Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czxczxczxc

co myslicie o tej kobiecie??podoba wam sie? photo

Polecane posty

Gość koleżankasary
a ja chyba wiem, kto jest autorką tego wątku :D zastanawiam się czy sprzedać tą wiedzę Sarze czy lepiej jej nie martwić ? Jak myślisz AUTORKO??

Gość czxczxczxc
buhahahahahhahahah!!!!!

Gość biorac pod uwage ze
ma makijaz to jak d almnie 4 na 10. ladne ma nogi ,ale dupa za duza co widac w tych jasnych dzinsach . wiek: 35 minimum! i troche smiensze dla mnie zeby taka stara baba bawila sie w ''szafiarke'' /

Gość melapena
cudowna dziewczyna, cudowny blog, dzięki za linka, dodaję do ulubionych!!!!!!!!

Gość fghjkl;tyuiop[gbhnjmk,l
hahahahahaha, ale ta dziewczyna z bloga ma jaja!!! super babka, co za klasa!!! zamiast pojechać po tej co złożyła wątek, to podziękowała za reklamę i jeszcze dała linka tu!!!! boska!! od dziś jestem jej fanem, a ty maleńka zazdrośnico idź w kąt i rycz

Gość nie czaje
no to chyba oczywiste ze jak ktos podaje linka do bloga nawet w celu skrytykowania go to duzo ludzi ten blog odwiedza... szkoda tylko ze autorka blogu potrzebowala az takiej reklamy by osiagnac taka ''ogladalnosc''nie sztuka jest ''zdobyc''200 nowych zainteresowanych jednego dnia. sztuka jest miec tylu albo i wiecej codziennie. niemniej jednak zycze powodzenia :)

Myślę ,że fajna reklamę sobie zrobiłaś ;) ale to żałosne... nie podobasz mi się.

Gość wióreczka
ja osobiście uważam, że dziewczyna jest śliczna. Stylizacje może rzeczywiście za bardzo czasem przekombinowane, za dużo świecidełek, dodatków, ale jako styl tworzy to wszystko wyrazistą całość. A laska ma zjawiskową urodę (pomimo polskich wąskich warg), figurę (po dwóch ciążach!!!) , włosy (naturalny kolor!)... i po co tu się czepiać?