Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Green Gloves

Podobam się ciągle mężczyznom, którym mogę

Polecane posty

Gość Green Gloves

zaoferować jedynie przyjaźń. I nic poza tym. Zależy im na mnie, starają się, a ja w żaden sposób nie umiem odwzajemnić ich uczuć. W głowie wciąż mam tego jednego...

Gość Green Gloves
warto dodać, że każdemu z nich zawsze oferuję dobre dymanko i lodzika, a oni wtedy ode mnie uciekają, o co chodzi? nie podobam im się czy co?

Gość Green Gloves
Nie podszywaj się...Naprawdę nie mam dziś ochoty na żarty.

Gość Green Gloves
a w sumie.. jak chcesz to możesz mnie wyruchać, tylko obiecaj,że zrobisz to ostro.... ostatni mój chłopak był księdzem i robił mi dobrze tylko palcami

I w czym tkwi problem ? Chcesz pozbyć się z głowy tego jednego ?

Gość Green Gloves
ano w tym tkwi problem, że dawno mnie nikt dobrze nie wyjebał.. i przez to chodzę nerwowa, nawet koleżanki to zauwazyły.. radzą mi abym pojechałą na sunrise i po prostu się tam puściła z kimś, ale ja chyba taka nie jestem

Gość Green Gloves
W tym, że palce miał krótkie i z odciskami od koralików różańca :classic_cool:

Gość Green Gloves
W tym, że mężczyźni, których chciałabym mieć jedynie za przyjaciół, traktują mnie jak kogoś więcej. Za bardzo im zależy, za bardzo się starają... Tylko co z tego, skoro nic do nich nie czuję? Tęsknię za kimś z kim pewnie nigdy nie będę, dla kogo nie jestem ważna...

Gość Green Gloves
Proszę nie zwracać uwagi na podszywy. Prawdziwa Green nie używa takiego słownictwa.

Wchodzisz w relacje "przyjacielskie". A Ci przyjaciele pewnie wiedzą że jesteś wolna i próbują :) Może po prostu zaznacz jasno "szukam kumpla, nie potrzebuje nikogo do miłości. Nie licz na nic więcej" ?

Gość teken73
napisz że jesteś z częstochowy to będę wiedział kim jesteś z resztą to nie ważne

Gość Green Gloves
Prawdziwej Green słowo "penis" nie przeszłoby przez gardło, a co dopiero "różaniec" :classic_cool:

Gość Green Gloves
tak jestem z częstochowy

Gość Green Gloves
Lubię sobie wyobrażać, że coroczne pielgrzymki zmierzają do mnie by złożyć mi hołd i wylizać cipkę :classic_cool:

Gość Green Gloves
Ale w sumie z tym księdzem nie było w cale tak źle jak mu w konfesjonale loda robiłam kiedy akurat ludzie się u niego spowiadali to było całkiem podniecające , tylko te jego palce....

Gość gupia babo zrozum
faceci nie chca zadnych przyjaciolek tylko dziury do dymania

Gość Green Gloves
Ale ja lubię sobie wyobrażać, że przyjaźnią się ze mną, zwierzają ze swoich sekretów i strzykają rado śnie ejakulatem :classic_cool:

Gość Green Gloves
Ten wyżej to podszyw, a ja jestem z innej części Polski niż Częstochowa. Jacku - próbuję. Mimo to oni liczą ciągle na więcej. Tak jakby zakładali, że pod wpływem obecności któregoś z nich mi przejdzie z tamtym. Tymczasem tak nie jest. Odkąd poznałam A., każdego mężczyznę porównuję z nim. W każdym doszukuję się podobieństw. Ale kiedy mam o niego walczyć, poddaję się...

Gość Green Gloves
Chociaż to w sumie jest trochę ich wina. Wszyscy są tacy podobni. Włochate jajka, wzwiedzione penisy... I jak tu zapomnieć :classic_cool:

Gość Green Gloves
Oczywiscie, że to wyżej to podszyw... tak Jacku, jestem z Częstochowy chodzi o to, że jeszcze nikt mnie tak nie wyjebał jak A. i wydaje mi się, że nikt tego nie powtórzy

To jesteś zakochana i myślisz tylko o jednym facecie to normalne. Jeśli chodzi o tych znajomych facetów to po prostu musisz im jasno deklarować - mogę być kumpelką, nikim więcej. Moje serce należy do innego. Oni i tak będą liczyć na więcej ale przynajmniej Ty będziesz grała na 100% jasno. Pamiętaj że każdy z nas wysyła czasami sygnały nieświadome które mogą mówić co innego. Wtedy słowem można to jasno wyjaśnić.

To jest łatwe w teorii. W praktyce przebywanie z bardzo fajnymi ludźmi staje się coraz bardziej niezręczne.

@Moorland A gdzie ja napisałem że to łatwe. Sam mam bardzo atrakcyjne koleżanki i wiem że to wymaga wysiłku. Nigdy nie twierdziłem że kumplowanie się damsko-męski jest proste i łatwe. Ja tylko twierdzę że jest możliwe.