Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DENIS313131

Co myslicie o smierci leppera??

Polecane posty

Gość gred_wawa
ORmo widac ze ci z Pisu juz ciebie całkowicie otumanili

Gość ORmO
ORmo widac ze ci z Pisu juz ciebie całkowicie otumanili a ciebie WSI 48 i Żydowska Gazetja Wybiórcza pisana przez gościa piszącego dla Ruskiego szmatławca szkalujące teksty na Polaków :)

Gość gred_wawa
Jakby Kaczka rządziła to byśmy byli w stanie wojny z Rosją i z Niemcami a dług za PiSu wyniósł by nie 55% a 75% Wole PO niż PiS. NIGDY NIE ZAGŁOSUJE NA TEGO HAMULCOWEGO J.Kaczyńskiego i PiS UJADAJACE pisowskie KUNDLE malo wam nastepnej porazki w wyborach???? Juz wam NIC nie pomoze - piana z wscieklosci cieknie wam po tych pisowskich mordach - hau hau hau hau

Gość gred_wawa
PIS-owska nacja działa w mysl zasady. Modli sie pod figura a diabła ma za skórą. Oni co innego myślą,co innego mówia,a co innego jeszcze robia,co tez widac słychac i czuc!!! PIS-u

Gość ORmO
Jakby Kaczka rządziła to byśmy byli w stanie wojny z Rosją i z Niemcami a dług za PiSu wyniósł by nie 55% a 75% Wole PO niż PiS. NIGDY NIE ZAGŁOSUJE NA TEGO HAMULCOWEGO J.Kaczyńskiego i PiS UJADAJACE pisowskie KUNDLE malo wam nastepnej porazki w wyborach???? Juz wam NIC nie pomoze - piana z wscieklosci cieknie wam po tych pisowskich mordach - hau hau hau hau nadużycie informacje wyssane z palca inwektywy wyzwiska na razie to tobie morda cieknie z wściekłości co widać po tym wpisie ja jestem spokojny czubku :) plus głupota Tak się punktuje upośledzonych intelektem wyborców PO...

Gość ORmO
Tusk zabij Czumę... Zobacz jak on pograżył światopogląd jaki zaserwowałeś Polakom... Nie było nacisków... Co z tym Czumą...

Gość meszugene.
ORmO Czy ty się już urodziłeś niedorozwinięty czy to wynik jakieś paskudnej choroby?

Gość ORmO
Wolę nacjonalizm ale za to walkę z korupcją i kraj w którym tacy jak Sobiesiak nie mogą spać spokojnie jak cool premiera, który daje trzepać kasę kolesiom...

Gość ORmO
ORmO Czy ty się już urodziłeś niedorozwinięty czy to wynik jakieś paskudnej choroby? tak to wynik twojego niedrozwiniętego umysłu i niezdolności merytorycznej dyskusji bez sięgania po wyzwiska :)

Gość Mirek ze Szczecina
Ludzie,nie wiem jak u innych mi nienawiść jest obca,ale PIS jest niebezpieczną organizacją o niejasnych celach. Bardzo przypominającą przedwojenną NSDAP,(te co miesięczne manifestacje z pochodniami pod pałac prezydencki)która swą pozycje budowała na nienawiści do innych i ksenofobi. Pan Jarosław osiągnął jakiś pułap w demokratycznym państwie,którego demokratycznymi metodami nie był w stanie juz przeskoczyć,dlatego jak jego przedwojenny poprzednik,do zdobycia władzy absolutnej,postanowił skorzystać z usług sił specjalnych(CBA),afera gruntowa i inne,to żadna walka z korupcją,tylko czystej maści prowokacje polityczne.Poczytaj sobie o spaleniu Reichstagu i sprawie Antonowa,wiele zrozumiesz.Poza tym,jesli chodzi o rzadzenie,to PIS był strasznie nieudolny,nie mówiąc nawet w skali kraju,lecz nawet na szczeblu lokalnym. Pokaz miasto,gdzie by oni rzadzili a miasto by sie rozwijało.

