Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czxczxczxc

co myslicie o tej kobiecie??podoba wam sie? photo

Polecane posty

Gość romann443
wyglada staro :/

Gość jest piękna -
nieprzeciętnej kobiecej urody. Witaj pijany kjójićku :):)

Gość jest piękna -
no, mogę chyba zaryzykować kjójićku stwierdzenie, że chyba się troszkę stęskniłem... mało coś ostatnio piszesz, a i zdjęcia usunęłaś... szkoda, że tak Ci dokuczali...

nie usunęłam zdjęć przez komentarze na ich temat :) chyba nie myślisz, że mogłabym się nimi przejąć? :D

Gość jest piękna -
pijany kjójićku jakiż to powód był :):)? czy Twój mail akualny ? mogę później napisać? ( muszę wyjechać niestety )

Gość tolak
jak dla mnie jest przepiękna, nie czaję skąd wasze opinie

Gość uihuewndoj
uwielbiam fora pełne zazdrosnych ludzi!!!! Sara jest przepiękna, ma klase i jest super kobietą , kto ją zna osobiście ten wie. Nic dziwnego, że zapewne połowa koleżanek w skrytości jej nienawidzi. Ona w każdym towarzystwie błysczy i jest gwiazdą. Pewnie jej znajome zielenieją z zazdrości!!! Go Sarenko!! Miej to w dupie, jesteś boska!!

Gość ,bn,mb,b
ja tez nie lubie zazdrosnych ludzi:):) ale wg mnie jest taka sobie...zalozylam temat bo dziwilamsie ze tyle pozytywow zbiera, to tak jakbys widziala zdjecie kupy i i dziesiatki ahow i ehow . zastanawiasz sie o co kaman boto przeciez dziwne.. wiec pytasz ludzi proste... -nie zebym sare do kupy porownywala, no ale wiadomo o co chodzi . nie wiem skad pomysl z zazdroscia...dlaczego akurt tobie przyszla o na na mysl, moze masz sama z tym jakis problem. ps nie przecze ze sara blyszczy moze iblyszczy i niech sobie blyszczy dalej, ja bylamjedynie ciekawa opinii innych i jak widze zdania sapodzielona zprzewaga nawet na nie.. (nieladna) wiec...jednak z moim gustem nie ejst tak zle:)))

nie jest zjawiskowa pięknością, jest ok, na pewno nie brzydka, jak ktoś napisał wcześniej - typowa słowianka, ma świetny styl, ja bym chyba nie umiała tak dobrze dobrać ciuchów jak ta pani,

Gość ona jest bardzo podobna
do jednej youtubowiczki, ale tamta mieszka za granicą, ale jak siostra bliźniaczka

Gość pozytywem napasiony
dla mnie to zjawiskowa,przesliczna istota witam wszystkich

Gość uihuewndoj
haha, dziewczynko która założyłaś tego posta - jesteś śmieszna i jasne, że zazdrosna! Język jakiego używasz mówi sam za siebie!

Gość vegan
uuu, ja ją uwielbiam od dawna, bosssska, trochę jak Serena z Gossip

Gość do założycielki wątku
może Ty nam pokaż jakieś swoje foty, to będzie porównanie, skoro wszyscy wasi zanjomi teiwrdzą, że jesteś ładniejsza, będzie łatwiej oceniać moja droga

Gość ,bn,mb,b
musialabym byc dobrze jeb..ta by wstawiac fotki na forum publicznym. nie juestem desperatka szukajaca potwierdzenia swojej atrakcyjnosci w oczach miliona obcych mi nieznnaych ludzi. dziwi mnie twoj schemat mysleniowy-wyrazam niepochlebna opinie-kieruje mna zazdrosc. dlaczego?? co takiego sprawia zenie mozesz zaakceptowac faktu iz poprostu kobieta ta mi sie nie podoba...nie wiem zastanawiamsie i nie wiem, ale nieistotne skoro uwazasz ze to zazdrosc to tak sobie uwazaj masz do tego prawo. swoja droga...czy ty p0rzypadkiem sama nie masz z nia problemu skoro tak o zazdrosci trabisz??

