Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melka33

ile powinnam ważyć przy 175 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość Miyo123
Melka33 ty chyba zazdrościsz kobietom tutaj tak małej wagi ! Przeczytaj swój pierwszy post pytasz sie ile powinnaś warzyć a potem wyzywasz tutaj wszystkich ! Połowa pewnie tu kobiet żadnej diety nie miała pewnie Ja tez w życiu się nie odchudzałam a czekolady i chipsów sobie nie odmawiam ! A diet nie prowadziłam! Gdybym warzyła powyżej 70 kg to chyba bym się pochlastała !

Gość kasia ;)
ja mam tyle samo wzrostu i ważę 53 kg ;)

Gość i jak i
Mam 175 cm wzrostu w wieku 20 lat ważyłam 54 kg w wieku 23 lat ważyłam 57 kg w wieku 26 lat waże 66 kg UWAŻAM ŻE IDEALNA WAGA TO 60 - 62 kg.

Gość malinowka
ja mam 179 i waze 62 kg :-) i wbrew pozorom mam tluszczyk i boczki mi wyłaża :-0

Ja mam 174 i wazylam: 17-21 - 50kg - za chuda 21-26 - 58 kg (z przerwami na ciaze, w ktorych przytylam 20 i 15 kg) - idealna waga jak dla mnie teraz 27 lat i 70 kg :O

Gość ruda małpa xx
Ja mam 174cm wzrostu i ważę 62-63 kg. W wieku 20 lat ważyłam 60 kg, 25 lat(po urodzeniu dzieci)-50 kg (niefajnie wyglądałam:O) 30 lat-55 kg(jeszcze ciut za mało) Teraz mam -prawie-38 lat...:D

Gość liahhdd
a ja mam 176 cm i ważę 70 kg i obecnie czuję się najlepiej ważyłam już i 75 (czułam się już "za dużo") ale ważyłam też i 60 kg - wyglądałam jak kościotrup zależy od figury i budowy ciała 75 kg jest w granicach normy, więc jak się dobrze czujesz nic nie zmieniaj i nie słuchaj koścoitrupów

Gość slyszalam, ze fajne jest
mam 176 i waze 58, na szczescie mam szerokie biodra, inaczej wygladalabym nieciekawie..

Gość gość
waga idealna dla kobiety o wzroście 175 cm to około 64 kg , ja mam 178 cm i ważę 67

Gość Eeeejakaśtam
Ja słyszałam że tyle ile się ma wzrostu,tyle powinno się ważyć :)

Gość prawictwo pospolite 143
zależyj, jaki masz cel .. Chcesz miec jak najseksowniejsze ciało, to Jezeli to pierwsze to powinnas ważyc 51-53 kg

Gość gość
ja mam 172cm i waze 58kg, wygladam idealnie :P

Gość gość
65 +/- 3 kg

Gość gość
Waga wadze nierówna. Mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Można ważyć więcej a być szczupłą i nie mieć boczków albo ważyć mniej, tyle że mieć niewielką masę mięśniową a dużo tłuszczu i źle wyglądać.

Moim zdaniem okolo 60 kg, ale patrze z perspektywy swojego typu budowy, ty mozesz miec inny. Patrzylabym raczej na stan miesni i tluszczu, to lepszy wyznacznik.

podam ci przyklad , Emily bloom wzrost 167 cm waży 49 kg wiec jesli masz 175 cm musiałbys miec około 51,5 kg wagi . To byłyby te same proporcje emily bloom poniżej http://www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/

Mam jeszcze drugą dziewczynę .. Lorena , ona ma 171 cm wzrostu i waży 55 kg co odpowiadałoby dla 175 cm wzrostu wadze równej 56 kg Uwaga , Lorena to ta brunetka http://www.kindgirls.com/video/ariel-lorena/81/

Można to podsumować w ten sposób jezeli masz 175 cm wzrostu i chcesz wyglądać perfekcyjnie , to twoja waga powinna znajdować się między 51 kg a 56 kg To jest ocena na podstawie tych dwóch dziewczyn Emily i Loreny . Jedna ma 49 kg a druga 55 kg .. Oczywiscie wszystko poprawione o wskaznik wzrostu ..

Oczywiscie dane poprawione o twój wskaznik wzrostu ..