Gość ORmO
POwcy wyzywają czyli dostają pod dupie razem z premjerem....

Gość ORmO
Oj znowu puste słowa za Tuska zwiększyła się ilość podsłuchów, fotoradarów... Za Tuska zamyka się stadiony... Za Tuska pobili na komendzie przywódcę kibiców Legii za obrazę premiera...

Gość Mirek ze Szczecina
ORmO mylisz sie akurat ja nie jestem za PO ani za Pisem

Gość ORmO
Może jak byłbym Ryszardem Krauze czy Ryszardem Sobiesiakiem cieszyłbym sie z rządów PO, ale jako przeciętnemu Polakowi nie wypada mi...

Gość ORmO
Wałbrzych pokazał jak dobrze rządzi PO: -kupowanie głosów -korupcja wyborcza - żądanie wręczenia łapówki łapownictwo bierne...

Gość Mirek ze Szczecina
no jak kibole-hołota a nie kibice chodzą nie na mecze tylko po to by robić zadymę czy jakieś ustawki kiedy niszczy się mienie to jestem akurat za tym, by zamykali stadiony z twoich opisów tutaj widać żeś młody jesteś nie wiele o życiu wiesz

Gość ORmO
Kaczyński jest oszołomem ale nie daje przynajmniej kręcić lodów kolesiom... I znowu ataki na patriotyzm i krzyż... JAk już patriotyzm jest zły i krzyż też to ja nie mam pytań...

Gość Adamo...
a pamiętasz co J.Kaczynski mówił o Ślązakach jak ich obraził

Gość ORmO
no jak kibole-hołota a nie kibice chodzą nie na mecze tylko po to by robić zadymę czy jakieś ustawki kiedy niszczy się mienie to jestem akurat za tym, by zamykali stadiony z twoich opisów tutaj widać żeś młody jesteś nie wiele o życiu wiesz Tak zasada odpowiedzialności zbiorowej to akurat najgorsze co można tu zrobić... Nie wspomnę o rozkładaniu na łopatki Polskich Sił Zbrojnych, zaniżaniu poziomu edukacji i prywatyzacji wszystkiego co jeszcze jest państwowe.. i oddawanie w ręce zachodniego kapitału albo jak w przypadku Orlenu rosyjskiego...

Gość ORmO
a pamiętasz co J.Kaczynski mówił o Ślązakach jak ich obraził To było nadużycie z jego strony.... Ja go za to akurat nie popieram...

Gość ORmO
Ślązakom należy się autonomia...

Gość antos ze wsi
Lepper i prostytutki: Lubił wykręcać ręce, ciągnął za włosy, siłą zmuszał do seksu oralnego bez prezerwatywy tak o Andrzeju Lepperze opowiadała tygodnikowi „Newsweek Jolanta z warszawskiej agencji towarzyskiej. Mówiła również, że przyjeżdżały do niego co najmniej we trzy, żeby wicepremier mógł sobie wybrać, choć z czasem jej koleżanki z branży zaczęły odmawiać mu swoich usług, bo Lepper miał być dla nich zbyt silny fizycznie. Jolanta potrafiła szczegółowo opisać rozkład ówczesnego biura Samoobrony: seks mieli uprawiać m.in. na skórzanej kanapie, z której dobrze było widać godło państwowe wiszące na ścianie naprzeciwko. Stojącą w tym samym pomieszczeniu szafę, w której trzymano partyjne składki, po wszystkim Lepper miał otwierać na oścież i krzyczeć: Bierz ile chcesz, to nie moje pieniądze. To, że Lepper lubił towarzystwo prostytutek, potwierdzili dziennikarzom „Newsweeka mieszkańcy warszawskiego bloku, w którym mieściło się wtedy biuro partii, a także policjanci, dlatego zeznaniami Piotra P. zajęła się prokuratura.

wyciągają smrody, zmyślają, oczerniają.. Na szczęście Polacy i tak znają prawdę. Będzie mi bardzo brakować Leppera :(

Gość Czyński
jednego kutasa mniej dzięki ci Boże