Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sophia06

jaką diete zastosować, żeby schudnąć 7kg w 3tygodnie przy wadze 56kg

Polecane posty

zwracam się z prośbą do wszystkich, którzy wiedzą jaką diete zastosować, żeby schudnąć 7kg w 3 tygodnie przy wadze 56kg(jak w temacie)

kiedyś stosowałam diete, w której jadłam 3 małe posiłki w ciągu dnia, czasami zdarzyło mi się coś podjadać ale to rzadko, piłam dużo wody i zieloną herbate, mój ostatni posiłek był o 19, zaczęłam też ćwiczyć i w ciągu miesiąca schudłam 10kg, tylko że ja ważyłam aż 96kg(jadłam naprawde duuużo), więc ty byś pewnie tylko schudła z 4,5, a w trzy tygodnie to pewnie tylko 3, więc musisz czekać na wiadomość od osoby, która jest mniej więcej twojej wagi, ale pozdrawiam i trzymam kciuki;);)

Gość sex, woda, sex, woda, sex
inaczej to chyba nierealne...

nierealne? w trzy tygodnie? nie którzy w 10 dni chudną 5kg (wiem że to w większości jest woda no ale chudną, ileś tam % tłuszczu też ubywa i raczej jest to widoczne). Słyszałam że dieta 500kcal jest dobra, ale jak dla mnie to odpada, za bardzo regorystyczna, nie chce sie wykończyć. Dzięki pigułka22

myślałam nad tym żeby jeść 5 skromnych posiłków dziennie i pić dużo wody. Tylko nie wiem czy ktoś schudł tyle z taką wagą i w takim czasie?

Tylko sobie metabolizm rozchrzanisz. Jak się nabierało ciałka x lat , to nie zrzuci się w 3 tygodnie. To jest 49 000 kcal na minusie, a jakbyś nic nie jadła i nie ćwiczyła to jest to 42 000. A tak się niestety nie da.

chyba żartujesz, dzięki pięciu posiłkom dziennie przyspiesza się metabolizm i właśnie dlatego się chudnie i nie ma efektu jojo, tylko czy schudne na tym w 3 tygodnie?? wystarczyło by mi nawet 5kg

Zależy jakie to posiłki. Ty musiałabyś mieć codzienne 2300 kcal na minusie, a dzienne zapotrzebowanie na kalorie to średnio 2000 - 2200 kcal - musiałabyś nic nie jeść i ćwiczyć, żeby schudnąć 7 kg - bo 1 kg to ok 7000 kcal.

posiłki małe, niskokaloryczne. Ja o tym wszystkim wiem, ale jest przecież tyle osób, co chudnie w tak krótkim czasie. Wiem, że powinno się chudnąć 1kg na tydzień (to jest prawidłowe chudnięcie), czyli jakbym chudła 2 na tydzień to by się chyba nic nie stało

Zależy czy chodzi o trwałość. Bodajże do 3 tygodnia to 70 % schodzi wody - wiadomo, że człowiek wizualnie chudnie, ale nietrwale.

w sumie to tak, no ale można chyba utrzymać wagę, jeżeli będzie się uważało na to co się je, bo jak człowiek po diecie rzuca się od razu na jedzenie to nie dziwne że tyje drugie tyle

Gość mini12
wszystko jest możliwe, intensywne ćwiczenia i niskokaloryczne posiłki

Gość gość
warzywno owocowa, tylko i wylacznie

Gość utnij sobie nogę
schudniesz tego samego dnia :) ❤️

Gość Kamilia CCC
Ćwiczenia pewnie, że są dobre na odchudzanie. Musisz tylko systematycznie je wykonywać. Co dzień przez czterdzieści minut to będzie wystarczające. Do tego możesz wspomóc się preparatem na odchudzanie. Ja sama teraz stosuję taki http://dermalab.pl/130,slimette.html i już w zasadzie pozbyłam się nadwagi. Ważę teraz sześć kilo mniej, a jeszcze mi pozostało 4 do zrzucenia.

Gość Olcia Dubicka
Na diecie to tyle nie dasz rady schudnąć. Dieta i ćwiczenia to kwestia długoterminowa. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość Gosiaa12
Od dłuższego czasu stosuję dietę Ewy Dąbrowskiej. Jest to dieta oparta w szczególności o warzywa i owoce. Schudłam już 10 kg i jak na razie waga cały czas spada :D Mam nadzieję, że schudnę jeszcze jakieś 10-15 kg a później utrzymam wagę na stałe. Podsyłam Wam link do diety. Tam dowiecie się wszystkich podstawowych informacji : https://www.skoknawage.pl/dieta-ewy-dabrowskiej/ Ja polecam z całego serca :))

Gość gość
ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie.

Gość gość
mniej jesc