Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

PYTANIE DO PANÓW ZNAJĄCYCH SIĘ NA MOTORYZACJI!

Polecane posty

Dostaniecie cos za pomoc ;). Otóż ostatnio zabrakło mi benzyny na drodze. Otóż jak zwykle zapomniałam zatankować i prawie na środku miasta zabrakło mi benzyny. Zepchnięty samochód na bok. Po dolaniu benzyny z karnistra nie chce za cholere zapalić. Wiem że powinnam zaprowadzić auto do mechanika, ale może wystarczy coś zrobić z czym dam sobie sama rade :D. Mój się kompletnie nie zna więc jego nawet nie pytałam. Samochód: Mercedes SLK200. Tankuje zwykłą 95 :O

Jeszcze pytanie czy wszystko czyste było, bo pewnie mógł też syfu nałapać... moje auto to bym zalała i przepalała, ale takie jak Twoje to bym dała do mechanika, żeby odpowietrzył bo się pewnie nałykał powietrza

O to obok mnie :D Stoi nadal? :D No jak próbowałaś to pewnie powietrza dostał, lepiej do mechanika zaciągnij to Ci odpowietrzy

Gość zapowietrzył się i choooy
daj do mechanika

Obornicką codziennie jadę ode mnie do rodziców, no przecie mówiłam, że obwodnica nie.. to obie przecinają obornicką.. w sumie ja rzut beretem do mostu osobowickiego a trzebnicki to z okna widzę 🖐️

Gość przygotowuje się na listopad
jeszcze tu jesteś ty mały pederasto? :O

Gość przygotowuje się na listopad
PolubiłEŚ? Hahahah, kolejna kompromitacja gimsraki. :D

Powiem Ci tak, jak mój mi się zapowietrzał to piłowałam do końca pompując pedałem gazu , nie wiem jak masz pompkę pod maską ( nie znam się czy Twój ma ręczną czy to diesle czy benzyniaki mają) to możesz dopompować ręcznie jeszcze... czy to coś da chooy wie 🖐️ Jak masz wyczucie, że nie zajedziesz silnika to spróbuj kilka razy, jak się dygasz zajechać silnik to jedź do mechanika... tzn holuj 🖐️

pśp, idź ty dymodupie 🖐️ MałaBlondynka, scholuje go cóż. Nie znam się więc nawet czytając to co mi napisałaś mało zrozumiałam. I przepraszam za te "wulgaryzmy" ale z głupim się inaczej nie dogadasz ;)

Do tego targu zawsze dojeżdżał nocny jak za małolaty z imprez do domu wracałam i od tego miejsca z buta lazłam na chatę 😭 Pierwsze boczne osiedle właśnie za tym placem :classic_cool: 🖐️