Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melka33

ile powinnam ważyć przy 175 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość Ripper80
69 a ile wazysz?

Gość bez jaj 65 kg
??? chyba zgłupiałaś:O

Gość bez jaj 65 kg
o w mordę:O powinnaś schudnąć nieco;) ile masz lat?

33 lata ale wlasnie nie jestem gruba mam kobiece ksztalty ale nie tluszcz kobieta powinna byc kobieta nie kosciotrupem

Gość Ripper80
Dokladnie, Twoja figura jest boska, ksztalty niesamowicie uksztaltowane. Gdy idziesz ulica to kazdy wodzi na Toba wzrokiem ... na pokuszenie. Twoja niesamowicie zgrabna sylwetka powoduje bezsennosc u osob, ktore mialo okazje na Ciebie zerknac wowczas, gdy bylas nago.

Gość lenkaaaaaa33
Ja też mam 175 cm wzrostu i ważę 55 kg i wcale nie wyglądam jak anorektyczka, szczupła po prostu. Myślę, że to indywidualnie zależy od budowy no i od tego jak się ze swoją waga czujemy. Nic na siłę.

Gość moja mama ma
172 cm i waży 58 kg, a ma 54 lata wygląda zajebiście, nikt nie wierzy, że ma tyle lat przez te figurę;)

Gość fsfddffd
Ja mam 180 i waże 78, wiem że powinnam schudnąć do tak 68-70, ale moja max waga jaka mogę wazyc wg wskaznika to 81 czy 82 , zresztą mam duży biust więc zawsze troszkę wiecej waze ;)

zalezy co sie komu podoba i co sie rozumie przez bycie kosciotrupen pytalam o opinie bo moja kolezanka z pracy jest ode mnie nizsza a mowi ze wazy 84 kg w zyciu bym tego nie powiedziala bo nie jest gruba dlatego mnie to zdziwilo :)

Gość fsfddffd
wiec Ty masz też w porządku wagę, ale tak do 10kg śmiało mozesz chudnac :)

Gość Miyo123
no bez jaj ja mam 172 wzrostu i warzę 55 kg .Jest to wystarczająco bo nie wyglądam jak anorektyczka .

ale kiedys wazylam mniej stres fajki itd i nie wygladalam dobrze-cienie pod oczami zapadniete policzki teraz wygladam apetycznie i zdrowo !

Gość jesteś paskud
ja mam 169cm a ważę 52kg i jak dla mnie idealnie ;)

Gość moja mama ma
wiadomo, że wszystko zależy od budowy ciała ja normalnie zawsze ważyłam jakieś 50 kg przy 169cm wzrostu i wyglądałam na normalną, szczupłą osobę i żeby wyglądać na wychudzonego szkieletora musiałabym ważyć ze 40 kg, bo jestem bardzo drobnej budowy chyba sama wiesz z jaka wagą czujesz się najlepiej;)

do szkieletow ktore sie tu wypowiedzialy: skoro uwazacie ze wasza niska waga przy wzroscie np 170 cm jest ok to zajrzyjcie na jakas stronke o BMI i sobie zobaczcie ile powinnyscie wazyc ;) wspolczuje facetom co maja takie chudziny przytulac sie do kosci ble

Gość Miyo123
Melka33 rok temu warzyłam 61 kg ! Wyglądałam paskudnie nawet znajomi mówili ze mam boki i że nieźle przytyłam juz nie byłam sczupła tylko grubsza moje ciało przy wadze 61 kg nie wyglądało apetycznie a teraz przy wadze 55 kg jest ok ani chuda ani gruba w sam raz.

Gość moja mama ma
Melka, a widziałaś mnie, że piszesz iż jestem szkieletorem?:O

paskud to jest kobieta ktora udaje ze jest chlopcem i dietami pozbawia sie cyckow dupy i bioderek czyli wszystkiego co jest sliczne i kobiece jak widzisz pączka to pewnie masz ochote pozrec go jak dzika ale dieta dieta dieta wiec nie mozesz i jestes sfrustrowana i zlosliwa jak tu :D

Gość moja mama ma
Mierzyłaś sobie kiedykolwiek nadgarstek i kostkę (mierzy się nieco 2 cm nad kostką). Sprawdź sobie ile masz centymetrów i będzie jasne jakie masz kości, a to od tego przede wszystkim zależy waga, która często nijak ma się do faktycznego wyglądu.

Gość fcmodziarka
53-57 kg