Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy 4 maszeruja

Kogo z Kafeterii chcialibyście poznać, lub kogo już znacie osobiście?

Polecane posty

Jeśli tak to od jak dawna i w jakim celu się spotkaliście lub zamierzacie?

Nie chcesz nie odpowiadaj, to proste. I nie zadawaj głupich pytań.

Gość mmff
Ci co się ustawiają w realu z PŚP to dopiero muszą przegrywać życie:):)

Aha, czyli wszystko jest ściśle tajne? :D

Gość hgklh
Ciebie kurwa, czemu sie nie zalogujesz i nie zapytasz? Kazdy raczej ma wyjebane tu na innych wiec sie nie podniecaj

Ja dopiero zaczynam klikanie na kafe,ale nie wykluczam ze kiedyś sie z kim stąd spotkam w realu. Kto wie? Żyje się raz.

Gość czxczxczxc
psp-ja to wlasnie z toba moglabymsie spotkac, lubie takiekonkretne chcarakterne dziewczyny.moze dlatego ze ja jestem zupelnie inna:) no wlasnie= wiec z psp,kiedys bylam tezciekawa sugar kane. poza tym omiczne, zawsze szzcery, regres, no i swiatowa organizacja zdrowia. perwerjsa...hmm cosmnie tez ciagnie do niej, jennifer-bo lubie yebnietych z deka ludzi:))

Gość CooltooralnYA
17:20 [zgłoś do usunięcia] Kultura mam na drugie Po co Ci to wiedzieć? Czy to odmieni Twoje życie? Autorko nie przejmuj się wypowiedziami Kultura mam na drugie bo to jeszcze niedorozwinięta w stopniu lekkim szczeniara z gimgównazjum która boi się życia w realu jak wesz dezynsekcji:) Byłoby wiele osób z jakimi chciałbym się spotkać ale większość to raczej pomarańczowe nicki. Większość bo ludzie wchodzą poza logowaniem by uczestniczyć w wymianie myśli. A w czarne nicki wchodzą tylko by zaistnieć:) dlatego w tym drugim towarzystwie nie ma prawie nikogo ciekawego.

sami nudziarze tutaj :O ide do parku gadam z żulem grzebiącym w śmietniku, albo z babcią w parku na ławce sie przysiadam i poznaję ciekawych ludzi, ich historię :) Tutaj umysłowe bydło tylko znajdziesz, kreujące sie na gwiazdy 🖐️

Gość Killingmandżaro
17:25 [zgłoś do usunięcia] hgklh Myślę,że jesteś zwykła ciotą której nikt nie lubi poza tatą jaki Ci wchodzi do wanny i dlatego zgrywasz cwaniaka jaki ma to niby na wszystko i na wszystkich wyjebane:classic_cool:

:(

Gość spotkałem sie z
jedną dziewczyną, która ropaczliwie wołała o pomoc na łamach forum.

Poznałam osobiście :classic_cool:: Pomarańczowy Skurwysyn Iceman24(jeszcze x chyba były w nicku) Zetu Juken Vera Icona I jeszcze taki jeden, ale nie znacie. 😴 Chyba o nikim nie zapomniałam :p A lista tych, których chciałabym poznać jest długa :)

Gość czxczxczxc
ciekawajestem czy ktos chcialby poznac mnie...jestem jednym z czarnych nickow (kobieta) jesli ktos tu wymieni moje kafeteryjne imie to choc nigdy tego nie planowalam i nie chcialam to przysiegam ze zwijam manatki i jade

Gość rrrrrrrr
kinky reggae Ja sie kreuje na Seksmaszyne A tak naprawdę nigdy cipy na oczy nie widziałem To byl podszyw czy na serio?