Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaSylwunia

nocleg u chlopaka, problem..

Polecane posty

Gość rudaSylwunia

witam potrzebuje poważnej rady. Spotykam się od 2 tygodni z mężczyzną, nazywa się Michał... mimo, że oboje mamy prawie po 29 lat, to zachowujemy się raczej ja nieśmiałe nastolatki.. tak po prostu wyszło..oboje ciezko sie otwieramy na bliskość. Nie przytulamy się nie całujemy, on stwierdził, że "spotykamy się, spotykamy a co z tego będzie zobaczymy", cały czas traktuje mnie jak koleżankę ale widzę po oczach że fizycznie patrzy jak na kobietę a nie koleżankę.Ale trzyma dystans ja też i tak tkwimy narazie bez żadnego zbliżenia chciaz widujemy sie prawie codziennie:/ dlaczego on niezrobi pierwszego kroku>??? wyraznie dałam mu do zrozumienia ze chce aby mnie dotknal lub pocalowal! i drugi problem: chcemy isc razem w Niedzielę na takie zawody które potrwają do 2 w nocy, zaproponował nocleg... Co mam o tym myśleć i czy sie zgodzic? Nie chce zeby pomyslam ze jestem łatwa, Spać u niego? Dałam mu do zrozumienia, że nie jestem łatwą kobietą i na wszystko potrzebuje czasu...Co facet ma na myśli proponując mi ten nocleg>? Liczy na seks?A co jeżeli go nie dostanie a niedostanie na bank?....

Gość rudaSylwunia
chciała bym mu podczas tej nocy zrobić loda a potem aby mnie wziął na ostro ale trochę krępuję się mu o tym powiedzieć ponieważ jest ministrantem

Może powiedz mu, że chętnie przenocujesz, ale uprzedzasz z góry że nie jesteś gotowa na ... (np. seks). Wtedy nie będzie rozczarowany ...

Gość rudaSylwunia
kiedy ja właśnie chce sexu z nim... w nocy fantazjuje o tym jak mnie bierze na ostro od tyłu

Gość jeniiiifer
po 2 tyg juz mozna;)

Gość rudaSylwunia
nie chcę za bardzo iść do niego spać, bo w nocy nieświadomie puszczam bardzo głosne bąki

Gość rudaSylwunia
w takim razie jadę do niego i karzę mu mnie rżnąć jak sukę

Gość rudaSylwunia
Albo zagramy w pchełki :) Bo ja uwielbiam pchełki, warcaby, bierki i penetrację analną końcówka blendera :classic_cool:

Gość rudaSylwunia
ostatnio spałam u mojego wujka z jego żoną i jak puściłam pierda to ktoś wezwał straż miejską za zakłócanie ciszy nocnej :(

Gość rudaSylwunia
aczkolwiek nie tyle boje się samego pierdu co wydzielin.. często na skutek pierdnięcia po prostu osrywam pościel.. i co ja mu wtedy powiem??

Gość rudaSylwunia real!
przestań się baranie podszywać, nudzi ci Się??

Gość rudaSylwunia real!
a zreszta.. rżnij mnie balasie !