Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

ahoj

Polecane posty

Gość i jak niedziel
przegrałeś już? :)

dziś tylko najwięksi przegrańcy zostali... tacy jak my dwaj pierdziel :( nie ma blowww, nie ma kultury, nie ma staszka, nie ma vodki (kolejność alfabetyczna)... tylko niedziel i pierdziel :(

walipoteza maisha ... kwamba bado waliopotea na mwisho, lakini suala la rasmi ... mimi kupoteza kila siku, siku baada ya siku ... Basi sasa nina loser ... ni kwa sababu baada ya kuzaliwa na kupoteza maisha, kupoteza tu maisha haya ya :(

elvesztette az elet ... , hogy meg nem veszett el a vegen, de ez csak egy kerdes hivatalos ... elvesztem minden nap, nap nap utan ... Szoval most en vagyok a vesztes ... azert van, mert azutan, hogy megszuletett elvesziteni az elet, csak vesziteni ebben az eletben :(

pedi lavi ... ke se pa sa anko pedi nan fen a, men sa a jis yon kesyon de fomel ... m pedi chak jou, jou apre jou ... Se konsa, koulye a, mwen se yon defisi ... se paske apre li fin te fet pedi lavi, se selman a pedi nan lavi sa a :(

Spokojnie... nic mi nie odpierdala, ja wiem co robię i panuję nad sobą... do rzeczy więc... 21:13 - tak napisał by swoją historię Ten Ostatni Niedziel Wampir 21:18 - tak napisał by swoją historię Ten Ostatni Niedziel Murzynek Bambo W Aftyce Mieszka 21:20 - tak napisałby swoją historię Bratanego i Do Szabli i Do Szklanki Tego Ostatniego Niedziela 21:21 - tak napisałby swoją historię Ten Ostatni Niedziel Zombie Voodooo