Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupelnie nie wiem.

do kogo najpierw isc po skierowanie? Musze sie dostac do ortopedy.

Polecane posty

Gość zupelnie nie wiem.

potrzebne do niego jest skierowanie? jak tak, to piszcie wszystko co wiecie, bo w necie nie moge znalexc.

Gość fefwfw
a co ci ?

Gość a co ci jest konkretnie?
bo może wystarczy chirurg. Pracowałąm kiedyś w przychodni i wiem, że do ortopedy kolejki są ok 2-3 miesięczne.

Gość nr 1 to lekarz rodzinny może
tylko takie skierowanie wystawić nikt inny ....chyba ze polecisz prywatnie

Gość zupelnie nie wiem.
mam retrogemie :) i musze isc do lekarza, tlyko mama mi mowi, ze to ja mam szukac do jakiego i do jakiego mam isc najpierw bo potrzebne jest skierowanie. tylko do jakiego?

to chyba raczej do ortodonty a do niego bez skierowania

Gość do ortodonty masz iść
wada z grupy dotylnych wad zgryzu, związana z zahamowaniem doprzedniego wzrostu żuchwy oraz ze zmianami w budowie tej kości. A DO TEGO MUSISZ MIEĆ SKIEROWANIE OD SWOJEGO DENTYSTY Z PRZYCHODNI .ja tez jak jechałam z dzieckiem to MUSIAŁAM iść po skierowanie

Gość zupelnie nie wiem.
CZYLI TAK; NAJPIERW IDE DO SWOJEGO DENTYSTY PO SKIEROWANIE, TAK? TYLKO MOJA DENTYSTKA POWIEDZIALA ZE UMYWA OD TEGO RECE TAK DOSLOWNIE POWIEDZIALA! MIALA TAKIE PRAWO CZY ONA MUSI MI TO DAC?! POTEM JAK JUZ DOSTANE IDE DO ORTO A POTEM ON TAKZE WSPOLPRACUJE Z CHIRURGIEM? :)

to idź do dentysty albo ortodonty, jak tu mówią, ewentualnie później dostaniesz skierowanie do chirurga szczękowego.

Gość zupelnie nie wiem.
CZYLI NIE JEST POTRZEBNE SKIEROWANIE, TAK? BO NIE CHCE TAKIEJ SYTUACJI ZE PRZEZ TELEFON UMOWIE SIE NA WIZYTE, BEDE CZEKAC 3 MIESIACE, A TU GDY BEDZIE JUZ WIZYTA OKAZE SIE ZE NIE MOZE MNIE PRZYJAC BO SKIEROWANIA NI MAM:(

no to rejestrując się, dowiesz się czy jest ci potrzebne skierowanie, czy nie. Moim zdaniem do ortodonty nie jest potrzebne, ale mogę się mylić.

Gość zupelnie nie wiem.
masz na mysli, ze przez telefon, tak? bo mieszkam niedaleko katowic, czy mogliby mi taka powazna operacje zrobic wlasnie tam, czy lepiej juz jechac do jakiegos lepszego szpitala np w krakowie?:)