Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgddfgfgfffg

Wiecie, że na tyłach biura poselskiego Leppere było jakieś rusztowanie

Polecane posty

Gość rgddfgfgfffg

http://www.obnie.pl/index.php?option=com_videoflow&task=play&id=1397 możecie zobaczyć tutaj A 17 czerwca w swoje urodziny A. Lepper pisał tak: "Kochani Przyjaciele i Znajomi z FB. I zaciekli Dyskutanci też ;-) Serdecznie Wam dziękuję za pamięć i życzenia urodzinowe. Szczerze powiem, że takiej sympatii się nie spodziewałem. Dzięki Wam chce się żyć !!! I nawet te 100 lat nie wydaje się za długie. Dziękuję !!!!!!!!! Waszych wiadomości nie kasuję żeby móc je czytać w trudnych chwilach !!!!!"

Gość fmnngjkgngfkjgdjfkgd
up

Gość Ataman Ryps
TUSK PRZEMAWIAJĄCY W GMACHU SEJMU I SENATU NA WIEJSKIEJ ROZWIĄZUJĄCY III RZECZPOSPOLITĄ I PROKLAMUJĄCY POWSTANIE IMPERIUM OBYWATELSKIEGO POLSKI, przy aplauzie zidiociałych zwolenników PO i jej polityków a także z nieliczną opozycją wewnątrzparlamentarną, która jednak nie ma znaczenia: http://www.youtube.com/watch?v=MYK6sTNhVL8

Gość kafetonicmadrego
Mnie chodzi o to, że nawet jak się powiesił to mieliście tego nie pisać, a teraz może was uratować na zachodzie jedynie jak napiszecie, że powiesił się i po sekcji zwłok wykryto u niego ogromnego guza mózgu. I tyle. I to was uratuje w uni bo inaczej po was. Angliki was rozdrapią i tyle.

Gość ubarerro
ciekawe to rusztowanie, szok stoi zupełnie bez sensu

Gość kafetonicmadrego
Bo wy żle piszecie w gazetach -z wszystkim lecicie. A na zachodzie tak nie ma. Myśli się nad tym co się wpisuje i leci się po przemyśleniu do gazety. A np. jak ja miałam proces i poleciałabym z tym do gazety to jesteście teraz po Bachledzie już martwi. Bo niczego już nie czytają tylko o Lepperze. Co tam napiszecie tak sobie jadą. To żle :( Politycznie , wszystko. Można powiedzieć to samobójstwo spadło im Z NIEBA. A oczywiście to diabelska sztuczka. Nie dajcie się im w gazetach - tyle wam napiszę. Tylko wtedy macie rację - inaczej po was i tyle :(

To, że nie ma śladów walki nie znaczy, że popełnił samobójstwo. Ciemny lud.

Gość Imperium Tuska
Ciemny bo piszą na forach takie łajzy jak ten czarny z góry..

Gość ubarerro
mógł mu ktoś kazać popełnić samobójstwo bosz :O ewentualnie jego syna też mógł ktos otruć bo ma zatrutą wątrobę i czeka na przeszczep ale podobno nie przeżyje wszystko przez politykę

Gość kafetonicmadrego
Wiecie sklepy to macie tu już tylko cudem. Od Boga. Dosłownie. To ja już nie mam z tym nic wspólnego. Przepieprzycie sobie sklep;y to będziecie głodować. Ci na zachodzie - jedna chołota, bez obrazy. I ja mam chcieć tak żyć, tak? No wiecie co... to jest uwłaczające - wybaczcie :( Znaczy to nie jest chołota - to jest specyficzny rodzaj inteligencji. KAROL KOT to jest i ja tam lat 35, tak? Na takie towarzystwo zasłużyłam - Karola Kota. Bo czemu ludzie się wieszają. I wiecie jeszcze ten mój brat - ja mu dałam dobrą rade bo chodzić do pracy żeby się przeze mnie/ciebie ludzie wieszali to jest BEZ SENSU. Po prostu BEZ SENSU i tyle. Do pracy można chodzić jedynie po to , żeby zarabiać i koniec :( No i cos z sensem robic - iść , ludzi mordować i się cieszyć że mam pracę. Bez sensu. Dopóki z sensem pracowałam to mogło być, a teraz? Ale od 2005 już coraz mniej tego. Jednak powiem wam, że na koniec trochę mnie pogięło, że pełno gierek wymyślałam dzieciom, ale wiecie szkoła była taka, że i tak nikt nic nie robił, a z drugiej strony można to potraktować, że sobie ograłam mój kiepski początek. I wiecie - no w wisielca grać to nie jest nic strasznego i tyle. Po angielsku to się tak samo nazywa. Jedyny zarzut, że to miałam tak prowadzić by z tego ZAWSZE jakaś nauka szła. Ja im pózniej grupy słówek wypisałam. Ale miałam sobie to lepiej przemyśleć wiecie. Mimo wszystko. No i tyle. Że gra się tak nazywa. Jak sie chciały tak bawić dzieci? tyle. Tylko zawsze miałam coś nowego wymyślać im tam, ale tego juz nie pamiętam jak to było wiecie - tyle wam napiszę.

