Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Treba dbać o siebie

po cesarce solarium

Polecane posty

Gość Treba dbać o siebie

jestem po cc 7tygodni i 3dni tez chce isc solarke i moim zdaniem fajnie jest zadbac o sibie a nie byc tylko kura domowa i ninia maz napewno bedzie zachwycony ze chce sie podobac dalej a nie chodzic jak mamuska tylko przy dziecku i nie myslec o niczym innym, dziecko ma wszsytko jest zadbane i wogole to ja tez chce byc zeby sie nie swtydzilo potem mnie;P pozdroooo

a ty sie tu nam tłumaczysz z tego solarium, czy co? bo nie kumam? i od kiedy dbanie o siebie=smazenie na solarium:O dla mnie solarium to szczyt obciachu, okropna skora i wyglad wiejskiej lali spod remizy:D:D

Gość zyzka 3oplo4
jak solarum nazywasz dbanie o siebiw, buububuuhhahah to brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje wiedzy, lepiej idz zrob cos z cycami do pasa i rozstepami. masaz jakis a nie juz cipe ledwo co obeschło smazyc w solar

oj nie przejmuj sie tez sie zastanawialam dzisiaj ile po cc trzeba odczekac zanim sie wybiore na solarium bo nie bylam ponad rok a w ciazy sie na slonce nie wystawialam i chcialabym po porodzie cos dla siebie ale niestety tu nikt nie powie ci uprzejmie ile wg niego mozna odczekac tylko zaraz zaczynaja cie wyzywac i nazywac pustakiem ja mysle ze ze 2-3 miesiace trzeba zaczekac :)

kiedys mialam wrazenie ze mozna tu bylo soptkac madrzejsze osoby ale jednak sie mylilam przewazaja debilki

Gość zyzka 3oplo4
jak debile pytanie debilne odp

debilne to sa topiki w stylu:nie mam okresu,pobolewa mnie podbrzusze,uprawialam seks w dni plodne i wyszly mi 2 kreski w tescie ciazowym-czy jestem w ciazy? a nie normalne pytanie czy po cc mozna sie wybrac na solarke skoro wiadomo ze w ciazy nie mozna

Treba dbać o siebie W JAKIM TY SIWECIE ZYJESZ ZE NIE WIESZ ZE NIE KAZDA P OPORODZIE JEST KURA DOMOWA HEH ze wsi sie urwalas,ja nie narzekam na brak czasu dla siebie i znajomych

Gość eeeeeeee????????
A od kiedy solarium oznacza dbanie o siebie? Wręcz przeciwnie, chodzenie się smażyć to oznaka braku elementarnej wiedzy o dbaniu o skórę i dobrowolne przyspieszanie starzenia i zmarszczek. O zapraszaniu raka nie wspominając.

Gość MIKUSIA 8787
Ja tez mialam cesarke i tez z jakies 5 tyg po bylam na solarium, ze 3, 4 razy bylam,nic mi sie nie stalo, przed ciażą uwielbialam sie oplac,byłam zawsze opalona,a wiadomo ze w ciązy nie wolno, urodzialam na wiosne,a ja blada jak ściana, ja tez nie rozumiem czemu tak wszyscy to potępiaja,Bożee, inni sie smażą godzinami na słońcu,na plaży,a Ciebie ,że pojdziesz na 10 min na solarium to jest wielkie potepienie, to juz nie te czasy,że możesz sie wylegiwac godzinami na balkonie czy plaży,teraz obowiązki,a człowiek tez by sie chcial dobrze czuć,kiedy wszyscy w koło poopalani,ja nie mam nic przeciwko..:)

Gość mkbggklp'p
ja się opalam na spacerkach z dzieckiem i wszyscy pytaja czy byłam nad morzem :p

ale dbanie o siebie solarka tak?he he nie slyszalas,ze to szkodliwe i wyglada sztucznie i tandetnie

Gość jolkia54
iesniury kołtuny - kiedy w y zrozumiecie ze opalenizna to obciach to raz a dwa jak w 21w mozna nie miez swiadomosci , co wy chlopki jestescie?

Gość bJkd
czekoladki, buhahaha :D a skwierczcie sobie, skawaruchy, potem wszystkie wyglądacie na sprzedajne 45tki. opalenizna postarza jak sto pięćdziesiąt, ale co kto tam sobie woli :D:D:D:D

Gość wnioskuje......
jak to opalenizna to obciach??? to jakis nowy trend wprowadzony przez glupiutkie nastolatki?? Pzeciez ladnie opalona skora wiadomo ze nie na czarno ale opalona to wyglada bardzo ladnie ...

Gość larysa26
ja byłam 2 tyg.po cesarce na solce ale to dlatego,że zapomiałam o tym,że miałam cesarkę-przyyysięgam..po prostu zapomiałam..pewnie dlatego,że w sumie 3 dni po tej operacji ja się czułam jakgdbyb nigdy nic...jakbym nigdy krojona nie była...

Gość gośćAnia
Nie powinnaś absolutely opalać tej cześci ciała - szczególnie na solarium - proces gojenia jest długi, po 6 tyd zaczyna się blizniwanie - lekarze używają specjalnych nici i specjalnego kleju -! Powinnaś porozmawiać na ten temat z lekarzem

Gość gość
idiotko temat z 2011! po co podnosisz?

Gość gość
idźcie kiedy chcecie tylko zaklejcie miejsce szycia :) i uważajcie bo wam się mleczko przegotuje hehe :)

Gość gość
Ja poprostu nie wierze jezeli ktos woli isc do solarium to niech sobie idzie a nie musicie odrazu obrazac inne osoby