Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaga iuiuiku

Pokój dla pary z dzieckiem.

Polecane posty

Gość malaga iuiuiku

Moi znajomi mieszkają w Uk i ostatnio szukali do wynajęcia pokoju. Mają dziecko. Czy ten jeden pokój to nie za mało na troje ludzi?

Gość pewnie że ok
My też wynajmowaliśmy pokój i spaliśmy z dzieckiem. :-) Jak rodzice są" grzeczni", to jeden pokój wystarczy. A zawsze to niższy koszt, niż np. mieszkanie.

Gość malaga iuiuiku
Pytałam ich, to powiedzieli że dla nich to wystarczająco.

pokoj dla 2 doroslych osob i dziecka traci patologia nie macie ludzie od zycia zadnych oczekiwan i wymagan ? zyje sie raz nie rozumiem czemu ludzie nie daza do luksusu

Gość pewnie że ok
Dlaczego sobie nie wyobrażasz? My tak mieszkaliśmy a teraz mamy 2 pokoje :-) Jeden dla nas z mężem i dzieckiem( sypialnia), a drugi to pokój dzienny. Da się bez problemu, tylko trzeba się " dostosować" i nie szaleć :-)

Bo sobie nie wyobrazam. Dla ciebie jest ok spanie z mezem i dzieckiem w jednym pokoju (mam nadzieje, ze chociaz lozko dziecko ma swoje) dla mnie nie. Macie swoje potrzeby i czasem bycie "grzecznym" poprostu sie nie udaje.

A co ma ci mówić, taka ma sytuacje a nie inna, jakby mogła to na pewno wynajelaby większe nie sądzisz?

ale kto wynajmie pokoj dla pary z dzieckiem.nikt sie na to nie zgadza.mozna dzielic pokoj z dzieckiem jak jest jeszcze niemowlakiem lub malutkie.

Gość wal33
ja pierdole jaki temat,a jak rodzina piecioosobowa zamieszkuje jeden bo musi...nie ma wyjscia...a para z dzieckiem to pryszcz na dupie byle oszczedzac jeszcze sam groch z puszki wpierdalajcie oszolomy pheee

Gość pewnie że ok
I co was to tak dziwi??!! My mieliśmy pokój i spaliśmy z dzieckiem. I wszyscy jakoś żyją. Chyba, że się mysli du...ą a nie mózgiem- to nawet 10-pokojowy apartament będzie za mały.

Gość maaaaaaaaaaasakra
Masakra te niektóre odpowiedzi.

Gość kakkaalicjakakaka
A ja uwazam ze jeden pokoj to za malo i nie chodzi o to ze ktos d.... mysli ale np seks to tez czesc zwiazku a ciezko wyobrazic sobie gdy jest dziecko w pokoju. Nie bez powodu mieszkania jednopokojowe to "kawalerki". Ale z ta patologia to tez przesada bo naprawde bywa tak ze ludzie innych mozliwosci nie maja.

Gość pewnie że ok
Z seksem można się na jakiś czas powstrzymać. To nie jest niezbędne do życia.

Autorko dlaczego zadajesz pytanie w imieniu kolezanki ?:O mysle ze chodzi tu o ciebie :P jesli to chwilowe rozwiazanie to ok a na dluzszamete to jednak slabo,dziecko rosnie,wiecej rozumie itd.