Gość annnonimmowy
ale chamstwo leci. smutek z osoby która założyła ten temat - po co to zrobiłaś? chciałaś coś osiągnąć czy tak po prostu? w jednym i w drugim przypadku jest to głupie i żałosne. pokaż swoją twarz - z chęcią ja ocenię i WYCENIĘ bo mam wrażenie że właśnie to się tutaj odbywa. nie będę zniżać się do poziomu tej dyskusji, jest to bowiem przykre i przygnębiające że ludzie mogą podbudowywać swoją samoocenę jeżdżeniem po innych. a jeśli chcesz zrobić konstruktywną krytykę to nie w sposób proponujący ocenę. głupia jesteś czxczxczxc i to jest jedyna rzecz nie ulegająca wątpliwości po przeczytaniu tych wszystkich postów. pozdrawiam

Gość cxxcx
po co to zrobilam?? juz wyjasnialam jesli chcesz mnie o9ceniac nie przeczytawszy wszystkich moich postow to marna z ciebie dyskutantka... a jesli przeczytalas-jak sama twierdziszi mimo tego zadajesz mi takie pytania to powinnas dwa razy zastanowicsie wstosunku do kogo-(domnie czy d0 samej siebie) powinnas uzyc slowa glupia. wiec policz do dziesieciu rozluznij miesnie i jeszzce raz przeczytaj watek od deski do deski ze szczegolnym naciskiem na moje wypowiedzi. tam sa odpowiedzi na wszytskie twoje pytania

Gość annnonimmowy
no ale nie odpowiedziałaś na pytanie. jestem facetem

Gość annnonimmowy
nazwę to jednym słowem: ZAWIŚĆ. jeśli masz klasę to zamilcz teraz. żałosne!

Gość lejtron
boska dziewczyna, co za klasa, co za uroda. dla mnie to klasyczna piękność i filmowa uroda. co do założycielki wątku - brak klasy, powiało babską zazdością w najgorszym wydaniu pozdrawiam

Gość tambon x
obłędna dziewczyna, co wy gadacie, jak ona nie jest piękna to ja nie wiem kto jest

Gość SULEJWONS
oooo, fajna laseczka, mi tam się podoba, nogi do nieba, figura modelki, posągowe rysy twarzy, błękitne oczy, ja takie lubię, jako facet dję 10 na 10 i tyle ode mnie

Gość baba_z_gór
jest fantastyczna, dodałam jej blog do ulubionych, będę do niej uderzać i żebrać o przyjaźń. a wy dalej krytykujcie

Gość Pani Arystokracjax
Co do tej blogerki to mniejsza o nią, bo gusta ludzkie są różne, jest oczywiste, że nie każdemu się będzie podobać. Natomiast autorka wątku - współczucie, że ktoś ma taką koleżankę jak Ty. Budować swoją samoocenę czyimś kosztem - masz lepszy dzień wiedząc, że grupa anonimowych zawistnic pojechała po Twojej własnej znajomej? Jeśli tak to jesteś malutka i jak większość zauważyła żałosna. Twoje tłumaczenia nie trzymają się kupy, Twój język woła o pomstę do nieba, zainwestuj czas i energię w słowik ortograficzny. Całe sczęście, że komentujący bardziej skupili się na Twoim idiotycznym zachowaniu niż na tej blogerce. pozdrawiam

Gość SymapopmpON
Chciałem się podpisać pod tym co napisała Pani Arystokracjax i dodać jeszcze od siebie, że tacy ludzie jak ta panna, która załozyła ten temat to zakała internetu. Najgorsze jest to, że myślisz internet to jacyś obcy, anonimowi ludzie, masa której nie znasz. A tu proszę - Twoja własna znajoma wykręca taki syf. Gdybyś była takie piękna jak twierdzisz to byś nie musiała szukać potwierdzenia czyjejś rzekomej brzydoty żeby się podbudować. Ta blogerka mi lata koło d..., ale żeby Ci dokopać to powiem, że obiektywnym, męskim okiem jest zajebistą laską i marzysz żeby być nią - wierz mi! zdrówko