Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia1980

do kiedy spacerówka

Polecane posty

Gość izunia1980

Witam, zastanawiam się do kiedy Wasze pociechy korzystały ze spacerówki?? Mój syn ma 2 lata i zastanawiam się czy jeszcze do przyszłego roku trzymać spacerówkę czy pozbyć się jej

Gość ftygiuhollk
moja córa ma półtora roku i żadko uzywamy spacerówki sądze ze do 2 lat będę jej uzywać le i tak sporadycznie .. sa dzieci takzwane lenie które jeżdza nawet do 5 lat w spacerówkach ale dla mnie to przegięcie jest ja sądze ze najdłuzej to do 3 lat bo to już jest wiek ;/

Gość izunia1980
Owszem masz racje ale w moim przypadku to jest trochę inaczej. Od dwóch lat co dzień jeździmy na rehabilitację wiec wózek jest konieczne nawet jak młody idzie obok. Mieszkam w dużym mieście i podróżowanie samochodem to koszmar...na zakupy wolę już jechać wózkiem. Od września mamy kolejne co dzienne wyjścia na ćwiczenia i zastanawiam się jak to będzie na wiosnę...czy synek nie będzie za duży na wózek. W mieszkaniu każdy metr jest cenny wiec nie chcę żeby niepotrzebnie zajmował miejsce.

A duza masz ta spacerowke? Moze sprzedaj swoja, a kup jakas malutka "parasolke", ktora nie zajmuje miejsca... Nawet moze byc uzywana, bo w koncu i tak nie posluzy nie wiadomo jak dlugo, ale jednak w Twoim przypadku moze sie jeszcze przydac...