Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość pit z zusu
u mnie trwało to ok 7 h( do skurczy "szpitalnych", a i tak nie urodziłam.

Twoje skurcze moga sie utrzymywac i czas pomiędzy nimi bedzie sie skracal.ale moze byc tak ,ze skurcze zanika-jesli to sa tylko przepowiadajace.zalezy w ktorym tygodniu jestes.(ja pojechalam do szpitala ze skurczami co 5-7 minut,ale co z tego jak rozwarcia nie bylo.o 5 rano skurcze a po 15tej urodzilam.z tym,ze te poranne skurcze to pikus z tymi ,ktore odczuwalam np juz od poludnia.)

Gość pit z zusu
nie, porównam to tak te co 20 minut sa jak ukłucie igła.

nie,te co 25 minut sa bezbolesne w porownianiu z tymi co 5 minut i w porownaniu ze skurczmi partymi,takze nie przeoczysz.powodzenia.ja pierwsza urodzilam 8 dni po terminie a druga 5 dni po.

skoro jestes tydzien po terminie to bardzo mozliwe ze sie zaczelo :) i za "kilka chwil" bedziesz miala dziecko przy sobie .

bylam dzisiaj rano w szpitalu i mialam rozwarcie na 1 palec. Czy jest mozliwosc, ze urodze dzisiaj lub w nocy?

Gość pit z zusu
zawsze jest, ja przez ponad 16 godzin swojego porodu miałam rozwarcie na 1 cm...

szkoda ze Cie odeslali do domu,a nie dali czegos na wywolanie.skoro masz juz rozwarcie to szanse sa.doszly skurcze wiec jest ok.no i jestes juz sporo po terminie.do rana sytuacja moze sie rozkrecic,le najlepiej jakbys skontaktowala sie ze swoim lekarzem,bo tu ba forum nikt Ci nie powie.wez goraca kapiel,jesli skurcze mina,to znaczy ze to nie czas jeszcze.

a ja bym bardzo prosiła o opisanie tego bólu przy skórczu. czy to jest takie kłucie igłą utrzymujece sie ok minute z przerwami, czy taki ból jak na okres?