Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

ahoj

Polecane posty

vodka - ale na dłuższą metę to nie miałoby sensu..prędzej czy później i tak byś się rozczarowała,może lepiej,że to się tak skończyło?

pomyśleć, ze jeszcze do niedawna miałam jakieś wartości. Jak bardzo trzeba siebie nienawidzić, aby świadomie tak się zeszmacić ? Niech zdechnie to pierdolone ciało, nienawidzę go.

nie mów tak,ja wychodzę z założenia,że każdemu zdarza się błądzić,ważne żebyś tego nie powtórzyła.

blowwww, ja nie wiem czy to się skończyło, na pewno się jeszcze spotkamy. Oprócz seksu były te z długie rozmowy, zwierzenia, przytulał mnie i pocieszał. Opiekował się mną. Dawał mi nawet cygary :O

blowwww, ja nie chcę się usprawiedliwiać, ale wiele razy zostałam bezpodstawnie nazwana dziwką przez mojego faceta. Pisałam już o tym setki razy. I wyobraź sobie, że pojawia się facet, zupełnie obcy, który daje Ci tyle czułości, zrozumienia, który ma do Ciebie więcej szacunku niż własny chłopak :(

vodka, nie jestem w temacie, wiem tylko tyle co tu dzisiaj napisałaś ale według mnie powinnaś to zakończyć.. Zdecyduj z kim chcesz spędzić reszte życia kurva ale to popierdolone.. :(

niedziel, ale ja nigdy nie uwolnię się od mojego chłopaka, a z tamtym życia nie planuję. Nie moj ci on i nie dla mnie. Ja chcialam się z nim rozstac, próbowałam zerwać nie raz. Nie da się. On gotów jest dla mnie poświęcić dosłownie wszystko, ale tego samego oczekuje ode mnie. Złota klatka, chorobliwa zazdrość. Powiedział, ze nawet jezeli ucieknę na koniec świata to mnie znajdzie :(

Proszek, na moje życie to jest szczególnie popierdolone i zagmatwane.

To jest jakiś chory związek kurva,serio. CZY TY CHCESZ Z NIM W OGÓLE BYĆ?? no przecież nie możesz tkwić w tym do usranej śmierci. :O

vodka - życie masz jedno,nie szkoda Ci go?Chcesz je ''przeżyć'',zmarnować w jakimś popierdolonym toksycznym związku ??:O dobra idę spać, bo się wkurwiam:O a muszę jeszcze wyjść z psem , dobranoc 🖐️

byłam mu wierna 6 lat. jak pies. i przez 6 lat wysłuchiwałam jaka ze mnie kurwa, szmata, że pierdole się z każdym.

vodka moim zdanie powinnaś zerwać za wszelką cene obydwie znajomości. Tak jak mówi blowwww nie marnuj życia, ile masz lat dziewczyno?. Uwolnij się, życzę Ci tego..

Proszek, 20 lat. ale on zacząl się zmieniać. Jemu naprawdę na mnie zależy, robi dla mnie tak wiele. Znosi wszystko, wszelkie upokorzenia, agresję. Dobraliśmy się obydwoje, jesteśmy toksyczni i w najgorszym wypadki strzelimy sobie we łby.

on by mnie nie zostawił nawet, gdyby dowiedział się, że go zdradziłam. Ewentualnie tamtego by zabił, mnie wpierdolił. To wszystko. Zylibyśmy razem nada, długo i (nie)szczęśliwie. Z reszta ja mu nie raz mowilam, ze go zdradzilam. Chcial tlyko wiedziec kim on jest, gdzie mnie dotykał i jak sie z nim czułam.

"niedziel, ale ja nigdy nie uwolnię się od mojego chłopaka" co to znaczy nigdy? musisz wykazać tylko silną wolę i nie reagować jak np będzie się ciął czy straszył cię samobójstwem swoim, po prostu trzeba powiedzieć "spierdalaj" a potem być twardym

niedziel, spierdalaj u nas to codzienność :O Gdyby wiedział, ze piszę teraz z jakimklwiek mężczyzną to mialabym przyebane, a Ty Niedziel w jego oczach automatycznie stałbyś się moim kochankiem. "Bede spac co noc pod twoim domem, jesli bedzie trzeba. Nie uciekniesz nigdy. "

Wiem, łatwo powiedzieć "uwolnij się" ale wcale łatwe to nie jest. Nic Ci nie poradze bo w sumie nie wiem co. Powiem jedno ani jedno, ani drugie wyjście nie jest dobre. Musisz znaleźć w sobie siłe i zerwać obydwie znajomości, nie patrząć że zrobił coś dobrego, a że ten Cię kocha. Trudno, popatrz do przodu rodzina dzieci jak to będzie wyglądać? Życzę siły..

Proszek, nie chcę rodziny, ani dzieci. Nie jestem zdolna. Dobranoc