Mogli mu nawet coś podać. Coś, co nie będzie widoczne w sekcji zwłok.

Gość ubarerro
są takie środki co mają otumaniający wpływ a później nie mozna wykryc w organizmie

Np. chloroform

Gość kafetonicmadrego
Powiem wam jak ja bym nie była nauczona sama tak książką myśleć to ja bym więcej te dzieci z tego wisielca nauczyła niż z tej ksiązki - tam rozkład materiału słówka powypisywać , małe dzieci i mozna grać. Pózniej zdanie napisz. Dialog ułóz i odegraj na temat. Takie rzeczy miałam robić, a ja się przejmowałam , że książki mam złe. Młodsze dzieci mniej słówek, starsze więcej - zawsze jakiś temat i wio. Proste rzeczy, pytania. I tyle. No to to żle , a reszta bez znaczenia i tyle. Od czasu do czasu trochę gramatyki i koniec :(

Gość ubarerro
miesiąc temu jego doradca popełnił samobojstwo

Gość kafetonicmadrego
Wiecie on przesadził JEDYNIE z tym, ze za bardzo kierował się na USA. I to wszystko. Naprawdę. Jedyny powód. Ja też ktoś mi powie. Nie - ja się żle kierowałam. Ja na Londyn nie miałam szans - na życie tam i nie chciałam wcale tam jechać. Obecnie też - ABSOLUTNIE. Wy tego nie rozumiecie co się tam stało. Po prostu dyrektorka LESBA zaklepywała sobie pracę do emerytury pozbywając się mojej matki. A jaką miała rację? Były to lata, że Karol Kot w Krakowie już nie żył. I to mieli wiedzieć i PO NIEJ. Bo to skojarzyli, a tak? Na przykład wykończyła moją matkę. Ona najbardziej. Bo nigdy nie umiała się z biologiem dogadać. A jeszcze jakby przyszła jakaś mężatka, z dzieckiem - po niej. I tyle wart wiecie BEZSENSOWNY paszport. Bo wy tego nie rozumiecie. Po jej powieszeniu powiesili się wszyscy tam i wszystko przez paszport amerykański także nie o to chodziło mojej matce i tyle. Sama miała odejść ktoś powie. JAK? Nie dało się. Jedynie, że pożar wywołuje - to ją mogło uratować i teraz jeśli matka jej dobrze życzyła czy dobrze chciała dla niej to TYLKO TAK JĄ MOGŁA URATOWAĆ, tylko tak. Bo ona wiecie z tą dyrką, ale ona jej nie dała rady i tyle. Już prędzej tej mojej matce. Bo czemu nie chcę mieć nic wspolnego z tą domniemaną matką mojej matki. Bo miała wiedzieć, że ona ma amerykański paszport i że nie da jej tak rady. Ona wszystko załatwiała tym paszportem - wy tego nie rozumiecie. A jak ona go dostała. I dlatego ona się zabiła bo wiedziała co robi. Ją da na służbę, a póżniej to juz może tam uczyć nawet profesor I TAK NIKT JEJ NIC NIE ZROBI. I tyle. I nic jej nie obchodziło, nikt. Wy tego nie rozumiecie. Dlatego ja nie mam paszportu i ja z tego nie robię żadnej katastrofy życiowej bo to jest bez sensu i tyle. No ale katastrofa to włosy Indian. Nie wiem. To jest moja życiowa katastrofa - a papier to tam. Jakiś tam mam. Na jedno wychodzi choć nie zaszkodzi go mieć.

Gość kafetonicmadrego
Bo to by skojarzyli - tak miało byc - i tyle miałam napisać wyżej. I tyle. A teraz idę i koniec. I co? Nie da się Polski Lepperem wykonczyć? IDEALNIE. Nikt go nie lubił, a przecież jakieś poglądy miał :(

Gość kafetonicmadrego
No i co? Nie została moja matka wynarodowiona przez swoją matkę? Piękna matka - domniemana ale matka. A dalszy ciąg? Po co komu pogrzeb z HUKIEM po miesiącu. Do dołu mieli wrzucić i koniec. Pod płot i tyle. Nie - wielki pogrzeb POŚMIEWISKO - pogrzeb ślub. Bez przesady. Ona NIGDY tam nie wróci. Na dodatek przegrała z lesbą, która jedyne co miała to paszport USA - w Londynie. Przecież to jest JEDEN SKANDAL. I tyle. I jeszcze wam napiszę - wiecie ile NA PEWNO kosztuje zrobienie mumii ze zwłok PO MIESIĄCU rozkładu? Całe jej studia tyle nie kosztowały na pewno, a po co one były to się zapytajcie Niemców i jej matki DOMNIEMANEJ ciągle. I powiem wam już w Polsce ludzi są mądrzejsi i jak była seks afera Lepper to Aneta Krawczyk poszła po badania genetyczne. A tam? ???

