Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magically

CIĄŻA??????????????

Polecane posty

Mój problem polega na tym, że boję się, iż może być w ciąży. 17 oraz 18 lipca kochałam się z chłopakiem. Okres powinnam dostać 28. Natomiast cały czas go nie mam. Dodatkowo powiem, iż kochaliśmy się z prezerwatywą, która nie pękła, nie zsunęła się, a chłopak we mnie nie skończył. Zrobiłam już 2 testy ciążowe i wyszły negatywne, ale nie wiem, czy to nie jest jeszcze za wcześniej na testy. Z objawów ciążowych, to oprócz nieznacznego wzrostu piersi nic nie zauważyłam u siebie, a dodam, iż w lipcu wykonywałam sporo czynności wymagających dużego wysiłku, byłam w górach na wczasach, miałam trochę spraw na głowie. Bardzo się marwię, więc powiedzcie mi czy z tego co piszę są duże szanse na to, aby okazało się, że faktycznie jestem w ciąży?

Gość mxmxmxm
mam 17 lat mialam podobny problem.. i powiem ci w koncu porzyszedl okres i cieszylam sie jak malo dziecko ;D jesli nie pekla gumka powinno byc dobrze ;P spokojnie. ja mialam gorsza sytuacje. mnie wspieraly przyjaciolki przyjaciel i teraz aktualny chlopak pogadaj o tym z najblizsza ci osoba a ci ulzy ;) mysl pozytywnie !;P pozdrawiam ;)

Gość chłop 100%
to ze piersi sie powiększyły to normalne przed zblizającym sie okresem. Moja kobieta zawsze sie skarży na bolące piersi juz od 20 dnia cyklu. Jeśli stosunek był w gumie i nie pekła to nie masz sie czym martwić

podnoszę, bo się nadal martwię. Dzisiaj zrobiłam kolejny test i znowu wyszedł negatywny, ale okresu nadal nie ma :((

Gość mietek_podnietek
w Twojej głowie rysuja sie czarne scenariusze. Nie jestes w ciązy!!!!!!!