Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammmaaam.

przelew pocztowy. mozliwe?

Polecane posty

Gość ammmaaam.

hey dziewczyny. Czy to możliwe, żeby przelew zrobiony na poczcie w poniedziałek wieczorem jeszcze do mnie nie doszedł? Dziewczyna wysłała mi zdj potwierdzenia wysłania pieniędzy, ale prawdę mówiąc niewiele po nim widać. Dlatego postanowiłam się wstrzymać z wyslaniem paczki i teraz się zaczynam zastanawiać czy w ogóle kasa poszła, skoro już mija 6 dzień.

Gość pepka
mozliwe. cos mi sie obilo o uszy, ze przelew pocztowy moze isc nawet 10 dni.

Gość poczta to poczta
takie rzeczy się zdarzają niestety jak się wpłaca kasę na poczcie :O Ale lepiej poczekaj aż pieniądze dotrą.

Gość ammmaaam.
Dzieki:) nie chce wysylać jeszcze paczki bo dziewczyna jest nowa na pewnym portalu zakupowym i nie ma komentarzy. Nie mniej sie troche zdziwilam, że prawie tydzien minął a ja nie mam kasy na koncie. No ale widać takie prawa poczty;) poczekam, żeby pozniej sie nie martwic, że oddałam zegarek za free.

Gość a co!
dlatego ja z usług poczty nie korzystam

Jak pierwszy raz poszłam do pracy to wypłatę dostałam w gotówce. Przelałam na poczcie właśnie, bo nie było w pobliżu banku i pieniądze doszły do mnie równe 2 tygodnie po wpłacie:(

Gość ammmaaam.
wlasnie wszędzie taka cudowna opinia:/ i teraz nie wiadomo jak traktować kupującego.

Niestety, ale poczekać. Regulamin poczty mówi, że przelew idzie do 14 dni. Poza tym dziewczyna przesłała Ci potwierdzenie. Po prostu na drugi raz zastrzeż, że nie chcesz przelewów pocztowych.

Gość pepka
normalnie, napisz uprzejmego maila, ze przedmiot wyslesz po zaksiegowaniu wplaty na twoje konto. nie twoja wina, ze babka wybrala tak beznadziejny sposob zaplaty, za gapowe sie placi - jesli nie pieniedzmi, to straconym czasem. ja absolutnie nigdy nie wysylam niczego, jesli nie mam kasy na koncie i zawsze o tym mowie szczerze i otwarcie. zadne potwierdzenia przelewu mnie nie interesuja, ja chce kase miec fizycznie u siebie i tyle.

ja robie przelewy dosyc często na poczcie i zazwyczaj idą tak do 3 dni.. no ale tez słyszałam, że przelew pocztowy może iść nawet do 10 dni... poczekaj aż kasa ci wpłynie, wtedy jej wyslij.