Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DENIS313131

Co myslicie o smierci leppera??

Polecane posty

Gość DENIS313131

?

Gość KSU Jabol Punk.
jebać pierdolić kurwa jebana mać

Gość tragiediiia
żal

Gość cze bocik
poka wirusy :)

Gość za reżimu tuska zbyt
wielu juz zginęło w dziwnych okolicznościach.

Ktoś na fakt pl wymienił je : 23 grudnia 2009 -- znaleziono powieszonego dyrektora generalnego kancelarii premiera D. Tuska. 27 kwietnia 2010 -- znaleziono powieszonego szyfranta wywiadu SWW. 7 lipca 2011 -- znaleziono powieszonego oficera kontrywiadu SKW. 5 sierpnia 2011 -- znaleziono powieszonego byłego marszałka wicemarszałka sejmu. Świadkowie w sprawie Krzysztofa Olewnika też się sami popowieszali ....i to ilu? Co łączy te wszystkie przypadki? Łączy je m. innymi to, że -- jeszcze przed sekcją zwłok -- padło stwierdzenie lub tylko sugestia, że to "samobójstwo". Ja jeszcze dodam współpracownika Leppera, który popełnił samobójstwo bodajże w czerwcu.

Gość faktem jest to, że to było
morderstwo, niezależnie od tego, czy Lepper powiesił się z własnej woli; czy ktoś to upozorował. Doprowadzenie kogoś do samobójstwa to także...

Gość kafetonicmadrego
O to jest dobre - ten olewnik w tym. A z Niemcami czy Holandią nie mozecie handlować tym mięsem? Musi być USA? Bo on za to oddał życie że też tak myślał. To miał docenić katastrofę lotniczą bo i tak nie mógł pływać. I tyle. A on? Nie docenił Smoleńska i po nim - do piekła. Ja to wiem :(

Gość faktem jest to, że to było
Kto może stać za śmiercią Leppera? Jak myślicie?

Gość kot wie
;)

Gość nvdlsml
kafetonicmadrego----> wypierdalaj stąd OWCA

Gość myślę że to nie było
samobójstwo, pomijając jego silny charakter, plany na przyszłość, to po prostu nie da się stwierdzić czy ktoś popełnił samobójstwo bez wyjaśnienia okoliczności zdarzenia oraz sekcji zwłok! Poza tym dlaczego wszędzie trąbili od razu to samobójstwo ale nie powiedzieli czy to tabletki sznurek czy cokolwiek innego? Skwitowanie że to samobójstwo jest tylko dla prostych ludzi którzy łykają cokolwiek, bardziej dociekliwi nie mogą liczyć na jakieś konkretne informacje

Gość GościoooO
Po pierwsze straszna jest "strata" człowieka a po drugie polityka. Lepper wbrew obiegowym opiniom nie był populistą-coś tej polskiej wsi dał. On robił rzeczy o których mówił na wiecach kiedy inni o nich zapominali...

Gość samobójstwo wspomagane
jeszcze jedne mord PO-lityczny.

Gość Karczmarztomprawdyciniepowie..
Że to przykre.

Gość Lepper był kanalią
może jakimś cudem zrozumiał, że nią był i targany wyrzutami sumienia i bezsensem własnej podłej egzystencji postanowił zakończyć żywot. Dla mnie nie ma w tym nic szczególnego. Ludzie dążą do władzy, bo mają poczucie, że wtedy coś znaczą. Cieszą sie szczególnym traktowaniem i unikaniem konsekwencji, za łamanie prawa. Czasami tak jest, że ludzie którzy już mają wszystko, władzę, kasę, zdają sobie sprawę, że to jest gówno warte i kończą ten kierat życia.

Gość Lepper był kanalią
he he he nie ma silnych cvharakterów. Można mieć dystans i być wyluzowanym. Ale to nijak ma się do chęci życia. Dużo silnych osobowości, na wysokich stanowiskach ćpa, pije, a to raczej nie jest objaw miłości do życia i miłości własnej. Mi się wydaje że się zwyczajnie załamał wyrokiem sądu. Już trochę odsiedział. No i gdzie ta jego siła psychiczna ahahahahah

Gość GościoooO
Lepper był kanalią. Przestań umoralniać i obrażać zarazem. On nie tak jak np Tusk przy władzy dla samej władzy.On miał plany,chciał coś zrobić...

Gość Lepper był kanalią
człowiek, który gada głupoty "jak można zgwałcić prostytutkę " i śmieje się z tego jak prosie, wg mnie ma problemy z sobą. Teraz nagle po śmierci okazuje sie, że wszysscy szanowali tą kreaturę bu ha ha ha polska cholerna natura, za życia zbluzgać, a po śmmierci wynieść na ołtarze. Ja wiem, że był zły, a wszystko co złe spali się w piekle.

Gość GościoooO
Hehe no bo jak można zgwałcić prostytutkę?

Gość GościoooO
Pani Aneta Krawczyk,która jest osobą nie wiedzącą kto jest ojcem jej dziecka(bodajże 5 kandydatów)nie może a przynajmniej nie powinna być traktowana na poważnie.Oskarżać to każdy potrafi ale udowodnić prawdziwość swych tez to juz nie...

Gość Twój^Psychiatra
To jasne, że w tym maczał palce nasz cesarz najświętsze Słońce Peru Tusk... Co do motywów to jest klika wszystkie korzystne dla PO i PSl...

Gość Lepper był kanalią
Nawet prostytutka ma prawo powiedzieć nie. Zwłaszcza obleśnemu lepperowi. no ale cóż, widocznie, masz swój własny system wartości

Nic nie myslę, tylko nie spodziewalam sie po nim samobójstwa :o taki chojrak był zawsze, wypyskowany, pewny siebie :o w życiu nie obstawiałabym że coś takiego zrobi.

Gość Lepper był kanalią
tak GOścio tak, biedaku broń go kreatura, kreaturę zawsze pozna i obroni

Gość tako rzecze Korwin-Mikke
"Gdy otrzymałem telefon w sprawie śmierci śp.Andrzeja Leppera, pomyślałem, że nerwy tego człowieka zawiodły. Choć nie robił wrażenia sensata jak np. śp.Barbara Blidowa. Ale cóż: zdarza się. A po dziesiątym telefonie włączyłem telewizor i zacząłem wsłuchiwać się w wypowiedzi różnych ludzi. Po czym przestałem wierzyć, że to było samobójstwo. W szczególności przekonał mnie o tym p.Piotr Tymochowicz. Nb.: człowiek, który zniszczył Leppera. Przerobił wziętego trybuna ludowego na mówiącego sztucznym językiem układnego polityka w garniturze. I Lepper stracił swoich zwolenników. Na miejscu policji hipotezę samobójstwa odstawiłbym do rezerwy. A potem dowiedziałem się, ze miał ciężko chorego syna. Tu już całkiem przestałem wierzyć w samobójstwo. Mężczyźni mający chore dzieci tego nie robią. Pytanie: o czym niebezpiecznym dla "Bandy Czworga" wiedział Andrzej Lepper i co pragnął wysondować p.Tymochowicz? "

Gość GościoooO
Ej ej jeśli bierze za to pieniądze to klient odbiera towar-zasady wolnego rynku. Nie trzeba było brać... Hahah niewinne prostytutki. Auschwitz-Birkenau.