Gość Imperium Tuska
Służby PO-zbyły się Leppera ??? ...dlaczego dopiero teraz ??? Ano z prostej przyczyny murzyn zrobił swoje murzyn może odejść. Wykreowanie Leppera przez służby na wojownika walczącego o dobro rolników (a teraz na zaszczute niewiniątko pokrojem Barbary Blidy) służyło zbudowaniu przed wyborami w 2005 roku potencjalnego koalicjanta dla PiS-u. Służby wiedziały że gra na PO-PiS może być blagą Kaczyńskiego i odciąganiem nieuchronnej wojny republikanów z komuną. Na wszelki więc wypadek wyciągnięto kolejnego śpiocha z worka i aktywowano jego legendę PR-owskimi zagrywkami, jak wysypywanie zbóż na tory czy palenie opon przy jednocześnie silnej medialnej promocji. Widać to szczególnie dosadnie, jeśli zestawić to z obecną walką z kibicami gdzie jedynie z powodu kilku politycznych prześcieradeł zamknięto kilka największych stadionów w Polsce, natomiast cieć - rolnik ewidentnie łamiący prawo i niszczący cudza własność był od rana do wieczora pokazywany i promowany w polskojęzycznych mediach i żadne służby porządkowe dziwnym trafem go nie aresztowały, BA! Nawet nie przeszkadzały! Pamiętacie aferę z Talibami z Klewek? Po czasie okazało się, że faktycznie przylatywali tam i wylatywali bogaci Arabowie, co pokazano w dokumencie TVP. Skąd niby Lepper o tym mógł wiedzieć jak nie od swoich przełożonych w służbach? A więc, Lepper wykreowany na drugiego Pawlaka skutecznie dzięki przekreśleniu przez PO akcji PO-PiS został „dospawany do Kaczyńskiego, jako balast i dywersant. Z drugiej strony poprawiono Kaczyńskiemu Giertychem kolejnym agentem udającym z kolei prawicowego katolika (swoją drogą czekam teraz na martwego Giertycha zabitego przez „prawicowego oszołoma). Lepper wykonał swoją robotę, wywrócił do góry nogami rząd Jarosława Kaczyńskiego. Potem dali mu chwilę spokoju, aby jego temat „ostygł w mediach a teraz gdy Polska wbrew jadowitym i obłudnym deklaracjom Tuska (dzisiaj) mimo wszystko żyje jednak raportem Millera i widzi tą blagę, służby zdecydowały, że skoro 50% Polaków nie kupuje (wg. sondaży) tzw „raportu Millera, więc trzeba sprawę przykryć jakimś wypierdem. Lepper był w tym przypadku idealny - „samobójstwo byłego koalicjanta PiSu tuż przed wyborami, będzie zaczątkiem do rozpętania kolejnej nagonki domysłów i spekulacji przeciwko PiS, równie rzetelnych co orzekanie o „prawicowości mordercy z Norwegii. Kolejna sprawa do przykrycia to wybory w Wałbrzychu, które trzeba powtórzyć z powodu kupowania głosów przez PO - kolejna smrodliwa historia. Pytanie ile jeszcze innych pieczeni tu się będzie piec o których nie wiemy? A teraz pytanie za 100 punktów - czy Leppera powiesiła ta sama ekipa co wieszała po więzieniach ludzi z procesu Olewnika czy procesu Papały? Polska wkroczyła zamachem w Smoleńsku a potem zabójstwem łódzkiego działacza z PiS przez byłego działa PO w bardzo niebezpieczny okres. Rządzące nami kreatury służb z PO / PSL / SLD prą bezpardonowo do coraz bardziej zuchwałych czynów. Śmiem twierdzić, że jest tak gdyż tracą grunt pod nogami. Gospodarka Polski leci na pysk, chwilowo reasekurując się kolejnymi kredytami, jednocześnie Kaczyński ma poparcie w kraju jak nigdy dotąd choć ukryte, bo przykrywane fałszywymi sondażami. Tusk jednak musi utrzymać władze, gdyż przekręty lodziarzy po przejęciu ministerstw przez PiS (nawet rządem mniejszościowym) będą nie do ukrycia, i nawet sztab cyngli z Czerskiej tego nie zatuszuje. Smród strachu szczurów uciekających z okrętu który tonie, będzie coraz większy, szykujmy się zatem na kolejne wstrząsy, coś mi mówi że to dopiero wiatr przed burzą. .............................. Redakcja „Gazety Polskiej dysponuje dowodami, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego dotyczące „afery gruntowej. Informacje w tej sprawie znajdą się w najbliższym numerze „GP. Czyżby to była ta "główna" pieczeń ? ............................. Jak grzyby po deszczu zaczynają się pojawiać filmiki, spekulacje i wypowiedzi wybielające Leppera, robiące z niego zaszczutego kozła ofiarnego, męczennika podobnego do Blidy - już wiecie na czyj młyn leci ta woda ??? Moja teza z rozpoczęciem kolejnej nagonki na PiS była chyba trafiona.

