są różni. Są pewne nazwiska które znają wszyscy , nawet niezwiązani z branżą. I takie spokojnie można wymieniać - ale chyba nie wiesz o czym mówie. Jeśteś taką profesjonalistką że prawie miałaś sesję w glomour? Klękajcie bnorody, prawdziwa gwiazda. Prawda o "tym świecie" wygląda inaczej niż to sobie wyobrażasz. Chyba trochę za dużo bravo girl czytasz :) Nikt Cię nie zmusza do brania każdego zlecenia - nigdy nie zgadzałam się na pracę z idiotami. Bo po co? Chyba nie o to chodzi... Nie mam zamiaru przejmować się tym co myślisz na mój temat, w końcu wszyscy wiemy że jesteś najpiękniejsza na świecie, prawda? A przynajmniej Ty o tym wiesz - takie sprawiasz wrażenie. Nie wiem po co mnie atakujesz. Bo mi ktoś dał szansę, a Tobie nie? Nie masz czego zazdrościć. Nie uważam się ani za ładną, ani nawet za atrakcyjną i jestem jednym wielkim chodzącym kompleksem. Więc to ja powinnam zazdrościć Tobie - pewności siebie...