Gość szjkoda go
a wiecie ze miał składać zeznania w sprawie Kaczyńskiego i na pewno Tusk go uciszył

Gość Imperium Tuska
Tusk szykuje bat na ostateczną rozprawę z wszelką opozycją w kraju.. To już trwa...

Gość o tak o
owieczka spadaj, bo nic nie wnosisz a farmazony takie wypisujesz ze sie nie da czytac, zadnego ladu ani skladu :O

Gość Imperium Tuska
jak to było do mnie to musisz być wielkim idiotą, żeby nie widzieć jeszcze pewnych faktów i ciągu wypadków ale po prostu nie chcesz widzieć bo swoich opluwac nie będę...

Gość o tak o
imperium tuska, nie to nie do ciebie to bylo do kafetonicmadrego... :O pisze takie glupoty ze czytac sie nie da :O

Gość odpiertol się od owieczki
najmądrzej tu prawi! pozdro owca

Gość W0
kafetonicmadrego - to ta wariatka co wypisywała na kafe jakieś bzdury o Alicji Bachledzie. Poznaje po pojebanym sposobie pisania. To schizofreniczka jakaś.

Gość kafetonicmadrego
Dziękuję wam za uznanie. Jeśli mogę jeszcze coś z sensem napisac to to, ze Lepper ZA BARDZO przejmował się rodziną, a oni wykształceni zobaczcie WSZYSCY NA NIEGO. I wiecie - mądrze napiszę tak - MAJĄ RACJĘ i mieli jeśli konto bankowe czy konta bankowe ojca zostaną NIENARUSZONE i tyle. I wiecie - chyba chodziło o to, żeby dzieci mogły do USA wyjechać. No to zostawił im pieniądze i mogą tam się wszyscy udać, nie? Dla mnie to tylko tyle w tym jest, że te 3 dzieci to wyjadą do USA ta rodzina i tam się będą mieć dobrze wiecie jako rolnicy i w ogóle. Z Polski. No chyba po nim jechali, ze on tyle niby robił, a wszystko bez sensu. Prawdopodobnie ta synowa. Także to jest panstwo do wykończenia nim choć tyle ile - rolnictwo i tyle. No ale ta rodzina? I tyle. Wszyscy na niego, a kto zarobił więcej od niego, nie? Zarabiał tez rodziną, no ale... ich było 9 dzieci w domu wiecie. Ta synowa chyba nie rozumiała tego, że on jest z rodziny gdzi matka miała 9 dzieci. I wiecie - kto wie czy się też nie powiesiła bo tak cicho. Nie wiadomo i tyle. Taka jest moja wersja, a wyniki sekcji zwłok bym utajniła i tyle. I zrobiła z tego WIELKĄ TAJEMNICĘ. Bo róznie bywa - czasem ludzie byle co robią a okazuje się, ze nowotowry mają, nie leczeni. Wiecie - zeby nic nie było na rodzinę oficjalnie. Bo przecież taki rodzinny człowiek, prawda? Niesamowita historia i tyle :(

Gość kafetonicmadrego
I wiecie tyle to wszystko warte - taka prawda i to jest JEDYNA prawda o życiu. Ja bym pisała o zdrowiu dalej, zeby coś z tego było z pożytkiem. Że wyniki sekcji są niejasne i takie rzeczy. Dużo o zdrowiu, ale nasi zaś zrobią polityke i tyle. A on się pewnie będą myśleć powiesił przez Kaczynskiego, ale wiecie napiszę wam on miał się przejąć tą rodziną a tak zaczął robić te seks afery bo miał ich gdzieś, ale trochę tam racji też miał. No ale się nimi posługiwał i tak dalej. I oni musieli zapychać, a on? I teraz zobaczcie - co on miał w sumie być. Ja wam powiem. On myślał dobrze i nic z tego bo Polska to są INDIANIE słuchajcie. W lesie siedzą i tyle. I tu leśnik jest ważniejszy. Nie umiał tego wymyślić i po nim. On się chyba bał, że w ogóle posłem już nie będzie, nie? Tak mi sie wydaje. Zaraz jeszcze poczytam więcej.